Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579278

Sinterklaaseditie - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

351 bezichtigingen

blog-33831-1165069806.png

Aangezien Sinterklaas weer een aardige tijd in het land is en deze OWN editie toch wel de Sinterklaas editie is kon ik als "graafpiet'' niet achterblijven en ben ik maar eens in het verleden van Sinterklaas in ons lieftallige forum gaan graven. Ik dan eigenlijk ook wel verwacht dat ik veel dingen zou aantreffen maar dat feest ging helaas niet door dus moeten we het maar doen met de middelen die wel beschikbaar zijn doen.

In 2004 werd het eerste(nu nog zichtbare) Sinterklaas topic aangemaakt. Trax vroeg zich hier af wat jullie allemaal voor Sinterklaas, maar ook voor kerst en nieuwjaar gekregen hadden. Toch heb ik hem tot dit rijtje toegevoegd omdat er alleen maar antwoord gegeven werd op de eerste vraag: Sinterklaas Cadeautjes. Je kan het topic volgen via de volgende link: Cadeautjes topic

Natuurlijk was dit niet het enige topic dat dat jaar verscheen. Pete-R vroeg alle forum leden ook hulp bij het maken van gedichten. Hierbij kreeg hij uiteindelijk een aantal handige site's toegespeeld, ook waren er zelfs een paar creatiefe leden die zelf aan het dichten sloegen. Je kan het topic hier vinden.

Op 12 november 2005 kwam Ruurd met een topic met de volgende vraag:
De vraag luid: Wat wil jij van Sinterklaas hebben? Vertel ook even welke manier je het doet, lootjes trekken, cadeau's uitpakken of ga je lekker uit eten?
Vele mensen namen weer het initiatief en reageerden vurig. Alle wensen en alle manier hoe jullie het vieren kan je hier vinden.

Dit jaar is er wederom een topic aangemaakt en wel deze. Hier wees GTAVC ons erop dat de goed heilig man ons land weer aan zou doen.

Ook op het kalander is een gedeelte aan Sinterklaas gewijd. Lantyz heeft daar het volgende prachtige stukje geplaast:
Vanavond is het heerlijk avondje weer gekomen! Als je braaf bent geweest dit jaar, en het paard een wortel hebt gegeven, heeft de Sint misschien wel GTA Vice City Stories voor je ingepakt!

GTAforum wenst iedereen een fijne pakjesavond.


Zoals je dus ziet is er niet zo heel veel aandacht van wij gtaforum'ers voor sinterklaas maar gelukkig zijn er nog wel een aantal mensen die wat aandacht hebben voor de goed heilig man. Volgende week is er weer een nieuwe Uit Den Ouden Doosch met volop oude troep.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...