Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94641

BeaT DowN Clans afdeling stopt


2fast{0}

480 bezichtigingen

ClansBDBD.png

Helaas moeten wij afscheid nemen van onze clans afdeling. De tijd en aandacht die het nodig heeft is er totaal niet op het moment. Wij zagen in het begin een goeie toekomst in de clan dat vooral kwam door de ruimte en mogelijkheden die wij te bieden hadden. Helaas is het niet zo gegaan als wij wilden door veel tijd tekort en ook de aandacht was er al snel niet meer voor, ook daarom vinden wij het besluit om te stoppen met het project een goed idee.

Voor de mensen die lid zijn geweest wil ik van harte bedanken voor het steun en het vertrouwen. Ook wil ik de andere clans veel succes wensen die het ons ook lastiger hebben gemaakt om nog verder te gaan. Hiervoor wil ik nog even de grote clans individueel succes wensen.

LibbertyKillerZ, een clan die zich erg groot heeft gevorderd en ook altijd heb gezien als een clan die goed bezig was, die je dagelijks zag groeien. Ook zag ik het verband wel tussen de namen die beide meerdere hoofdletters bevatte. Natuurlijk wens ik hun veel succes nog al weet ik niet of ze nog kunnen groeien.

Death Incorporated, een clan die ik eigenlijk niet echt veel zag, dat kwam voornamelijk ook omdat het zich richtte op 1 console, de Xbox360, waar ik totaal niks mee heb. Maar ook hun wens ik nog veel succes.

KiWi United , de derde clan waar ik veel vertrouwen in heb die ook nog wel behouden zal blijven. Ik zie het als een leuke clan die zich ook snel vordert. Ook hun wens ik natuurlijk veel succes!

Ook de andere clans die nu actief zijn wensen we veel succes. Op de hoop dat ze allemaal groot worden!

Ik hoop dat jullie begrijpen dat de clans afdeling niet populair was, wat voornamelijk door ons tijdgebrek kwam. We stoppen daarom ook met de clans en willen ons vol gaan focussen op de corporation waarvan jullie meer kunnen gaan verwachten. Leden bedankt en tot ziens!

Met Vriendelijke Groeten, Crew BeaT DowN - 2slow{0} en Bierbuikje

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...