Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,528,410

Editie 139 - Game On!


OWN

344 views

 Share

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door GekkieJ01 en Rullez

Deze week hebben wij wat leuke nieuws stukjes en een leuke preview voor jullie in aanbieding. Ook wil ik gelijk de mededeling doen dat Ikkes mij (Rullez) volgende week gaat vervangen omdat ik afwezig ben. Veel plezier met lezen!

Mini-Preview: SBK 09: Superbike World Championship

Zoals elk jaar komt spelontwikkelaar Milestone ( makers van SBK'09 ) met een nieuwe simulatie game, voorgaande jaren werd SBK vernederd door z'n eigen fans. SBK'09 is gister uitgegeven door Black Bean Games. SBK'09 komt onder andere op de Playstation 3 uit.

Singleplayer:

GTAGames.nl afbeelding

In de singleplayer van SBK 09 heb je al meteen vijf verschillende modi tot je beschikking. Deze zijn Quick Race, Training, Race Weekend, Championship en Challenges, hierover volgt later. In het totaal zijn er 17 teams met elks een verschillende motor. Ook is SBK 09 veel completer wat betreft motors, teams en hun rijders.Je hebt scheurijzers als de Aprilia RSV4, Ducati 1098R en Kawasaki ZX 10R tot je beschikking. Ook zijn er 27 verschillende rijders. Denk hierbij aan bekende namen zoals Max Biaggi en Troy Corser. Ook zijn de nieuwkomers van dit jaar inbegrepen in de game.

Modes: Zoals ik eerder al aangaf dat er 5 modes waren wat betreft Quick Race, Training, Race Weekend, Championship en Challenges. Quick Race is gewoon een race rijden op je motor in singleplayer. Training is iets anders hiermee kan je oefenen op verschillende motors en circuits. Championship is een heel gebeuren achter elkaar met circuits. En Challenges zijn gewoon uitdagingen in het spel. In Multiplayer is 2/5 modi beschikbaar, hierover kom ik ook weer terug later.

Multiplayer: In de multiplayer kan je met 7 man over de hele wereld verspreid tegen elkaar racen op je motor. Je kan 2/5 modi benutten, dat zijn Quick Race en Championship, daarbij kan je ook nog Team-Championship spelen, het is allemaal wel gezellig maar het hangt er natuurlijk van af hoeveel mensen de multiplayer gaan spelen.

Circuits: Er zijn 13 verschillende circuits beschikbaar ( Met Assen ), het is zo realistisch dat het net lijkt of je echt op zo'n scheurmonster over het circuit van Valencia rijdt.

Even alles op een rijtje zetten:

Pluspunten

 • Schitterende Graphics
 • Veel Details
 • Veel keuze uit Rijders, Circuits en natuurlijk motors
 • Veel betere geluidseffecten en natuurlijk de rockmuziek die onder het spelen afspeelt
 • Realistische circuits, bijvoorbeeld een vangrail die je in het echt heb gezien zie je daar ook.
  Minpunten
 • Weinig modi
 • Lange laadtijden voor de gamesessie
 • Veel te weinig modi in Multiplayer
 • Soms een geluidsfoutje

Mijn Mening: Dit spel is zo goed in elkaar gezet, het lijkt namelijk net echt dat je op een circuit rijdt. SBK'09 is zeker een '' Must Have '' voor de race-gamers onder ons.

E3 Persconferentie van Sony te zien in PSHome

GTAGames.nl afbeelding
Sony heeft zojuist bekend gemaakt dat de persconferentie te zien al zijn in PSHome. Hiervoor is een speciale room aangemaakt met een groot podium en een mega tv scherm. Waarschijnlijk zal het met een vertraging te zien zijn of zal alles na afloop geupdate worden.

De persconferentie van Sony is op dinsdag 20:00 uur! (Nederlandse tijd)

Deel twee van Assasin's Creed 20% duurder

GTAGames.nl afbeelding
Het kostenplaatje van van deel twee van Assasin's Creed is met maar liefs 20% toegenomen. Zo is het team wat aan de game werkt verdrievoudigd, ook is wel veel meer geld in het onderzoek gestoken. Zo kan Ubisoft meer in de game stoppen en de gamers er meer uithalen.

Dit beloofd dus wat, houd Game On in de gaten voor meer nieuws over Assasin's Creed 2.

Sims 3 haalt de 180.000

GTAGames.nl afbeelding
Je zult vast denken dat 180.000 een positief getal is voor EA, maar helaas we hebben het namelijk over het aantal download. Erg opmerkelijk, want de game is nog niet eens uit en heeft nu al in twee weken de 180.000 gehaald.

Volgens EA bevat de versie die nu te downloaden is veel bugs en is er geen mogelijkheid om een tweede stad vrij te spelen, Of dit allemaal waar is moet het nog blijken.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...