Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,483

Editie 136 - De Kronieken der...


OWN

417 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Remi-X

Deze rubriek is geschreven door David22!

Welkom bij een nieuwe editie van "De kronieken der..."! Voordat ik begin met deze rubriek, wil ik eerst even Rullez en Kloep bedanken voor het feit dat ze vorige week deze rubriek van mij hebben overnomen. Top jongens! In deze editie van "De kronieken der..." zal ik de enige echte SA-MP scripter met een X eens onder de loep nemen: Remi-X! Veel plezier met het lezen van deze rubriek!

GTAGames.nl afbeelding
Remi registreerde zich op 19 februari 2008 op het GTAForum. Dit deed hij om downloads binnen te kunnen halen. Toen der tijd had hij nog geen San Andreas, maar hij wist wel dat het mogelijk was dit spel te modden. Zelf noemt hij zijn registratienaam ronduit stom. Hij registreerde zich namelijk onder de naam "R[E]/\/\i!i!". Gelukkig wel een naam die makkelijk in te typen is bij het inloggen. :clown:.
Toen Remi een half jaar na zijn registratie een nieuwe computer kreeg, kocht hij hierbij meteen San Andreas, een spel waar hij direct aan verknocht was. Ondanks het feit dat Remi San Andreas een geweldig spel vond, wilde hij het spel toch modificeren. Zijn eerste post plaatste Remi dan ook in het modding-gedeelte van het forum. Remi wilde graag weten of hij voertuigen sneller kon maken, en of de Skyscraper in Los Santos nog hoger gemaakt kon worden. Na een behoorlijke tijd rond gehangen te hebben in het modding-forum, weet Remi in de tussentijd maar al te goed hoe hij dit moet bereiken. Zelf zegt hij een hoop geleerd te hebben van Puma, welke hij ook graag de modder van het jaar noemt, wat Puma ook echt is.
Op 7 oktober 2008 was het dan zover. R[E]/\/\i!i! liet zijn gebruikersnaam veranderen in de naam die we nog steeds tegenkomen op het forum: Remi-X. Waarom hij zijn gebruikersnaam liet veranderen is niet echt een moeilijke vraag. Zoals ik al zei, R[E]/\/\i!i! is niet echt een simpele naam tijdens het inloggen. Bovendien kon Remi met deze belachelijk ingewikkelde naam ook niet in de live chat komen. De kans dat Remi ooit zijn namechange laat terugdraaien, is vrijwel miniem.

GTAGames.nl afbeelding
Toen de postcount van Remi eenmaal de 1000 posts bereikte, had hij de mogelijkheid om zijn eigen gebruikerstitel in te vullen. Remi kiest echter niet zomaar een gebruikerstitel. Nee, achter alle gebruikerstitels van Remi zit een heel verhaal. Zo heeft hij onder andere "Panasonic Auto Radio Jatter" gehad, welke hij als een vergroting van de gewone Auto Radio Jatter zag. Dit omdat hij toen der tijd net 1000 posts had. Hierna nam de gebruikertitel van Remi de vorm "Carglass Ruitje Repareerder" aan. Dit als tegenstelling van de standaard gebruikerstitel Ruitje Intikker. Daarna had Remi "Kruisjes?" in zijn gebruikerstitel. Deze titel was gebaseerd op de X in zijn gebruikersnaam. Tegenwoordig draagt Remi "plofl" in zijn gebruikerstitel, deze is slechts ontstaan door een spellingsfout in de afkorting "rofl". Remi vond dit blijkbaar heel grappig, en waarschijnlijk houd hij deze gebruikerstitel nog wel een tijdje.

Banner-GC-Meeting.png

Tegenwoordig is Remi vaak te vinden in het San Andreas Multiplayer en SA-MP scripting forum. Hij heeft de overstap van modding naar SA-MP gemaakt omdat hij zijn models graag snel in-game wilde hebben, zonder enige problemen. En de kans ik groot dat het niet direct lukt, dus Remi had niet genoeg geduld voor modding. Tegenwoordig heeft Remi ook een eigen server, welke redelijk begint te draaien. Hij ontvangt regelmatig leuke comments. Remi is echter ook niet te ziek om mensen te helpen in het SA-MP forum, je komt hem daar dus ook regelmatig tegen. De kans dat we Remi ooit nog eens terug zien in het modding forum, is vrij klein. Hij wil namelijk af en toe nog wel eens wat leuks maken met sketchup, maar hij is het een beetje verleerd.
Remi is voorlopig nog niet van plan om het forum te verlaten, omdat hij GTAForum een verslavend en leuk forum vindt. Binnenkort behaalt Remi de 1500 posts, en als het aan hem ligt worden het er nog veel meer!
 Share

3 Comments


Recommended Comments

Super super super leuk! Ik vind het helemaal kloppen! Had ie echt die gebruikers naam eerst? :schater:

Ik snap wel waarom hij hem heeft veranderd. :puh:

Link to comment
Super super super leuk! Ik vind het helemaal kloppen! Had ie echt die gebruikers naam eerst? :schater:

Ja, ik had hem echt :7

BTW:

De kans dat we Remi ooit nog eens terug zien in het modding forum, is vrij klein. Hij wil namelijk af en toe nog wel eens wat leuks maken met sketchup, maar hij is het een beetje verleerd.

Modding Showroom dan, Modding Hulp ben ik nog wel actief ;)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...