Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,483

Editie 137 - De Kronieken der...


OWN

341 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Ikkes

Deze rubriek is geschreven door David22!

Welkom bij een nieuwe editie van "De kronieken der..."! Deze week neem ik Ikkes onder de loep, een van de vele forummoderators. Veel meer weet ik op het moment niet te vertellen, dus veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding
Op 10 juni 2005 besloot Ikkes zich te registreren onder de naam ikkes (met een kleine letter). Later kwam pas de namechange naar Ikkes met een hoofdletter, maar de exacte datum weet Ikkes niet meer. Ikkes kwam op het forum terecht omdat hij zocht naar informatie over San Andreas. Hij kwam via Google terecht op GTAGames.nl, en hij heeft uiteindelijk het bijbehorende forum ook gevonden. Omdat hij simpelweg geen zin had om verder te zoeken is hij blijven hangen op GTAGames, maar gezelligheid is ook een belangrijke factor.
Een paar maanden later, op 15 oktober 2005, werd Ikkes superlid. Hij bleef doorposten, want op 8 december van hetzelfde jaar haalde hij zijn 1000ste post. De crew bleef de posts van hem waarderen, want op 7 januari 2006 werd Ikkes megalid. Een promotie voor Ikkes was echter geen reden om te stoppen, want op 18 augustus 2006 postte Ikkes zijn 2000ste post. Op 5 oktober 2007 was het voor Ikkes weer raak, hij werd toen moderator. Het eerste forum wat Ikkes onder de duim moest houden was het lifestyle-forum. Op 13 april van 2008 kreeg Ikkes het forum van een van zijn grotere hobby's toegewezen: het games-forum. Hier is hij nog steeds met veel plezier moderator.

GTAGames.nl afbeelding
In vroegere tijden ging Ikkes veel om met Cool Hand, een forumlid wat nu niet meer actief is. In recentere tijden gaat Ikkes veel om met Dizzee, Mirrrr, Dutchy3010, Jowx, Typhoon en Visser23. Ook speelt hij graag een potje Call of Duty 4 met Rullez en ondergetekende.
Ikkes houdt er ook van om projecten te organiseren. Zo heeft hij onder andere de Projects en Co. blog onder zijn hoede gehad en heeft hij 3x een photocontest georganiseerd. Ook is Ikkes redacteur geweest bij de OWN, waar hij de rubrieken Uit den Ouden Doosch, De Tien, Sport en Game On van inhoud heeft voorzien. Daarnaast heeft hij ook nog een contest met de titel Expeditie Robinson gehouden, welke verschikkelijk lang heeft geduurt. Als laatste heeft Ikkes ook nog de oudejaarsloterij van The Oceans twee maal in goede banen geleid, en niet zonder succes!
Tegenwoordig is Ikkes lid van The Oceans, maar dat is hij niet altijd geweest. Vroeger heeft Ikkes een eigen gang gehad, genaamd No Problemo, maar deze gang is helaas nooit een knallend succes geweest. Ikkes heeft ook nog bij The Gunslingers gezeten, de eerste corporation van GTAForum. Hier heeft hij echter nooit een leidende functie gehad.

beautifulnature38jz.jpg

Een ander project van Ikkes is de Beautiful Nature signature serie. Deze wil ik nog even apart in het zonnetje zetten, omdat deze serie nog steeds loopt. Als je nagaat dat het project begin 2006 is gestart, mag je hier best respect voor hebben. Voor degene die niet weet wat de serie inhoud, zal ik het even uitleggen. Beautiful Nature heeft volgens Ikkes zelf "Mooi maar simpel! Dus ook makelijk te doen voor beginners!". Ikkes draagt nog steeds de signatures met Beautiful Nature erop, en de serie wordt met elke signature mooier!
De kans dat Ikkes het forum vandaag of morgen verlaat is klein. Dit omdat hij nog altijd veel plezier heeft in het forum, en in de tussentijd ook een leidinggevende (en dus belangrijke) rol. Ikkes heeft geen verdere boodschap voor het forum, maar hij weet zeker dat hij nog lang op het forum zal blijven!
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...