Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580262

Editie 133 - De Tien


OWN

425 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Welkom bij deze De Tien. Dit keer gaan we het internet op en kijken we naar de tien duurste domeinen van nederland. Welke staat op één en op tien? O, wacht, ik moet dat jullie vertellen. Dus lees snel maar door!

10. dames.nl

GTAGames.nl afbeelding
Alle geile jongetjes op dit forum hebben dit adres vast al eens in hun adresbalk ingetikt. En dan de grote teleurstelling, je komt op een site van een online telefoonwinkel. Wat een flinke tegenvaller moet dat zijn. Bellisimo Holding uit Den Haag besloot om dit domein te kopen en vervolgens door te linken naar de site van de telefoonwinkel. Bellisimo Holding betaalde er slechts €10.000 voor. Een lullig bedrag, maar waarschijnlijk wel hun geld waard. Al hoewel, misschien door de teleurstelling van vele toch ook weer niet.

9. kinderwagens.nl

GTAGames.nl afbeelding
Op deze site vind je alles over kinderwagens en alles daar omheen. Ook kun je kinderwagens en hun accesoires hier bestellen. Nu denk je misschien, is hier een hele site over te maken? Ja, anders is hij er natuurlijk niet. Dat is nogal logisch. Je verbaast je overigens wel over de hoeveelheid pagina's dat er over is geschreven, maar dat terzijde. Dit alles dankzij InformationStart. Deze zijn eigenaar van het domein en betaalde €10.100 voor het domein.

8. huurautos.nl

GTAGames.nl afbeelding
Wat zou je nu op deze site kunnen doen? Heel misschien raad je het al, als je hoogbegaafd bent. Je kunt er auto's huren. Dit domein linkt door naar cardelmar.nl, een autoverhuurbedrijf. Parknet besloot om €11.000 te betalen voor dit domeinnaam. En ja, terecht. Want wat is nu het eerste adres wat je intikt als je een auto wilt huren? Ok, misschien autohuren.nl, of je gaat naar google.nl. Maar een andere mogelijkheid is dat je huurautos.nl intikt. Alles kan!

7. gays.nl

GTAGames.nl afbeelding
Veel mensen denken dat het werk als redacteur leuk is, maar er zijn ook minder leuke kanten. Bijvoorbeeld dat deze site nu in mijn geschiedenis staat. Het is een engelstalige website die vanuit gays.nl doorlinks naar gays.com. Wat kun je allemaal op deze site doen? In contact blijven met je vrienden in het echte leven, zoals letterlijk op de site staat. Wat mij ook wel opvalt, zijn de keuze's die je kunt opgeven bij gender (geslacht). Dit zijn er namelijk vier: Male (man), Female (vrouw), MTF en FTM. Geen idee wat die laatste zijn. Zelf dacht ik aan Male To Female (omgebouwd van man naar vrouw) en Female To Male (omgebouwd van vrouw naar man). Verder weet ik het ook niet. Het valt me nu ook al op dat dit tot nog toe het langste stukje is wat ik over een domein heb kunnen schrijven. Ik zou het nog bijna vergeten, maar Ideawise Limited betaalde voor dit domein €15.000.

6. daten.nl

GTAGames.nl afbeelding
We gaan naar een iets leukere site. Alhoewel, er zitten hier natuurlijk wel vaak vrouwen op die geen man kunnen krijgen (en andersom). Tenminste, dat denk je. Deze site linkt door naar leaseweb.com. Dit is een site waar je domeinen, hostings en servers kan bestellen en kopen. Dus ook bij deze site is het weer, schijn bedriegt. Op deze site kun je dus niet daten, alleen maar bestellen. Het domein is in handen van Relatieplanet Nederland, wat €18.000 betaalde ervoor.

5. mijn.nl

GTAGames.nl afbeelding
Als je naar deze site gaat, komt er een mooie tekst in beeld: Dit domein is geregistreerd voor een van onze klanten. Allemaal heel boeiend. Maar wat er daarna gebeurd, ja, daar schrik je van. Je wordt doorgelinkt! En wel naar starthosting.nl. En je raad het wederom wel heel misschien, op deze site kun je, net zoals voorgaande site, je eigen domein met hostings en email bestellen. Het domein is in handen van Your Holding, wat €19.500 betaalde ervoor.

4. aed.nl

GTAGames.nl afbeelding
AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Wat dat precies inhoud weet ik ook niet, maar het heeft iets met EHBO te maken. Op deze site kun je je opgeven voor een cursus, en om deze cursus te kunnen volgen moet je al beschikken over reanimatie-vaardigheden (BHV/EHBO). Ook kun je op deze site allerlei producten bestellen. Ik denk dat dit accesoires zijn om het reanimeren en dergelijke gemakkelijker te maken. C. Thijssen uit Katwijk is in het bezit van dit mooie domein, en heeft er €25.500 voor opzij gelegd.

3. huren.nl

GTAGames.nl afbeelding
Weer zo'n speciaal geval waarvan je geen idee hebt wat je op deze site kunt doen. Op deze site kun je huren. Maar wat? Ja, heel erg veel. Hierbij denkende aan woningen en auto's tot vakantie en boten. Kortom, als je iets wilt huren, kun je hier even een kijkje nemen en kijken of er iets voor je bij zit. Het domein is in bezit van M. Adriaanse Consultancy. Ze betaalde er €66.500 voor.

2. relatiegeschenk.nl

GTAGames.nl afbeelding
Op deze site kun je allerlei leuke cadeautjes kopen. Tenminste, je zou denken dat ze het hierbij laten. Maar als ik zo naar de site kijk, doen ze veel meer dan dat alleen. Ze regelen het voorraadbeheer voor hun klanten, maar ook de facturatie en distributie. Ikzelf heb dus eigenlijk geen idee wat ze precies doen, want relatiegeschenken en de administratie van een bedrijf heeft dus vrij weinig met elkaar te maken. Douglas Jones Ferwerda Holding heeft €72.000 betaald en is daarmee nog steeds de trotse eigenaar.

1. seks.nl

GTAGames.nl afbeelding
Zoals ik bij nummer 7 het minder vond dat ik de site moest bezoeken, vind ik het hier een stuk leuker. Het forum bezit meer onder de 18, dan daadwerkelijk 18+. Ik zal dus vrij weinig hierover mogen vertellen. Het domein is in bezit van Webguru en betaalde er €200.000 voor. Het is natuurlijk ook niet echt verrassend dat deze op nummer één staan vind ik zelf.

7 reacties


Recommended Comments

Hier was ik dus al bang voor. Een erg klein gedeelte terwijl ik er niks inhoudelijks over vertel, word het meest opgemerkt. Erg jammer..

Het hoeft toch niet altijd serieus? Het is een nice rubriek hoor.

Link to comment
Het hoeft toch niet altijd serieus?

Het hoeft inderdaad niet altijd serieus, maar zo af en toe wel. In dit geval was ik dus wel serieus. Wacht overigens maar op De Tien van volgende week, dan ben ik weer niet serieus. :D

Het is een nice rubriek hoor.

Dank u!

Link to comment
Het hoeft inderdaad niet altijd serieus, maar zo af en toe wel. In dit geval was ik dus wel serieus. Wacht overigens maar op De Tien van volgende week, dan ben ik weer niet serieus. :D

*Breaking News: Volgende week bij Oceans Weekly News: De Top 10 Pornoactrices! Mis het niet! Terug naar jou, Stanley.*

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...