Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,213

Sinterklaaseditie - Interviews


Dutchy3010

505 views

 Share

blog-5021-1165023721.png

Deze rubriek is geschreven door

Vragenpiet.

Het lid dat net weer terug is van weggeweest. Na drie maanden van afwezigheid, door internetproblemen, is Yohan weer Back In Business. Welkom terug Yohan, en vanwege de terugkomst presenteert Oceans Weekly News een interview met dé man van het Beeld en Geluid forum!

Wanneer ben je geregistreerd?

Mag ik daarvoor ff me profiel raadplegen ? :puh:

Nou, vooruit...

19 Augustus, 2004

Je bent er dus al een behoorlijke tijd, wel eens aan gedacht om te stoppen?

Nou niet zozeer stoppen maar wel om te minderen en misschien me aandacht aan iets anders besteden maar ik vind het gewoon erg gezellig, stoppen zit er zeker niet in. Ik ben er nu ook weer 3maanden uit geweest maar weet zeker dat ik binnen een week weer de draad op pak.

Waarom ben je er 3 maanden uit geweest?

Wederom vanwege problemen met mijn internet verbinding, overigens niet de eerste keer ben er ook een keer een half jaar uit geweest. Maar ik ga steeds weer door en door.

Even terug naar het begin van jouw GTAForum tijd... Weet je nog hoe je op het forum terecht gekomen bent?

Uhh... ik geloof dat ik op zoek was naar wat mods, waarna ik erg geintereseerd raakte in de mods van de leden die ermee bezig waren, helaas was ik te enthousiast en reageerde ik in zo'n beetje elk topic en kreeg ik de naam spammer.

Die naam heb je wel goed gemaakt nu.. Ben je daar blij om?

Ik ben daar zeker heel blij mee, vooral omdat ik al meerdere keren als Super Lid geweigerd ben. En niet om arrogant te doen maar ik vind dat ik door de jaren heen me strepen toch wel heb verdiend.

Daar ben ik het in ieder geval al mee eens.. Wanneer werd je Superlid?

7 Juli, 2006 om 00:55

Dat heeft dan nog wel een tijdje geduurd na je aanmelding...

Ja zeker, gelukkig ging het me nooit om het promoveren of het post-boosten (ook al stond ik bekend als spammer), ik had en heb gewoon een leuke tijd op het forum ik heb zelfs vrienden gemaakt, natuurlijk was ik wel blij toen ik Super Lid werd helemaal omdat ik net naar bed zou gaan toen ik ineens een PB ontving.

Toen ben je nog maar even gebleven?

Ja niet zo heel lang, want ik was erg moe maar heb me toch wel meteen ff in het Super Leden forum ingelogd en gekeken waarom ik werd afgewezen en wie dat dan was. Helaas vond ik toen ook een berichtje van Le Freek waarmee ik vroeger in de MTA Clan XII heb gezeten die mij erg zwart liep te maken in de begin tijden.

Dat is minder.. Was dat ook gelijk je dieptepunt in je forumjaren, of zijn er meerdere (en andere) geweest?

Ik denk niet dat ik een echt dieptepunt kan noemen, ik bedoel er zullen altijd wel mensen zijn die achter je rug om kletsen zo zit de wereld in elkaar, Ik kan zo gauw geen echt dieptepunt noemen.

En een hoogtepunt..?

Ik denk toch wel dat dan toch het moment is dat ik eindelijk met de Photoshop tutorials aan de slag ging, en ik leuke reacties kreeg op mijn eerste "creatie". En uiteraard is Super Lid worden ook een hoogtepunt.

In welke fora ben je het meest te vinden?

Muziek en Film ow wacht die heet tegenwoordig Beeld en Geluid forum. Simpelweg omdat ik erg into TV serie's, Films, en Muziek ben.

En waar haast nooit?

Vreemd genoeg voor iemand die op een GTA forum vertoefd zit ik vrijwel nooit in de fora van de Games zelf...

Met welke mensen van het forum heb je veel/goed contact?

Levi, Slimm, Jowx, ik spreek andere mensen ook wel maar ik toch wel het meeste contact met deze 3.

Wat vind je van de crew?

De crew doet zijn werk goed. Meer hoef ik er niet over te zeggen, als ze het slecht deden bestond deze site geen 3 jaar. :D

Wie van de crew respecteer jij het meest?

Ik denk toch wel dat ik dan Slimm en Levi moet zeggen omdat ik ze het Graphics forum heb zien opbouwen, en uiteraard Joriz, maare de rest van de crew die ik niet ken waardeer ik natuurlijk ook het is een team dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Wat zorgt ervoor dat jij nog altijd blijft plakken op dit forum?

De sfeer en ik ben sinds een tijdje bezig zelf topics aan te maken en als daarin gereageerd word, of als je ziet dat het word gelezen is dat ook leuk. :)

Wat vind je het grootste nadeel aan het forum?

Het grootste nadeel?

Ik zou het echt niet weten, wat ik wel jammer vind is dat er mensen zijn die zich aanmelden een vraag stellen en daarna niet meer terugkeren.

Wat vind jij van de mensen die topics doorlezen als gast, en zich nooit aanmelden?

Niks mis mee, je hoeft je niet natuurlijk niet verplicht aan te melden, aan de andere kant wel jammer anders hadden we nu heeeeel veel leden.

Aan welk gedrag erger je je?

Ik heb me een tijd zowel geergerd als vermaakt met het gedrag in het PS3 topic hoe Sony werd verdedigd door de DieHard Sony fans. En vind het ook vervelend dat mensen stomme foutjes maken vanwege het feit dat ze de regels niet lezen.

Hoe zie jij de toekomst in van het forum?

Het zal groeien in populariteit naarmate de release van GTA IV naderd verder zal het 't grootste GTA forum/site blijven, of er moet iets gruwelijks misgaan maar dat gaat niet gebeuren.

Welk lid vind jij dat een hogere rang verdiend als dat hij heeft?

Ik kan natuurlijk heel gevat mezelf noemen, dat doe ik alleen niet, ik zou het echt niet weten vooral omdat ik natuurlijk 3 maanden achterloop op de ontwikkelingen op het forum.

Even over de forumawards.. Wat vind je daarvan?

Een leuke happening, mensen die winnen die zullen (nog) meer motivatie hebben om door te zetten wat ze al deden na het winnen van een felbegeerde award.

Je hebt het vorig jaar ook al meegemaakt. Vertel daar eens wat over..

Als ik eerlijk moet zijn zat ik er vorig jaar niet bepaald bovenop, ik kan me de genomineerde niet eens herinneren, wel weet ik dat Baffie geloof ik de beste VC kenner is geworden. Ik zal beloven het dit jaar beter te volgen echt. :engel:

Wat vind je van Gangs & Corporations?

Ook dit vind ik weer zo'n motiverende factor, elke Gang wil een Corpororation worden en elke Corporation wil weer de beste zijn onder de Corps. Waardoor er een leuke competitie ontstaat en mensen campagne gaan voeren, het kan een soort politiek worden, als de Corps. ook nog een bepaalde privelege of macht erbij krijgen.

Zoals?

Dat weet ik zo gauw niet.

Ben je zelf lid van een gang/corp?

Ja zeker, The Oceans

Heb je zelf wel eens een gang opgericht?

Nee, ik vind het sowieso een beetje nutteloos hoe sommige mensen tevergeefs een Gang uit de grond stampen. Natuurlijk heb je ook Gangs die het wel kunnen een goed voorbeeld is The Royal Guardian.

Hoeveel tijd besteed je aan het forum?

Voor mijn tijdelijke afwezigheid wel 2/3uur denk ik..

De laatste forumvraag, wie zou je wel eens willen zin in:

Interviews

Lid van de week

Interviews - Joriz

Lid van de Week – Dutchy

Persoonlijke vragen

Klein profiel:

Naam: Johan Kreek

Leeftijd: 18

Woonplaats: Amsterdam Zuid-Oost

Aantal berichten: 2398

Rang: Superlid

Wat doe je voor school?

Ik doe momenteel een aanloopklas, waar ik veel dingen ontwerp voor affiches en flyers. Hierna (Volgend jaar) hoop ik door te stromen naar een Niveau 4 Opleiding Game Design.

Werk je al?

Ja.. Al sinds mijn 14e. Momenteel werkzaam als Medewerker, Afdeling Multi Media bij Intertoys

Je zei net dat je een speciale band had met film/muziek. Van wat voor soort films houd je?

Dat is heel divers, ik bijvoorbeeld weggeblazen door Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean maar ik houd ook wel van een goede actie film met veel veel geschiet en dergelijke, goed voorbeeld hiervan is Die Hard wat ik nog steeds een goede film vind.

Wie is je favoriete acteur/actrice?

Nou als film/serie freak heb ik er natuurlijk heel wat maare laat ik er 1 uitkiezen waar ik 7jaar naar heb gekeken.

Sarah Michelle Gellar bekend uit de hitserie Buffy the vampire slayer, films als Scream, The Grudge, Cruel Intentions. Geweldige uitstraling en natuurlijk een hele mooie vrouw, maar bovendien kan ze nog acteren ook.

En tv-programma's, waar kijk je graag naar?

Owjeej, dat heb je nu toch echt niet gevraagd he ? Als je me een beetje hebt gevolgd in het Muziek en Film forum dan heb je gezien dat ik heel wat TV serie's kijk en heb gekeken. Op het moment kijk ik graag Bones, Prison Break, 24, Angela's Eyes, Supernatural.

Ben je een even grote muziekliefhebber als film/tvliefhebber?

Dat vind ik een moeilijke vraag aangezien ik denk ik meer TV kijk als muziek luister, hoewel ik beide even graag doe... Laat ik zeggen dat ik een goed balans heb tussenbeide.

Van wat voor soort muziek hou je?

Rap, Hip-Hop

Ik luister voornamelijk veel muziek van het platenlabel Shady Records, Aftermath maar ook het oude vind ik goed zoals N.W.A en Wu-Tang Clan.

Even totaal iets anders.. Wat zijn je hobby's?

TV kijken, Uitgaan met vrienden, Gamen

Sport je niet?

Nee, ik ren wel zo'n beetje elke dag om mijn Metro te halen, en ik heb zelf 2 haltertjes waar ik wel is mee train ook doe ik wel is wat buikspieroefeningen, ik overweeg om op IJshockey te gaan.

En tot slot: wat vind je van OWN en dit interview?

Nou ik heb OWN sinds het begin al een leuk initiatief gevonden, en met plezier gelezen ik moest vooral lachen om de strip. Ik vond het een zeer leuk interview en dat je goede vragen stelde, Bedankt

Nee, jij bedankt

Geen probleem.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Gelukkig ben je weer terug Yohan! je hebt wel een beetje dezelfde muziek/film interesses als mij. Lekker N.W.A/ Wu Tang en Prisonbreak =D

Ga zo door op het forum!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...