Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580253

Editie 131 - De kronieken der..


OWN

406 bezichtigingen

gallery_33831_25_29008.png

De Kronieken der Dizzee

deze rubriek is geschreven door: Ymosky![hr=3]#3b91c3[/hr]

GTAGames.nl afbeelding
Dizzee, de man die 2 forum-awards met de titel "Beste Graphicus" binnenhaalde en verschillende keren modder-eter van het forum is geweest. Dizzee heeft een behoorlijk lange forum-geschiedenis en in deze rubriek word daar het een en ander over verteld. Veel plezier toegewenst bij het lezen van deze rubriek

7 juli 2005 was achteraf gezien een goede dag voor het GTAforum want dit was de datum dat Dizzee zich registreerde. direct na zijn registratie ging hij van start met vragen stellen over GTA San Andreas, maar daarnaast ook veel hulp geven in de sub-fora van dit spel. Voor tips bij het spelen en hulp bij (technische) problemen kon men goed bij hem terrecht, en ook deed hij veel missie's voor anderen.

Ook in forumgedeelte's als None of the Above en forumspelletjes zijn nogal wat gezellige posts terug te vinden.

De postcount ging daardoor behoorlijk rap omhoog en op 29 september 2005 werd hij gepromoveerd tot Superlid. Ongeveer een maand later moest hij helaas zijn zwarte jasje weer inleveren, maar kreeg er wel een Groen jasje en de titel Megalid voor terug!

GTAGames.nl afbeelding
Dizzee is verschillende keren en op verschillende plaatsen moderator geweest op het GTAforum. Ongeveer een maand na zijn promotie tot megalid word hij op 26 november 2005 benoemd tot moderator van de GTA LCS fora. Ongeveer 6 maanden is hij "moderator in functie", daarna stopt hij als moderator.

Dan blijkt dat Dizzee simpelweg onmisbaar is, of hij omgekocht is of heimwee kreeg weten we niet, maar wel is het zo dat Dizzee 15 mei 2006 stopte als moderator en nog geen maand later op 1 juni weer terug was als moderator. Dit keer krijgt hij er na de LCS fora ook nog de GTA SA fora bij.

GTAGames.nl afbeelding
Op 24 oktober 2006 zijn er nogal wat wijzigingen in het forum die je nog kunt teruglezen in de kronieken. Op deze datum worden de GTA Vice City Stories opgericht en Dizzee word samen met Matiscus aangesteld als moderator van dit fonkelnieuwe forum. OOk kreeg het Muziek en Film forum de naam waar het nu nog steeds onder te vinden is, namelijk Beeld en Geluid en het sub-forum kwam onder de hoede van Dizzee samen met Gunslinger.

Ruim een jaar en 4 maanden is hij actief als moderator op verschillende forums, maar stopt op 1 februari 2007 dan toch als crewlid. Dit keer duurt het wat langer voordat de heimwee toeslaat, maar op 4 oktober 2007 word Dizzee weer moderator van de GTA LCS en GTA VCS fora en op 14 mei 2008 wisselt hij deze forums Op 23 december 2008 stopt hij weer als moderator en loopt tot op heden als Megalid op het forum rond.

GTAGames.nl afbeelding
In het jaar 2006 werd hij genonimeerd werd met geen enkele award beloond. Het jaar erop was dat beter zowel in het jaar 2007 als het jaar 2008 ging Dizzee er met de award voor Beste Graphicus vandoor. Daarnaast is hij terug te vinden in alle Jaarboeken van het GTAforum.

Wie weet, zien we Dizzee nog wel eens terug als moderator op het GTA-forum, want zoals in het GTA Forum jaarboek 2008 te lezen valt was dat moderatorschap mede door zijn rechtvaardige beslissingen en vriendelijke uitspraken zeker een succes!

gallery3383141268966.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...