Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579906

Editie 134 - De Tien


OWN

427 bezichtigingen

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Daar zijn we weer, een nieuwe De Tien. Geheel in de nieuwe layout van OWN. Dat is natuurlijk wel een drankje waard. :) En als we dat drankje dan toch in handen hebben, kunnen we ook meteen vieren dat dit de 20e De Tien is die ik schrijf. Toch wel een soort van mijlpaal denk ik. Nouja, over deze top tien van vandaag. We gaan eens even naar auto's kijken, en dan met name naar de namen ervan. Waar komen deze namen nu eigenlijk vandaan? Nou, bij deze is dat slechts een vraag en alleen voor de bedenker van de naam een weet. Hierover kun je veel speculeren, maar het komt erop neer dat dit het eerste is waar diegene aan denkt. Veel plezier met lezen en neem het allemaal goed in je op! Ook wil ik PatrickW nog even bedanken voor het attenderen op dit onderwerp.

10. AMC Gremlin

GTAGames.nl afbeelding
Een mooi begin, hopelijk net zo´n einde (wees daar maar niet bang voor). Nou, wat is een Gremlin nu eigenlijk? Ikzelf zou het beschrijven als een raar wezentje. Op google vind je genoeg foto's over dit wezen. Maar waar komt dit wezen nu echt vandaan, want dat het niet bestaat is wel duidelijk. Het begon allemaal bij een vliegtuigcrash. Ja, en dan moeten we natuurlijk iemand hebben die we de schuld kunnen geven. Meestal krijgt het vliegtuig de schuld, of misschien de piloten. Maar nee, in sommige gevallen is de Gremlin ook de schuldige. Het kleine wezentje zou met het vliegtuig iets hebben gedaan, waardoor de motor niet optimaal meer zal werken. Het komt er dus op neer dat dit toch wel zielig te noemen wezentje gewoon een zondebok is. Eigenlijk krijg ik dan toch best medelijden met deze.

9. Dodge Swinger

GTAGames.nl afbeelding
En toen waren we alweer bij de tweede. Swinger, wat is dat nu eigenlijk? Dat is eigenlijk gewoon dat je samen met je partner een ander koppel opzoekt. Vervolgens 'ruil' je voor een dag. Is dit ongeveer hetzelfde als Jouw Vrouw, Mijn Vrouw? Nee, het lijkt echter wel een beetje op elkaar. Alleen ga je bij Swingen iets verder op seksueel gebied dan bij dat programma. Sommige mensen noemen het een ziekte, sommige mensen vinden het normaal. Waarom mensen Swingen? Ja, waarschijnlijk omdat ze niet hun leven lang aan één partner willen blijven vastzitten.

8. Daihatsu Charade

GTAGames.nl afbeelding
Charade, wat is dat nu weer? Een leuk spelletje. Om iets uitgebreider te zijn, is het een raadspelletje. Nog uitgebreider? Nou, ok dan. Het is een spelletje waarbij de ene persoon iets uitbeeld zonder iets te zeggen. De andere(n) moeten dan raden wat diegene uitbeeld. Kan leuk zijn, maar ook erg saai. Dan nu de grote vraag, zou jij een auto willen hebben die daarnaar is vernoemd? Mij zou het in ieder geval vrij weinig uitmaken. Hoe zit dat met jullie dan?

7. Honda Fitta

GTAGames.nl afbeelding
Dan komen we nu bij de leuke buitenlandse namen. Honda Fitta is de naam van nummer zeven. Natuurlijk concentreren wij ons op het tweede gedeelte: Fitta. Dit is zowel Zweeds als Noors voor kut. En dan heb ik het niet over het scheldwoord, maar over het geslachtsdeel van de vrouw. Of misschien heb je het dan wel over beide, maar dat maakt verder niet uit. Het komt er dus op neer dat Honda een auto Kut heeft genoemd. Wie zou zo een auto nu weer kopen? Mij lijkt het in ieder geval wel grappig.

6. Opel Ascona

GTAGames.nl afbeelding
En toen begon Opel qua naam het breder aan te pakken dan bovenstaande Honda Fitta. Breder in onderwerp bedoel ik dan. Ascona betekent in Spanje en in Portugal namelijk de vrouwelijke geslachtsdelen. Kut was zo ordinair, dus gingen ze deze naam maar proberen. Of het werkte, geen idee. Maar ik weet wel dat deze auto's wel populair zouden moeten zijn, alleen al door de naam. En toch blijf ik mij ook afvragen wie nu weer zo'n naam verzint. Hoe komt diegen erop om een naam als deze aan een auto te geven.

5. Chevrolet Nova

GTAGames.nl afbeelding
Ik denk dat deze auto nog al moeilijk start of misschien slaat hij erg vaak af. Waarom ik dit denk? Door de naam natuurlijk! No Va is Spaans voor 'het gaat niet'. Natuurlijk is dit wederom een erg breed onderwerp, veel breder dan voorgaande auto. Wat zou er dan niet gaan? Heeft het wel met de auto zelf te maken? Misschien is dit ook wel een auto speciaal gemaakt voor diegene waarbij alles mislukt.

4. Buick LaCrosse

GTAGames.nl afbeelding
En we gaan weer naar een leuker onderwerp, en wel masturberende tieners. LaCrosse is namelijk Frans voor masturberende tieners. Zou je in zo'n auto willen rijden? Waarom niet! Dit is één van de weinige auto's in deze top tien die er enigzins nog redelijk uitziet.

3. Nissan Moco

GTAGames.nl afbeelding
Dit is een wel erg gore auto. Moco is namelijk Spaans voor snotje. En ja, dan heb ik het over die zooi die normaal in je neus hoort te zitten maar die sommige eruit halen. Deze auto zal dus wel speciaal voor die mensen zijn gemaakt. Want laten we eerlijk zijn, het is goed te vergelijken met elkaar. De ene haal je uit je neus en de andere haal je uit je garage. Ok, niet veel mensen hebben een garage en zetten de auto gewoon voor de deur, maar elke auto heeft wel ooit in een garage gestaan. Dat mag ik tenminste voor je hopen.

2. Mitsubishi Pajero

GTAGames.nl afbeelding
En dan komen we alweer bij nummer twee aan. Wederom een leuk woordje. Pajero is Spaans voor rukker. Heerlijk om zo'n auto te hebben. Het past toch ook goed bij een man, want eigenlijk zijn we allemaal rukkers. De definitie van rukker is namelijk iemand die trekt. Er staat nergens beschreven dat rukken ook daadwerkelijk datgene is wat een man kan doen. Mooi verwoord toch. :)

1. Mazda LaPuta

GTAGames.nl afbeelding
De absolute nummer één. Het lijkt me heelijk om tegen je vriendin te kunnen zeggen: "Kom even in mijn hoer!". Want ja, LaPuta is Spaans voor de hoer. Dus als je zo wanhopig bent dat zelf een hoer niet met je wilt gaan. kun je altijd nog zo'n auto kopen. Dan ben je toch op een manier 'in een hoer geweest'.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...