Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 131 - Kloep's Column


OWN

429 bezichtigingen

kloeperdekloep.png

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Zomaar een tweede column? Die hadden jullie niet verwacht zeker. :) Noujah, jullie moeten het er wel mee doen, want meer dan dit krijgen jullie niet van mij. :puh:

Deze week waren de OWN Recruitment Days. Zelf vond ik het allemaal best wel leuk eigenlijk. Eerst bezorgde ik David22 en later ook Zamg0d1 een geniale avond op vrijdag samen met Thundercover. En ja, deze avond was echt geniaal. Het was namelijk de FES workshop. Hierbij was het dus de bedoeling dat ik en Thundercover gingen laten zien en vertellen hoe je precies een artikel in elkaar draait. Hierbij draait het dus om de BB-codes en dat soort dingen. De rubriek die toen is geschreven door David22 zal in deze OWN verschijnen. De rubriek van Zamg0d1 zal hoogstwaarschijnlijk volgende week in OWN verschijnen, dus bereid je maar voor.

Verder is er eigenlijk vrij weinig te zeggen. Dus gaan we maar weer slap lullen, heerlijk toch. Hebben jullie je wel eens afgevraagd hoe de geschiedenis zit met HTML? Niet? Nou, ik ook niet. Dus laten we het daar maar niet over hebben. Maar waar moeten we het dan wel over hebben. Dat is een grote vraag met een enorm antwoord, want ik moet deze hele column nog vullen met onzin. Onzin, waar zou dat woord eigenlijk vandaan komen? Onzin heeft vaak geen zin, dus eigenlijk klopt het gedeelte -zin niet helemaal. Maar omdat je er on- voor zet, zou het weer wel kunnen kloppen. Maar wat betekent on nu eigenlijk. Volgens mij is dat geen geldig woord. Maar ik denk dat we wel toe zijn aan een kleine pauze.

Zo, heerlijke pauze. Lekker even een kopje thee en een koekje gehaald? Nou, ik niet. Heb er nu even geen zin in. Hebben jullie overigens wel door dat dit de derde alinea is? De derde alweer. Dat houd je toch ook niet meer vermogelijk. Eigenlijk zou ik er graag vier zien, maar mijn inspiratie begint nu echt zwaar op te raken, dus springen we vlot naar de vierde toe. Ga je met me mee?

Nou, blijkbaar wel. Anders lees je dit natuurlijk niet. De vierde alinea alweer. Wat is er nog meer leuk met het getal vier. Eigenlijk komt er nu niks naar boven toe. Het blijft allemaal lekker beneden hangen. Heerlijk beneden, echt lekker. Het wordt wel een beetje zwaar, ik voel het omhoog komen. Het schiet er straks uit. Of toch niet? Wie zal het zeggen. Ik denk dat we het net over LVDW hadden in het OWN-gesprek hadden, dus dat ik daardoor even aan vier dacht, maar dat is nu voorbij.

En jawel, er is ook nog een vijfde. Hierin wordt er steeds minder verteld, tot er niks meer wordt verteld. En dan, ja, dan houdt de column gewoon op en meldt ik dat het weer is afgelopen voor deze week. Ik sta onderaan in de OWN-lijst, dus de OWN heb je ook weer gelezen voor deze week. Was het een beetje leuk? Ja, mooi. Nee, niet mooi. Dan zal je moeten wachten tot volgende week of minder kieskeurig worden. Dat is ook een bijzonder goede optie al zeg ik het zelf.

En ook Zamg0d1 had maar weer iets te willen. Iets schrijven over films, dus wederom bij deze noem ik het.

Weer een slot, met wederom geen enkele bekentenis of wat dan ook. Geen boodschap en geen lachwekkende anekdote. Gewoon een simpele melding dat dit alles er niet inzit. Wel een prettig weekend verder en veel succes. Tot de volgende Kloeperdekloep.

3 reacties


Recommended Comments

Echt een groot slap geluk over nikt :schater: En waar zei ik dat dan over films ofzo? :puh: En door de cloumn te lezen dacht ik er ineens aan dat ik nog een recensie moet schrijven :puh: Weet helaas geen filmpje waarover ik het ga doen.... Of toch wel? Final Destination is mijn keuze :Y Vanmiddag eventjes kijken (tweede keer deze twee weken) en dan lukt het me wel. Hoewel ik ook best een column over een en al niets zou willen schrijven :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...