Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,523,076

Sinterklaaseditie - Ongezouten


Dutchy3010

276 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1165070033.png

Ook in deze speciale editie is weer een stukje geschreven. Twee zelfs! Het zijn korte stukjes, kort maar krachtig zal ik maar zeggen. Jij kan ook je hart luchten! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar

Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

Ik vind het jammer dat de downloadbase nog zo leeg staan, ik wil graag mods en dergelijke downloaden maar de gtagames.nl database heeft gewoon niet veel. Das erg jammer, sommige van leuke en bekende mods staan er nog niet eens in. Dit vind ik erg jammer. Admins en Megaleden en Superleden + die kunnen modden doe er wat aan!

Anoniem 2

Ik ben hier nu al een tijdje lid, en ik vind het erg leuk hier! Ik heb veel vrienden gemaakt en kom elke dag met veel plezier op het forum. Ik hoop dat het forum nog lang blijft en dat er nog veel word gepraat. Zodat ik hier ook nog lang kan blijven! Ga zo door leden en admins! Owja dit smilietje wil ik eens gebruiken: :duh:

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...