Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579281

Editie 140 - News, Sport, Lifestyle


OWN

496 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze week wordt NSL niet geschreven door het vaste clubje, Maar deze week zijn Sa_Bulldog en Fiegel5 van de partij met het beste Nieuws,Sport en Lifestyle.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Nieuws

Brokstukken en lijken gevonden van vermiste ramptoestel

GTAGames.nl afbeelding
Het vliegtuig wat eerder deze week was neergestort is nu gevonden. Ook zijn er een aantal lijken van het vliegtuig gevonden. Dat meld de Braziliaanse luchtmacht. Het zou hier gaan om twee mannen. Ook is er een tas met een Air France ticket gevonden die overeen komt met één van de slachtoffers van de vlucht 447. De identiteit van de gevonden slachtoffers zijn nog niet vrij gegeven. De airbus van Air France stortte maandag waarschijnlijk door een bliksem inslag in de Atlantische Oceaan, Dit gebeurde op een afstand van 1200 kilometer van Brazilië. Het toestel dat neerstorte had 228 mensen aan boord was op weg van Rio de Janeiro naar Parijs. De lichamen en brokstukken werden op een afstand van 70 kilometer gevonden van de plek waar het vliegtuig voor het laatst een singaal had gegeven.

Gevallen soldaten D-Day Herdacht

GTAGames.nl afbeelding
In Normandië zijn de soldaten die tijdens de tweede wereld oorlog zijn gevallen herdacht. Het is vandaag precies 65 jaar geleden dat hier de invasie van de geallieerde begon. Door de invasie is west-Europa bevrijd van de Duitsers. Op een Amerikaanse Begraafplaats voor Militairen in Colleville-sur-Mer werden de soldaten herdacht. Ook was President Obama en de Franse president Nicolas Sarkozy op de herdenking. De begraafplaats kijkt uit op Omaha Beach, een van de vijf stranden waar de geallieerden 65 jaar geleden aan land gingen. Na verschillende toespraken kregen vier levende veteranen de hoogste onderscheiding uitgereikt namens de president van Frankrijk. Er waren 7000 genodigden voor de plechtigheid in Colleville-sur-Mer, onder wie 460 Amerikaanse soldaten en vele veteranen. Een van de veteranen Jim Norene heeft de plechtigheid helaas niet meer meegemaakt, Nadat hij gisteren de begraafplaats had bezocht is hij vannacht overleden in zijn slaap. De leeftijd van de Veteranen is erg hoog op dit moment en daarom werd ook gezegd dat dit mogelijk de laatste herdenking is in Colleville-sur-Mer.

Tot de dood veroordeeld door bosbranden

GTAGames.nl afbeelding
Een rechtbank heeft 38-jarige Lee Oyler ter dood veroordeeld wegens het veroorzaken van bosbranden in Californië waarbij dodelijke slachtoffers zijn gevallen. De brand die de man gesticht had drie jaar geleden in het zuiden van de staat Californië koste drie mensen het leven. Volgens de rechter zijn is de man schuldig aan een vijfvoudige moord en was het eens met de oordeel van de jury. De aanklager noemde de 38-jarige Lee Oyler gewetenloos en bruut. De aanklager was tevreden met het oordeel van de rechter. De 38-jarige Lee Oyler had het vuur met lucifers en sigaretten gemaakt in 2006 wat tot meerdere bosbranden leidde. vijf brandweermannen zijn toen ingesloten waarbij twee van de brandweerlieden om het leven kwamen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Sport

Thomas Vermaelen naar Arsenal:

GTAGames.nl afbeelding
Thomas Vermaelen heeft een 4-jarig contract onder zijn neus gehad waardoor hij voor vier jaar bij Arsenal kan gaan voetballen. Hij had een contract bij Ajax tot 1 juli 2010. Doordat hij een nieuw contract heeft zou hij overstappen van ajax naar

Arsenal, maar door zijn huidige contract gaat dat dus niet meer door. Thomas verdedigd tot op heden bij Ajax. Zodra hij accepteert krijgt Ajax 13 miljoen euro. Zelf heeft hij nog niet besloten. Afwachten geblazen dus!

Barnie gaat door!

GTAGames.nl afbeelding
Raymond van Barneveld is als enige Nederlandse darter door naar de volgende ronde in het UK Open wat zich plaats vind in Bolton. Hij won de game met 9-7, wat ook nog het maximale aantal legs is. De andere Nederlander Jelle Klaasen is hellaas uit de game, hij verloor met 6-9.. Nu maar wachten wat Barnie de volgende ronde in petto heeft!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Lifestyle

Een vrouw denkt minimaal 2 jaar van haar leven aan eten:

GTAGames.nl afbeelding
Een gemiddelde vrouw denkt zo ongeveer 2 jaar van haar leven aan wat ze eten de volgende maaltijd. Maar ook wat ze die avond met het gezin gaan eten. En of ze niet te dik is, ook wordt er veel gekeken naar calorieën. Dit is ongeveer 45 minuten per dag, en dus dik 5 uur per week. Mannen denken daartegenover minder over hun eten, ze letten niet zo gauw op calorieën en denken dus minder aan eten. De mannen denken namelijk 39 minuten aan eten..

6 reacties


Recommended Comments

Nog en belangrijk detail Thomas Vermaelen is een Belg en als hij accepteerd is hij de derde (of de vierde) Belg die in de premiere league. :D

Link to comment

Hoe dom kun je zijn. Het gaat over een AIR FRANCE toestel en dan een AIRBUS A330 en dan zetten jullie er een HERCULES C130 neer van het leger ... Hoe dom kun je wezen...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...