Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 126 - Gedonder met Thunder


OWN

363 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Het is altijd weer iets leuks, iets spannends als je met een groot project bezig bent en je probeert het goed te laten verlopen. Neem nu een willekeurig groot project, bijvoorbeeld Oceans Weekly News of The Oceans Casino. Dat zijn mooie en grote projecten waar veel energie in zit. Bij OWN is het elke week weer spannend hoe de rubrieken eruit zullen zien. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie als trouwe (daar gaan we gewoon vanuit ^^) lezers. Het wordt nog leuker als je bij zo'n project nog iets probeert te organiseren, iets waarvan zelfs de medewerkers van het project niets van afweten.

Ga nu op het puntje van je stoel zitten, want nu begint het pas interessant te worden. Alinea twee is altijd beter dan de inleiding, want nu komt er tenminste echte informatie naar voren. Geen tekst om je lekker te maken, niet dikgedrukt wat moeilijk te lezen is, maar de gewone puurheid van een artikel, hoe saai deze ook is. De eerste feiten en meningen worden opgedreund en voor argumentatie moet je nog verder lezen. Je wordt langzaam vastgezogen in het artikel tot je niet meer kon stoppen.

En toen zaten we al bij alinea drie, wat gaat het toch weer snel vandaag. Wat deze week ook snel is gegaan - terugblikkend op de vorige alinea (alinea twee, red.) - is de informatie over Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Eindelijk was die trailer er en ondanks de muziek was die zeker goed. Het liet samen met de nieuwe screens zien dat het echt het Liberty City van GTA IV is. Nog beter dan de trailer vond ik het nieuwe filmpje waarin je ziet hoe je een auto steelt en door gigantische reclameborden heen vliegt. Dat deed me denken aan Burnout Paradise. Die moet ik binnenkort ook maar eens halen nu hij alweer een tijdje op de pc uit is. Op de Xbox 360 was het in ieder geval een pareltje!

Voordat ik ook het volgende vergeet: volgende week zul je meer over Chinatown Wars horen in OWN. Niet verder vertellen en vooral niet vragen hoe ik dat weet. Ik heb geen zin in uitleggen hoe ik dingen weet. Enfin, op Nederland 3 zouden ze aan het eind van zo'n OWN - waarin al een beetje vooruitgeblikt wordt - zeggen dat het op dezelfde tijd, dezelfde Z@ppelin is, maar hier is het dezelfde tijd, dezelfde OWN. Hoewel, elke OWN is natuurlijk weer anders. Maar daar gaat het vandaag niet om, wat vandaag gaat het om spanning (zie alinea vijf, red.).

GTAGames.nl afbeelding
Verhip, dit is alinea vijf. Wat er nu wordt onthuld? Niets, inmiddels weet iedereen al dat er bij enkele gangs cq. corps projecten op de planning staan. Waar je vroeger zoiets voorlegde aan de Raad van Administratoren, mag je het nu aan The Families voorleggen (briljante naam overigens, we zijn inderdaad net één familie). Wat voor projecten deze teams hebben bedacht, dat is voor de meesten nog de vraag. En daarmee zijn we weer terug bij waar we begonnen: het blijft spannend totdat ze het voorleggen aan The Families, en reken er maar op dat dat gaat gebeuren.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...