Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,772

Editie 134 - De kronieken der...


OWN

381 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Sa_bulldog

Deze rubriek is geschreven door David22 en Kloep!

Welkom bij weer een nieuwe editie van "De kronieken der..."! In deze editie wordt de schijnwerper richt het superleden-gedeelte van het forum gericht, om de enige echte forumhond in het zonnetje te zetten! Hier is De kronieken der Sa_bulldog!

GTAGames.nl afbeelding

Voordat Sa_bulldog zich besloot te registreren, wat hij overigens deed op 21 april 2006, hing hij al een tijdje rond op het forum. Hij kwam op het forum terecht omdat hij zocht naar onderwerpen over het modden van San Andreas. Toen hij eenmaal op het forum terecht was gekomen, begon hij ook onderwerpen te lezen in lifestyle. Omdat hij daar interessante discussies tegenkwam is hij blijven hangen, en heeft hij besloten zich te registreren.

Onder interessante discussies verstaat Bulldog onder andere de discussie over de politie die nu gaande is in het Opinie-subforum. Ook interessant vind hij de discussie over mensen die drugs gebruiken en daar over willen praten, omdat hij daar tegenin kan gaan, omdat hij er fel tegen kan zijn.

Het gangleven van Bulldog is ronduit saai te noemen. Hij heeft namelijk alleen bij The Oceans gezeten, waar hij overigens nog steeds lid van is. Zelf heeft hij wel eens ideeën gehad om een eigen gang op te starten, met de naam The Police. Uiteindelijk heeft hij dit niet gedaan, omdat hij wel een idee had van wat het zou moeten worden, maar uiteindelijk toch te weinig inspiratie had.

post-3251-1238014732.png

Op het moment is Bulldog vooral actief in het privéforum van The Oceans, maar ook het Lifestyle forum wil hij nog wel eens met een bezoekje vereren. Op 7 januari van dit jaar kreeg hij een vrolijke boodschap. Hij mocht zich vanaf die datum namelijk superlid noemen. Hij was, toen hij lid was, altijd al jaloers op superleden en megaleden. Zijn promotie was voor hem een enorme verbazing. Hij had wel in zijn achterhoofd zitten dat hij altijd zeer lange posts maakte en ook zijn best deed op het forum. Bulldog is op het moment nog steeds superlid en vind het een eer om superlid te zijn op zo’n groot forum als het GTAForum.

Sinds kort schrijft Bulldog ook voor de OWN. Hij heeft nu een eigen rubriek, Reporter Bulldog, welke je elders in deze OWN kan vinden. Het inschrijven bij de OWN heeft hij vooral gedaan dankzij Jowx. Bulldog maakt namelijk graag foto’s, en deze wilde hij graag laten zien aan de buitenwereld. Hij liet zijn foto’s al regelmatig aan Jowx zien, en deze vond dat dit wel een leuk idee was voor de OWN. Toen hij eenmaal een testrubriek schreef, waren zowel Dutchy3010 als Jowx overdonderd. En het resultaat mag er zijn!

Bulldog heeft voorlopig nog genoeg inspiratie voor de toekomst. Wat voor inspiratie wil hij nog niet kwijt, maar ik ben er van overtuigd dat het heel leuk zal worden! :) Verder heeft Bulldog nog een leuke boodschap voor de rest van het forum: “Woef!”

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...