Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,483

Editie 138 - De Kronieken der...


Dutchy3010

529 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Jet & Jay;

deze rubriek is geschreven door: Ymosky!

Na deze editie nemen we afscheid van Dutchy3010 als hoofdredactrice van OWN, zij is sinds de oprichting van het Oceans Weekly News, inmiddels bijna 3 jaar geleden, als enige non-stop actief geweest. Ook nemen we afscheid van Jay; als hoofdredacteur

In deze rubriek vind je de kronieken van Dutchy3010 en Jay; binnen The Ocean's en het Oceans Weekly News.

GTAGames.nl afbeelding
Dutchy3010 wilde nadat de schapengang, de fanclub van GTA-Sheep, gesloten werd graag lid van The Oceans, maar helaas, The Oceans zat vol en Jet werd afgewezen.

Maar begin Juli 2006 maakte ze een babbeltje met ons grote opperhoofd Jowx en vroeg waarom ze afgewezen was (nieuwsgierig is ze wel..). Toen bleek dat men bij The Oceans niets wist van een aanmelding en Jet kreeg het aanbod om alsnog te joinen!!

En dat deed ze dan ook, tijdens haar vakantie van 2 weken had ze tijd genoeg om na te denken en eenmaal terug van vakantie op 17 juli 2006 verliet ze de Homies Club en werd lid van The Oceans!

Haha, Jowx, zo te zien is het jou gelukt! ^_^

Welkom bij de club, Dutchy3010! :D

Misschien staat Jowx wel garant om nog extra massage's weg te geven... :puh:

GTAGames.nl afbeelding

Jet verliet de Homies Club (later HC Journal) in de tijd dat deze gang zo'n beetje leegstroomde, en op dat moment zag Jowx zijn kans schoon om de rechten voor een krantje naar zich toe te halen. Dat lukte en op 20 juli 2006 werden door Jowx, achter de schermen, de eerste posts geplaatst over OWN!. Nog diezelfde dag meldde Dutchy3010 zich aan als redacteur van het nieuwe krantje. Uiteindelijk werd op 29 juli 2006 de

eerste editie van OWN door Jowx en Dutchy3010 gepresenteerd!

Naam: Dutchy3010

Leeftijd: 16

Motivatie: Het leuk is om te doen. Gezellig wel, en ik heb al ervaring. Verder vind ik leuk om een bepaald soort interviews te geven, van kies uit: borrelnootjes of toastjes ofzo. Het is leuk om te doen, en ook een leuke tijdbesteding :)

Jay; werd op 30 Juli 2008 lid van The Oceans, tegelijk met Visser23, Blizzard, Rulles en Gtaboy107.

Wat een eer die toelating, de meeste hier ken ik wel dus thuis zal ik me wel voelen. Ben benieuwd nar vanavond, ongeveer een uur nog. :D
Hiermee bedoelde Jay; de publicatie van "Het komt.." dit was de komst van het nieuwe The Oceans Casino

GTAGames.nl afbeelding
Om het even heel eerlijk te zeggen.. over Jay; weet ik niet zo heel te vertellen, binnen het OWN redactiekantoor heb ik geen sporen terug kunnen vinden van welkomstfeesten, aanmeldingsposten of dergelijke, geen spectaculaire binnenkomst dus, simpelweg *plop* en daar was Jay;!

Maar dat betekend natuurlijk niet dat hij niets gedaan heeft, integendeel zelfs. Als OWN-redacteur is hij actief geweest met verschillende rubrieken zoals De Tien, Jay's Column, Forum en Intervieuws.

Jay; werd tijdens de vakantie van Dutchy3010, dat is inmiddels alweer zo'n 8 a 9 maanden geleden, gepromoveerd naar hoofd-redacteur van OWN. En tot vandaag heeft hij die functie behouden.

Ik vroeg

Thundercover, de eenzaam achtergebleven hoofdredacteur, de samenwerking met Dutchy3010 en Jay; als hoofdredacteurs te omschrijven:

Als mede-verantwoordelijke voor OWN zag ik hoeveel tijd Jet en Jay per week in OWN staken, waarbij ze dan ook twee verschillende manieren van aanpak hadden. Jay was voor mijn gevoel eigenlijk al op zondag bezig met de komende OWN, terwijl Jet meer als ikzelf veel pijlen op zaterdag zette. Er werd altijd veel overlegd en we stonden meestal met de neuzen dezelfde richting op. Jet soms net de andere kant uit dan Jay en ik, maar dan kwamen we er met Joris wel uit.:puh: Zonder Jet en Jay zal het natuurlijk anders zijn dan vroeger, maar ik twijfel er niet aan dat het goed komt en gaat. Eigenlijk verliep de samenwerking gewoon gladjes, en dat al 37 edities lang. ^_^

Tot slot: In de kronieken van zowel Dutchy3010 als Jay; bij The Oceans en OWN is eigenlijk nog veel te weinig verteld! Maar zou ik alles moeten vertellen dan is daar wel een complete OWN editie mee te vullen.. Vanaf deze plaats Dutchy3010 en Jay; bedankt voor jullie tomeloze inzet voor OWN. _O_

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Geweldige rubriek Ymosky. Zowel jij als Thunder bedankt voor de mooie woorden. En eh, het was inderdaad niet zo'n groot festijn toen ik hoofdredacteur werd. Dat is meer intern besloten toen Jet er even tussendoor ging, waarna ik het gewoon gebleven ben.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...