Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579821

Editie 132 - De Kronieken Der...


OWN

454 bezichtigingen

gallery_33831_25_29008.png

De Kronieken der Rullez

Deze rubriek is geschreven door: David22!

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij de rubriek “De Kronieken der…”! Deze rubriek is meteen mijn eerste rubriek als stand-in voor OWN, en deze editie van “De Kronieken der…” gaat over Rullez! Veel plezier met het lezen van deze rubriek!

Rullez is een bekend lid, welke vooral actief is in de gaming en Covesight fora. Er zullen weinig leden zijn die Rullez nog nooit zijn tegengekomen. Mocht jij, als lezer, hem nog nooit zijn tegengekomen, lees dan vooral verder! Rullez registreerde zich op het forum 14 Juni 2005, onder de naam “zonnet”. Zijn eerste post plaatste hij ook meteen op die dag, en dit was meteen een hulpvolle post. Deze post plaatste hij in het topic “jetpack”.

waar kan ik die jetpack vinden dan? :o lijkt me wel lachen :puh: ik hoop dat jullie me kunnen helpen. :rolleyes:

bij een missie bij ut vliegtuig veld wanner je de school af heb van vliegen :blink:

Na het ontvangen van enkele warns wilde Rullez opnieuw beginnen op het forum. Daarom stuurde hij op 6 Juni 2006 een PB naar PatrickW, waarin hij vroeg om zijn naar te wijzigen in Rullez. Een specifieke reden had hij hiervoor niet, het was simpelweg het eerst wat in hem opkwam.

zonnet rulez zo VET dat hij er zelfs een dubbele "l" in heeft gekregen :rullez

rullez2.png

Rullez bleef hierna niet onopgemerkt bij de crew, zo heeft hij meerdere keren in de jaarboeken gestaan. Dit als individu, maar ook met zijn gang. Rullez is namelijk de leider geweest van meerdere gangs, waaronder de GTA Praatgang, The Paradise City en The Runescape Fan Gang. De eerste was Rullez’ eerste gang, maar deze is nooit een succes geworden. De tweede en derde hebben het daarentegen nog tot het gang talk-forum geschopt.

GTAGames.nl afbeelding
Rullez’ naam is ook nog eens verschenen in het nominatietopic voor de forumawards. Zo is hij ooit nog genomineerd voor “Beste Savegamer”. Helaas heeft Rullez deze award nooit gewonnen, maar je weet nooit was de toekomst nog zal brengen.

Op 23 Juli 2008, iets na zijn 3-jarig jubileum ontving Rullez de blijde boodschap dat hij zich bij de superleden mocht voegen. Dutchy3010 maakte zijn promotie met de volgende quote bekend:

En weer heb ik het genoegen twee nieuwe leden tot het rijk der SL+ te verwelkomen...

Mythbuster en Rullez, welkom. :bier:

Op het moment is Rullez nog steeds superlid. Ook is hij al een tijdje lid van The Covesight Community, waar hij het al heeft geschopt tot wethouder. Waarschijnlijk zien wij Rullez nog wel een tijdje terug op het forum, en misschien binnenkort zelfs in een groen jasje! :)

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...