Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 125 - Game On


OWN

434 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Rullez

Welkom bij weer een editie van Game On, deze week heb ik wat nieuws voor jullie in de aanbieding en vraag ik OnlyGrandTheftAuto om zijn mening over Grand Theft Auto: The Lost And The Damned.

The Lost And The Damned, top of flop?

17 februari was het zover toen kwam na lang wachten Grand Theft Auto : The Lost and Damned uit. The Lost and Damned ( TLAD ) laat je een hele andere kant zien van Liberty City en GTA 4, althans dat zei Rockstar Games van te voren of dit ook geluk is zul je hier kunnen lezen.

GTAGames.nl afbeelding
In TLAD ben je al een stuk verder dan Niko in GTA IV als het gaat om macht. Je bent vicepresident van een motorbende en dus het 1 na belangrijkste persoon. Dat merk je ook wanneer je TLAD speelt. Brothers van The Lost zullen je begroeten als ze jou zien en je kan gebruik maken van je Brothers. Bijvoorbeeld kun je bij Clay motors bestellen en deze komt hij brengen op de plek waar jij bent. Terry is de man die jou voorziet van al het kwaad dat Jhonny kan aanrichten. Wapens dus, je belt Terry en hij komt met een busje vol wapens naar een plek toe. Het sfeertje in TLAD is ook best goed te noemen. Het clubhuis van The Lost is een gezellige plek waar The Lost members samen komen om te biljarten, kaarten en armpje drukken. Al deze dingen kun jij ook doen met je brother erg leuk dus. In TLAD zit geen bowlen meer maar daar is nu Air Hockey voor in de plaats gekomen. Op zich een leuke verandering alleen werkt het Air Hockey niet zo heel fijn vind ik. Het verhaal van TLAD is goed te noemen er zit misschien een wat raar einde aan maar verder is het erg goed. Het verhaal neemt ongeveer 5 tot 10 uur in beslag. Daarna kun je nog vele andere dingen doen zoals gangwars. Deze zijn niet meer zoals die we kennen van GTA San Andreas maar nu moet je gewoon zoveel mogelijk vijandelijk bendeleden neerschieten.
GTAGames.nl afbeelding
Ook zijn er races te doen maar deze vind ik persoonlijk niks aan. Gelukkig kun je ook nog 5 zijmissies doen die best uitgebreid zijn voor Mr. Stubbs. En als dat nog niet genoeg is kun je ook nog motors stelen voor Angus. Helaas moet je ook weer dingen zoeken. Ditmaal zijn het weer 50 vogels die je moet vinden en moet afschieten. De graphics van TLAD lijken soms wat minder te zijn als die van GTA IV zelf. Of dat ook het echt zo is of ik verbeeld het me weet ik nog steeds niet. TLAD heeft mijn verwachtingen overtroffen want eigenlijk heb je een heel nieuw spel voor maar 20 euro. Helaas mis ik toch Niko Bellic want hij is toch een leuker hoofdpersoon dan Jhonny vind ik zelf. Gelukkig zie je Niko wel een paar keer in TLAD en zul je ook iets met Roman moeten doen. Iets waar Niko heel kwaad over werd. TLAD is absoluut zijn 20 euro waard. Een echte GTA fan moet ook deze GTA hebben.

Met dank aan OnlyGrandTheftAuto

Meerdere Sony Exclusice titels komen dit jaar

GTAGames.nl afbeelding
Zoals vele weten komt deze maand de top titel van Sony namelijk Killzone 2. Als we Sony mogen geloven zullen dit niet de enige top titels worden.

Zo zeggen ze dat de volgende games nog in 2009 verschijnen: Uncharted 2, MAG, GoW 3, Heavy Rain en Infamous.

Of deze titels ook echt zullen komen in 2009 weten we natuurlijk niet zeker, maar als Sony het beloofd dan…

Empire: Total War demo nu beschikbaar

GTAGames.nl afbeelding
Voor de vele Empire fans is hij er nu eindelijk namelijk de demo van Empire: Total War. De demo is alleen te downloaden via Steam.

De demo bevat twee historische veldslagen die je dus zelf kan naspelen. De ene slag is op het land en dan andere speelt zich af op de zee. Zo kun je zien en voelen hoe het er in beide speltypes aan toe gaat.

Op 3 maart kan je Empire: Total War downloaden via steam, en vanaf 6 maart licht hij in de winkels.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...