Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,576

Editie 135 - De Kronieken der...


OWN

436 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Rullez en Kloep!

Welkom bij de nieuwe editie van De kronieken der..! Deze week gaan we het hebben over Wesley_GTA. Waarom heeft hij zich geregistreerd? Waarom zitten we nog steeds met hem opgescheept. Je zal het allemaal hier lezen. Veel plezier met het lezen!

De kronieken der Wesley_GTA! - Registratie en Forum

Wesley_GTA is inmiddels alweer 15 jaar en is lid geworden op 9 Juni 2005. Wesley_GTA werd lid omdat hij info over GTA San Andreas aan het zoeken was. Na een paar topics aan te hebben gemaakt snapte Wesley_GTA de bedoeling van het GTAForum niet en vertrok van het forum. Een maand later besloot hij wederom een kijkje te nemen, toen snapte hij het wel waardoor hij actief werd op het forum. Op dit moment houd zich vooral bezig met het helpen van andere leden op het GTAForum. Op dit moment is Wesley_GTA met name te vinden in Lifestyle, en dan hebben we het met name over Opinie. Hij houd erg van discussiëren en doet dat dan ook regelmatig. Het onderwerp waar hij het meest van houd is Defensie. Dit omdat hij hier erg in is geïnteresseerd. Ook wil hij later graag bij de Defensie.

jeta.jpg

De kronieken der Wesley_GTA! - Promoties

Wesley_GTA is gepromoveerd naar Superlid op 8 November 2007. Toen kreeg hij twee PB’s tegelijk, één van Dutchy3010 en één van PatrickW. Als eerst dacht hij dat hij een warn of een ban kreeg, maar toen hij op het forum kwam en het kopje ‘Je bent gepromoveerd tot Superlid’ zag kon zijn dag niet meer stuk. Hij sprong werkelijk een enorm gat in de lucht en zat de hele dag met een grote glimlach achter zijn computer. Natuurlijk werd zijn reactie hierop gevraagd: "Mijn dag kon niet meer stuk". Wat een reactie, die kom je niet vaak tegen. Hoe dan ook, Wesley_GTA is erg blij geweest met zijn promotie. Het heeft hem er niet van weerhouden om gewoon op het forum actief te blijven. Binnenkort komt er misschien wel een schimmel over hem heen, waardoor hij Megalid is.

De kronieken der Wesley_GTA! - Gangs

GTAGames.nl afbeelding
Als het om gangs gaat, is Wesley al een tijdje niet meer actief. Vroeger heeft hij echter wel in een aantal gangs gezeten. Zijn laatste gang waren The Gunslingers, waar hij een leuke tijd heeft gehad. Echter heeft hij de gangscene een tijdje geleden opgegeven omdat het saai en inactief werd . Het werd naar zijn mening minder leuk en werd het meer een spelletje van: "Wij zijn beter".

Na meer als twee jaar actief te zijn geweest geeft Wesley_GTA de moed nog steeds niet op en is nog steeds dagelijks op het GTAForum te vinden. Hij heeft inmiddels al meer dan 4000 berichten geplaatst en is alweer op weg naar de 5000. Ook heeft hij de award “Beste SL” weten binnen te slepen in 2007 en daar is hij nog steeds erg trots op.

Je zou het misschien niet geloven, maar op het forum heeft Wesley_GTA een aantal vrienden. De drie mensen waar hij het meest mee omgaat zijn Cool hand, Nemean^inf en DdJDean. Met deze leden trekt hij al een aantal jaar op en heeft hij een hechten band mee opgebouwd. Hij heeft hier op het forum en privé heel wat gesprekken met ze gehad en daardoor heel wat vertouwen gegeven.

Van Wesley zijn we voorlopig nog niet af. Hij blijft gewoon doorposten in Opinie met zijn discussie over de defensie en haar kwade plannen. Misschien dat we hem binnenkort ook wel op andere delen van dit forum tegen zullen komen, maar Opinie staat vast.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

"Wesley en de snode plannen in het kwadraat"

---

Wesley, trouwens, waarom heb je verteld over onze priv

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...