Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,081

Sinterklaaseditie - De Snuffelaar


Dutchy3010

302 views

 Share

blog-33831-1165071368.png

Deze rubriek is geschreven door 'Testpiet'.

Sint Terror?

Heeft u een Sint en bent u bang dat hij gewond raakt of dat angstige mannen hem aanvallen met grote messen en hakbijlen? Dan hebben de Greenbrothers een super instituut uitgevonden. Het is een laboratorium waar ze diverse dingen uit testen om het zo veilig mogelijk te maken voor de Sint en wie weet wat er gaat gebeuren met de goed heilig man als hij over straat loopt? Wees de vijanden te slim af met deze revolutionaire voortgang. Wilt u het kopen? Dan kunt u het beste in de dal-uren bellen, want dan kost het niet teveel geld; we hebben ook een video gevonden, die kunt ge 'hier' bekijken. Wel inhuren/kopen, want zonder dit kan uw Sint niet overleven, bestel nu!

Sint Koe?

Wanneer je klaar bent met de gadgets uit het vorige onderdeel, wil je toch meer hé? Nou dan hebben de artistieke gebroeders Bastiaan en Sjaak daar wat op gevonden het is de koe van de Sint. Hij leest gezellig een krantje en meer zou je er niet van verwachten, maar let op; onder de koe zit een aan het uit knop en als je de melder omzet komt er een explosie aan prachtig geluid vrij. Het is een enorm genot van impressie en romantiek dat de koe geeft. Het geluid is zo helder en vol van kwaliteit dat je deze koe gewoon moet kopen. Ook zit er een ingebouwde plas functie in dus verschonen is ook nodig, maar iedere liefhebber heeft dat er voor over. Deze koe had helaas wel over de Sint zijn mantel gepist, maar dat moet je ook maar voor lief nemen. Koop nu 'hier'!

Sinterklaas Koek!

Je bent al lekker in de stemming dus ik stel voor om nog wat te doen tegen mijn trouwe hulpje; Arie Krikvos en hij stelde voor om heerlijke koekjes te gaan bakken. Jammer genoeg had hij brood mee genomen in plaats van deeg, maar gelukkig had ik omdat het sinterklaas is inkopen gedaan en in mijn mandje lagen van die dingen waarmee je speciale afdrukken in de koeken kon zetten. Nou wij deden dat dus gezellig met brood. Het was heerlijk moet ik bekennen alleen het prachtige spul was na één keer bakken al verbrand. Ik bel op en ze zegt tegen mij: 'Ja sorry hoor meneer dit is gemaakt door de Sint die geeft om geen één kind!' Dus ik zeg; Waar lult u over meiske?' zei wijst me erop dat ik niet zo'n grote bek moest hebben. Daar eindigde het gesprek en koop 'dit' dus absoluut niet!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...