Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94473

BeaT DowN - New release


2fast{0}

478 bezichtigingen

BeatDown3.gif

Je zag het al een tijdje rondvliegen, de tekst 'Taking the new step'. Maar wat had dit te betekenen? En wat is die nieuwe stap dan wel? Nou daar gaan we vandaag achter komen. We hebben al een paar weken stil gewerkt aan de mogelijkheid om BeaT DowN weer een nieuwe release te geven. Dit keer geen nieuwe blog maar een ander project wat we al heel lang willen voltooien. We hebben daarom ook onze uiterste best gedaan om dit allemaal voor elkaar te krijgen, niet alleen de crew van BeaT DowN, maar ook hebben we hulp gevraagd. Ook deze mensen wil ik persoonlijk bedanken.

Bedankt: .NightFlower, Kloep,Traser en natuurlijk de crew van BeaT DowN voor het helpen met dit project.

We hebben hard moeten werken, maar zijn uiteindelijk ver gekomen. Na een paar weken zwoegen en zweten wil ik jullie de nieuwe rangen van BeaT DowN introduceren met daarbij de bijgeleverde Signatures en Headers van BeaT DowN. Ook krijgt de blog nieuwe headers aan de linkerkant die ook de uitstraling moet verbeteren.

Met het nieuwe rangen systeem willen wij meer uitdaging maken in het aanwezig zijn in BeaT DowN. Je kunt je zelf bewijzen door vaak en positief aanwezig te zijn in het forum van BeaT DowN. Een rang op zich is niet veel waard vinden wij zelf, daarom hebben wij verschillende signatures gemaakt en laten maken, 15 in totaal. Deze signatures zijn verdeeld per rang en de crew heeft er ook een paar. Elke signature heeft zijn eigen rang net zoals bij defensie ben je dan verplicht je rang op je schouders te dragen. Bij ons is het precies hetzelfde verhaal alleen is het niet verplicht maar wel leuk om eens zo'n signature te dragen om te laten zien dat je goed bezig bent bij ons.

BeaTDowNBDKind1.png

Om het af te maken hebben we nieuwe banners laten maken. Traser is hier een grote hulp in geweest waarna 2fast{0} het nog heeft weten af te maken. Een banner die deze keer niet te druk gemaakt is en gewoon lekker simpel gehouden is. De banners zullen te vinden zijn bovenaan elk topic van BeaT DowN en zal dan ook meer uitstraling geven aan onze topics. De banners worden dan ook naast alle topics ook in de blog gebruikt voor een mededeling of nieuwsbericht.

Naast de release van de nieuwe rangen, signatures en banners hebben we ook een kijkje genomen naar ons reruitment topic dat er al een paar maanden belabberd bij ligt. We hebben er dan ook voor gekozen om deze helemaal opnieuw in te richten en een totaal nieuwe plek te geven. We hebben daarom ook het oude recruitment topic laten sluiten en nemen per vandaag ook gelijk het nieuwe topic in gebruik met de daar aanwezige nieuwe banner.

Een kijkje nemen naar de nieuwe signatures is mogelijk door even in ons Galerij Album te kijken of hier te klikken. Ook zijn de nieuwe signatures in onze openbare signature shop te bezichtigen of door hier te klikken. En ook onze banners zijn te bezichtigen zoals de 1 hierboven en in de andere openbare topics van BeaT DowN.

Crew BeaT DowN - 2fast{0}, Bierbuikje, GTAGijsso, Zamg0d1

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...