Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 130 - De kronieken der..


OWN

465 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_29008.png

De Kronieken der =>Sandra=<

deze rubriek is geschreven door: Ymosky!

Welkom bij de rubriek "de kronieken der...". De afgelopen weken miste deze rubriek vrij regelmatig, maar vanaf nu zal hij weer iedere week in OWN aanwezig zijn.

GTAGames.nl afbeelding
Deze week starten we met de kronieken der =>Sandra<=, zij is een van de weinige vrouwelijke leden op het forum en de meesten die hier op het forum rondhuppelen zullen haar vast wel eens tegengekomen zijn. En als je haar nog nooit heb tegenkomen heb je in ieder geval wel een goede reden om deze rubriek te lezen..

Ze registreerde op 15 juni 2007 op dit forum met de naam Sandra18[NL] en begon die dag gelijk maar met het plaatsen van een eerste post. Deze eerste post was in reactie op de vraag "hoe rijd jij" in een topic in het SA General sub-forum.

Ik probreer altijd mn auto zo lang mogelijk heel te houden ^_^

=>Sandra=< viel al snel op door haar kennis van SA:MP scripting en door een uitgesproken mening in de sub-forums in de catagorie "overige". In de eerste 5 maanden werden ruim 1200 reactie's geplaatst wat neerkomt op een gemiddelde van 6 berichten per dag. Aangezien die 1200 posts ook nog eens voor het grootste gedeelte bestond uit behulpzame posts leverde dat een plaatje op in het GTAForum Jaarboek van 2007 en natuurlijk de bekendheid als sa-mp girl of Pawno-Queen. Ook werd =>Sandra<= bij de forumawards van 2007 genomineerd voor verschillende catagorien maar had helaas niet voldoende stemmen om een award te winnen.

Het jaar 2008 begon goed en al op 7 januari werd =>Sandra=< gepromoveerd naar superlid!

Ook Sandra18[NL] mag zich vanaf nu Superlid noemen. :dans:

sigsandra.png

Ook is =>Sandra<= nog een poosje lid geweest van de Corporation The Oceans. Op 7 Januari 2008 werd ze toegelaten tot The Ocean's en plaatste daar in ongeveer 8 maanden tijd onggeveer 126 berichten, niet zo erg veel als je kijkt naar de andere posts, maar toch heeft ze in die tijd vrij actief meegedaan door het organiseren van verschillende SA:MP. events. Helaas stopte ze op 3 augustus 2008 door tijdgebrek als lid van The Oceans.

Op 4 Februari is Sandra jarig, opzich niet zo heel bijzonder, iedereen is tenslotte 1 keer per jaar jarig, maar de naam Sandra18[NL] is natuurlijk niet zo geschikt als je net je 19e verjaardag viert. Met iedere verjaardag een naamswijziging is wel goed om het aantal zwerfkatten omlaag te halen, maar het omkopen van een admin schijnt nogal wat te kosten, dus werd het maar wat anders:

Sandra18[NL] ---> Houdbaarheids-datum verstreken ----> Sandra ----> Was Bezet ----> =>Sandra<= (het scheint dat ik nogal vaak van dat soort pijltjes gebruik :7)

Ongeveer 2 maanden na de promotie tot superlid krijgt =>Sandra=< op 14 maart 2008 een groen jasje, wat vele felicitatie's opleverd, waaronder deze reactie van Thundercover

Felicitaties voor Sandra, die ook in een bak met groene verf is gaan zitten. :dans:

....en ik was net gewend aan mijn zwarte kleren.... :cry:

GTAGames.nl afbeelding
Met de forumawards van 2008 werden de vele behulpzame posts van de voorgaande tijd in het multiplayer gedeelte beloond met een award voor "Beste MultiPlayer" De bijbehorende badge zie je hiernaast. en ook in het GTAForum jaarboek van het jaar 2008 heeft =>Sandra=< voor de tweede keer een plaatje gekregen bij de opvallende leden.

Nog steeds is ze vrij regelmatig actief, en dan vooral in het SA:MP scripting gedeelte waar inmiddels 7 tutoritals, een filterscript en handige tool om het scripten wat makkelijker te maken.

We hopen =>Sandra<= natuurlijk nog regelmatig tegen te komen op dit forum, en wie weet, misschien mag ze dat groene jasje nog wel eens omruilen voor een blauw jasje.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...