Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,483

Editie 140 - De Kronieken der ...


OWN

473 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Basssss

Deze rubriek is geschreven door David22!

Welkom bij een nieuwe editie van "De kronieken der.."! Deze editie is weer geschreven door jullie vaste redacteur (ik dus). Vandaag ga ik het hebben over de enige SA-MP scripter met een belachelijk aantal s'jes in zijn naam: Basssss dus. Veel leesplezier!

Basssss' GTAForum-avontuur begon op de 29e oktober van 2007. Hij registreerde zich omdat hij nogal wat vage bugs had in GTA Vice City, waarvan er eentje nog steeds niet gefixed heeft. Bas vond de mensen op het forum hier zo aardig, dat hij besloot op het forum te blijven hangen. De redenen waarom hij voor een gebruikersnaam koos die niemand goed kan spellen, zijn nogal vaag. Eerst wilde hij zich registreren onder de naam Basss, een naam welke hij nog steeds als namechange wil, maar welke toebehoord aan eeb postless person. Zijn echte naam vond hij wat te simpel, met twee keer een S vond hij niet mooi, en vier keer heeft hij maar gewoon overgeslagen. Zo kwam hij uit bij zijn vijf s'en.

Hoi, ben nieuw hier :cya: en heb een paar vraagjes

Het duurde niet lang voordat Bas de gangscene ontdekte. De eerste gang die hij joinde was de gang van IV Trailer, met de naam Train of Thought by IV Trailer. Nadat Bas besloot deze gang te verlaten, ging hij naar The Covesight Community. Nadat Bas daar een tijdje lid was, kwamen er verkiezingen voor de nieuwe co-leader. Dit was naar aanleiding van het bannen van de toenmalige leader, Pennywise The Clown. Bas gaf zich voor deze verkiezingen op, waar hij het moest opnemen tegen Traser, Die Hard en ondergetekende. Bas wist uiteindelijk deze verkiezingen te winnen, maar door een doordeweeks SA-MP verbod werd Bas uit zijn functie ontslagen. Bas bleef toen nog heel even lid van de Community, maar uiteindelijk verliet hij deze voor de Old Las Venturas Strip. Bij deze gang is hij in de tussentijd ook co-leader.

olvs05kopie.jpg

Bas heeft ook nog aan verschillende contests meegedaan. Zo werd hij 1e bij de Games Photocontest, zelfs al was het maar met een puntje verschil. Ook heeft hij ook nog meegedaan aan de Vice City Photocontest, maar bij deze is hij vergeten welke positie hij in de wacht heeft gesleept. Nu heeft hij zich ook ingeschreven voor de GTA III Photocontest (ik weet niet wie mag weten wat hij heeft met photocontests, maar dat terzijde) en de GTA VC Racecontest, maar hij heeft niet het idee dat dat nog wat word.

Tegenwoordig heeft Bas al 1979 posts, en dit aantal neemt nog steeds toe. Het duurt dus niet lang meer voordat Bas de postcount van 2000 bereikt. Als Bas zo doorgaat, duurt het waarschijnlijk niet lang meer voordat hij superlid is, vooral omdat Bas een grote kennis van de scripttaal voor SA-MP heeft. Hij helpt hier dan ook regelmatig mensen mee. Ik wens Bas verder nog veel plezier op het forum, in de hoop dat hij binnenkort superlid wordt. Dan kan ik namelijk wat meer over hem schrijven :clown:.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...