Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582050

Editie 131 - De Tien


OWN

467 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep en gta-pilot!

Hallo, en welkom bij deze nieuwe De Tien. Deze week zijn de OWN Recruitment Days. Dit betekent dat niet alleen Kloep deze rubriek schrijft, maar ook gta-pilot! Hij hielp deze week mee en kwam meteen met het nieuwe onderwerp van deze week. Het onderwerp is namelijk de tien grootste Nederlandstalige forumsite's. Heb maar veel plezier met lezen van deze De Tien en dat je maar niet naar een ander forum mag gaan. :)

10. 9Lives

GTAGames.nl afbeelding
We beginnen meteen bij een forum wat onder de meeste van ons redelijk onbekend zal zijn. Dit zal komen doordat het een Belgisch forum is. Met de 198.406 leden en 4.381.757 post komt deze op nummer tien. Het is een forum wat vooral gaat over games. Uiteraard zijn hier ook andere zaken te bespreken. Wat dat betreft lijkt het wel een beetje op GTAForum. TOch draait het op dit forum voornamelijk om games en bezet dat ook het grootste gedeelte van de site. Deze komt daardoor op nummer 10. Het forum maakt gebruik van vBulletin.

9. Zwangerschapspagina

GTAGames.nl afbeelding
Dit forum zal niet erg interessant zijn voor de meeste onder ons, dat mag je gezien de leeftijd in ieder geval hopen. Op dit forum kun je alles vragen over zwangerschappen en alles er omheen. Lukt het je niet om zwanger te raken en wil je het wel? Kijk dan op dit forum om te kijken welke tips misschien wat voor jouw zijn. Hier kun je ook de problemen bespreken en tips krijgen over hoe je dit het beste kan doen. Voor zowel problemen voor als na de bevalling kun je hier al je vragen stellen. Kun je geen naam bedenken voor jouw kind? Hier kun je altijd om raad vragen. Op zwangerschapszaken na is er weinig te doen op dit forum. Geen sectie voor games of iets anders. Wel kun je er bijvoorbeeld over je vakantie praten. Het forum telt 28.010 leden en 4.633.414 posts. Het forum maakt gebruik van PhpBB.

8. Motor Forum

GTAGames.nl afbeelding
Dit is een forum voor de echte liefhebber van motors. Op dit forum is er alleen maar ruimte voor motors. Hier kun je dan wel verschillende dingen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen motor verkopen, of een tweedehands motor kopen. Het is hier mogelijk. En niet alleen je motor, maar ook je kleding en onderdelen voor je motor kun je hier te koop aanbieden. Hier wordt ook gepraat over de motorsport. Op het forum zitten 50.545 leden en die hebben 6.160.039 posts geplaatst. Het forum maakt gebruik van een eigengemaakt forumsysteem.

7. Scholieren

GTAGames.nl afbeelding
Heb je een werkstuk of een boekverslag nodig? Ja, dan kom je natuurlijk naar Scholieren.com. Naast de site met alle verslagen is er ook nog een forum. Op dit forum kun je naast het saaie schoolgebeuren ook praten over de gezellige dingen in het leven. Hierbij kun je denken aan het Lifestyle forum op GTAForum, maar dan uitgebreider. Hier zijn aparte fora over bijvoorbeeld Religie, Psychologie en Seksualiteit. Maar hier kun je natuurlijk ook vragen stellen over allerlei vakken op school, want uiteindelijk draait het toch wel daarom. Het forum heeft 94.167 leden en telt 7.991.950 posts. En dit is genoeg voor een zevende plek. Het forum maakt gebruik van VBulletin.

6. WebPiraat.nl

GTAGames.nl afbeelding
Op webpiraat kun je over allerlei leuke dingen praten. En natuurlijk ook de minder leuke dingen. Daar praat je natuurlijk minder graag over, want daarvoor zijn het de minder leuke dingen. Op dit moment is het forum niet heel groot meer. Nu ik ben gaan kijken, zijn er maar 12 leden en 78 gasten online. Echter behoort deze als je naar de totalen kijkt wel op nummer zes met maar liefst 21.556 leden en 10.052.618 posts. Het forum is eigenlijk vergelijkbaar met het nog volgende Fok.nl. Het forum maakt gebruik van React.

5. Gathering of Tweakers

GTAGames.nl afbeelding
Gathering of Tweakers, in de volksmond is het bekend als gewoon Tweakers. Dit is een forum waarbij mensen elkaar helpen met het tweaken (verbeteren) van zijn/haar computer. En dankzij de 158.390 leden en 18.488.789 posts is dit het forum voor al jouw computer vragen en of opmerkingen. Maar naast alleen het helpen met tweaken kun je ook kijken bij de price watch. Daar kun je zien waar het product wat jij zoekt het goedkoopste is. Een welverdiende 5de plaats dus! Het forum maakt gebruik van React.

4. Marokko.nl

GTAGames.nl afbeelding
Marroko.nl, Op dit forum kunnen (marokkaanse) jongeren en ouderen alle vragen stellen over de Islam. Maar natuurlijk kunnen ook Nederlanders hier vragen stellen. Bijvoorbeeld over de Islam, Marroko zelf en nog veel meer dingen. Ook kan je je eigen verhalen posten en door de andere mensen laten beoordelen. Doordat ze 19.632.687 posts en 143.624 leden moet er wel iemand zijn die het leest en beoordeeld. Natuurlijk kun je ook altijd de weg naar Marroko vragen. Het forum maakt gebruik van VBulletin.

3. Bokt.nl

GTAGames.nl afbeelding
Dit forum gaat hoofdzakelijk over paarden. Ik denk dat veel meiden en ook een paar jongens dit forum wel interessant zullen vinden. Voor al jouw paardenvragen kun je hier terecht. Hoe borstel ik ze het beste, Wat is de beste uitrusting... Een paar vragen uit dit grote forum. Maar je kan natuurlijk ook gewoon je paard showen. Of als je er veel van af weet de mensen helpen. Je zou dit forum kunnen vergelijken met het GTA forum. Alleen gaat dit over paarden en niet over GTA. Maar met 46.175.813 posts en 107.989 Leden zijn er dus genoeg mensen die jij kunt helpen en die jou kunnen helpen. Het forum maakt gebruik van PhpBB.

2. Partyflock

GTAGames.nl afbeelding
Party Flock. Een forum helemaal toegewijd aan feesten en uitgaan. Want dat is immers het leven. Een heel groot feest. Op dit forum kun je zien waar er feesten zijn, waneer er feesten zijn en waar je kan uitgaan op die bepaalde dag dat jij wil gaan. Dus heb je zin in een feestje maar je weet niet waar kun je altijd op dit forum kijken. En doordat ze 46.265.869 posts en 1.018.493 leden hebben is dit forum altijd up to date. Natuurlijk kun je hier ook altijd de leukste feesten nabespreken. Het forum maakt gebruik van een eigengemaakt forumsysteem.

1. Fok.nl

GTAGames.nl afbeelding
Fok! Wie kent het tegenwoordig niet? Een forum waar je kan praten en vragen stellen zoveel als je wilt. Hier kun je vragen stellen over de kredietcrisis (als je dat al wil). Maar je kan ook een review geven over iets wat je (hebt) gebruikt. Of je gaat gewoon een beetje praten over hoe goed je vakantie was (of niet natuurlijk). Of heb je iets heel verdachts gezien in GTST? Je kan het op dit forum allemaal kwijt. En omdat ze 67.207.651(!) posts en 251.013 leden hebben is dit een waar spa praat oord. Een hele dik verdiende NUMMER 1. Het forum maakt gebruik van een eigengemaakt forumsysteem.

17 reacties


Recommended Comments

Waarom perse Nederlandse? :S Als HelpMij.nl en het Nationaalcomputerforum.nl niet kent, :N Trouwens is 9Lives veel groter dan de meeste andere. Waarom een plaatje van 9Lives in plaats van Telenet Games Forum? :7

Link to comment

Nationaalcomputerforum:

Berichten: 468.957, Leden: 79.496 > zelfs kleiner dan dit forum!

Helpmij.nl:

Berichten: 2586469, Leden: 143.005 > veel kleiner dan de nummer 10 in deze lijst.

Waarom perse Nederlandse? > Er staan ook uit Belgi

Link to comment

De bron waar we dit vandaan hebben is de site die Dutchy al aangaf. Het is gebasseerd op het aantal leden, dus vandaar dat de overige grote site's er niet tussen staan. GTAForum stond bijvoorbeeld op nummer 34.

Link to comment
De bron waar we dit vandaan hebben is de site die Dutchy al aangaf. Het is gebasseerd op het aantal leden, dus vandaar dat de overige grote site's er niet tussen staan. GTAForum stond bijvoorbeeld op nummer 34.

Volgens mij is het gebaseerd op het aantal berichten, kijk nog maar eens goed naar de nummers 1 en 2.

Wel een leuke 'De Tien' hoor. :)

Link to comment
De bron waar we dit vandaan hebben is de site die Dutchy al aangaf. Het is gebasseerd op het aantal leden, dus vandaar dat de overige grote site's er niet tussen staan. GTAForum stond bijvoorbeeld op nummer 34.

Volgens mij is het gebaseerd op het aantal berichten, kijk nog maar eens goed naar de nummers 1 en 2.

Wel een leuke 'De Tien' hoor. :)

Klopt, foutje. :$

Link to comment
Nou, dus het is al eeuwen geleden dat het forum zo noemde, dus waarom het bij z'n oude naam noemen? :7
Nogmaals, de bron is de link die Dutchy eerder aangaf. Maak er toch niet zo'n probleem van...
Link to comment

Waar het om ging was de nummer 10. Het is daarbij gewoon een feit dat 9Lives hetzelfde forum is als Telenet Games Forum. Ik zie toch echt niet waarom wij geen gelijk zouden hebben...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...