Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586237

Editie 124 - Gedonder met Thunder


Dutchy3010

407 bezichtigingen

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Gang Talk Journaal

Nummer 1 - Jaargang 1

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Verkiezingen zorgen voor grote spanningen

GTAGames.nl afbeelding
GANG TALK - Vanavond zullen de stembussen van de Corporation Verkiezingen worden gesloten. Hoewel de verkiezingen altijd wel voor spanningen tussen de gangs zorgen, lijkt het er ditmaal op dat de spanningen juist binnen de gangs blijven. Een reportage in de laatste uren voor de uitslag.

In de gang De Wilde Ganzen bleken niet alleen de verkiezingen het onderwerp van de dag te zijn, maar ook de Cito-toets gooide wat olie op het vuur. De heer N. Holgersson verklaarde tegenover de media dat hij wel een beetje boos wordt als iemand van zijn team niet de maximale score haalt. Holgersson is de beheerder van De Wilde Ganzen en moest deze week ook toezien hoe zijn medewerker Nikita T. probeerde om Robin A. uit het team te zetten, waarna T. een machtsgreep pleegde door de functie van Miek L. over te nemen. L. was tot nu toe mede-beheerder van De Wilde Ganzen en wilde nog niet voor de camera reageren. Holgersson heeft inmiddels laten weten dat T. eruit wordt gezet, mochten De Wilde Ganzen de nieuwe corporation worden.

Ook bij The Covesight Community - kortweg Covesight - is de lucht nog niet helemaal helder. De beheerder Sybren "NeoSyp" X. vond dat er teveel medewerkers werden vermoord en besloot de 'minigun' te verbieden in het dorp. Eerder had hij nog verklaard dat de gangscène dood was, maar blijkbaar hoefte hij dus niet veel verder te kijken dan zijn eigen gang. Een reactie op deze pijnlijke conclusie wilde hij tot dusver niet geven.

Een totaal ander verhaal zijn de mannen van de Mannengang en de WestDyke. Bij het eerste team is het woord 'corporation' uitgesloten. Zij doen niet mee om de naam van hun gang in stand te houden. Bij de WestDyke doen ze net als de meeste andere gangs er alles aan om te winnen, zoals zo snel mogelijk stemmen. Dat ze op de motor dan harder rijden dan toegestaan en worden achtervolgd door de crew in een Volkswagen met zwaailichten, werkt bij deze kille rakkers alleen maar ontspannend. Nu ze voor hun succesvolle campagne onder andere Emma Watson en Pikachu hebben ingehuurd, lijkt het een kwestie van tijd voordat ze corporation worden.

post-3251-1233517714.gif

[table=simpel]De Hosselaars dood?| |Corporations trekken zich terug

THE FAMILIES - Eerder deze week kregen wij het droevige nieuws dat de gang De Hosselaars niet meer onder ons zouden zijn. De gang - die zichzelf al vorig jaar tot corporation heeft benoemd - gaat niet gebukt onder het eigen succes. Mede-beheerder BaasB bespeelt nog altijd de pipa en Youp zit nog altijd zinloos op MSN om BaasB te spreken. Het feit dat ze juist nu actiever zijn dan ooit door de hulp van andere leden doet daar niets aan af.
| |
THE OCEANS CRIB / BEAT DOWN - De huidige corporations hebben zich terug getrokken in hun eigen subforum. Naar verluidt worden nog altijd plannen gesmeed om de nieuwe corporation meteen dwars te zitten. Zo zijn er geruchten dat een van de twee het subforum open gooit voordat de nieuwe corporation erover een besluit kan nemen. Vannacht zijn de geruchten alleen maar sterker geworden doordat een patrouille van de crew enkele sleutels van BeaT DowN-leden in beslag nam. Twee leden zijn met een waarschuwing vrijgelaten, één zit nog vast.
[/table]

9 reacties


Recommended Comments

Geef die sleutels onmiddelijk terug! :puh:

Ook bij The Covesight Community - kortweg Covesight - is de lucht nog niet helemaal helder. De beheerder Sybren "NeoSyp" X. vond dat er teveel medewerkers werden vermoord en besloot de 'minigun' te verbieden in het dorp. Eerder had hij nog verklaard dat de gangsc
Link to comment

Lol

Bij de WestDyke doen ze net als de meeste andere gangs er alles aan om te winnen, zoals zo snel mogelijk stemmen. Dat ze op de motor dan harder rijden dan toegestaan en worden achtervolgd door de crew in een Volkswagen met zwaailichten, werkt bij deze kille rakkers alleen maar ontspannend. Nu ze voor hun succesvolle campagne onder andere Emma Watson en Pikachu hebben ingehuurd, lijkt het een kwestie van tijd voordat ze corporation worden.
Link to comment
Nu weet eindelijk iedereen dat ik nu ook Co-Leader ben.

Hmm, volgens mij ben je nog altijd 'DWG-Fapsel'. Niet meer en niet minder.

PS. Leuk stukje en leuke foto! Uit de jaren '60, toen ik wat hitjes had als The Times They Are a-Changin' en Like a Rolling Stone.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...