Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580188

Editie 131 - Inleiding


OWN

386 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

Welkom bij Oceans Weekly News Editie 131! Deze week stond bij ons in het teken van de OWN Recruitment Days, wat veel tijd van ons vroeg. Maar wij hadden er lol in en de gastredacteurs ook. Slechts één rubriek is vandaag wat later (Game On), maar daarentegen wel een kleine samenvatting van de OWN Recruitment Days:

Op donderdag gingen na een lange voorbereiding de OWN Recruitment Days van start met de eerste activiteit: de Rondleiding. Een boel hadden zich aangemeld toen een tijdelijk wachtwoord op het forum ging en men twee uur lang rustig rond kon kijken. Helaas kwam niet iedereen opdagen, maar genoeg om de aanwezige redacteurs achterover te blazen met vragen. Ja, die David22, -Haakon- en Basssss vroegen ons de oren van het lijf, maar maakte het die avond ook erg gezellig. Dat beloofde wat voor de dagen daarna.

Tijd om te rusten was er op vrijdag niet, want er moest weer hard gewerkt worden aan de Workshop FES. David22 en zamg0d1 zorgden voor een tekst en Kloep nam uitgebreid de tijd om een mooie rubriek ervan te maken. Die van David staat dan ook hier ergens in de OWN onder de banner Recensie. Net als een dag eerder was het hier ook weer gezellig en het was jammer dat we eigenlijk te vroeg stopte.

Maar de klapper zou natuurlijk vandaag zijn met de Meeloopdag. Helaas ging het niet helemaal soepel doordat van beide kanten leden niet kwamen opdagen of op het laatste moment afzegden. Echter was het in de avond - toen het voor sommigen weer ouderwets stressen was - weer gezellig, waardoor het werk met plezier gedaan werd. De gastredacteurs David22, gta-pilot, zamg0d1, Basssss, Flashingdemon666 en -Haakon- hadden de grootste plezier en de moeilijkste vragen deze hectische avond. Hectisch was het af en toe, maar we kunnen zeker concluderen dat het een geslaagd evenement is, dat zeker! :bier:

Thundercover

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...