Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,773

Editie 141 - De Kronieken der ...


OWN

387 views

 Sharegallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der zamg0d1

Deze rubriek is geschreven door David22!

Welkom bij weer een nieuwe editie van "De kronieken der..."! Deze week zal ik een lid van het forum bespreken welke veel leden van het forum wel zullen kennen: zamg0d1. Misschien komt dit doordat hij een reputatie van spammer heeft, misschien ook niet. Daar kom je pas achter als je verder leest. Veel leesplezier!

zamg0d, ook wel bekend in het echte leven als Nicky, registreerde zich op het forum op de 3e mei van 2008. Dit deed hij omdat hij informatie wilde over hoe hij een programma illegaal kon krijgen. Uiteraard kwam hij hier van een koude kermis thuis, maar toch bleef hij op het forum plakken. Dit omdat hij toch over bepaalde wel legale dingen nog informatie wilde en omdat hij toch doorhad dat het wel gezellig was op het forum.

Nicky heeft behoorlijk van gangs afgelopen. Hij begon als lid bij De Wilde Ganzen, doordat hij door Miek was overhaalt daar te komen. Daarna vertrok hij naar de Dubbel O Soldaten, waar hij het na verloop van tijd van lid tot leader heeft geschopt. Nadat hij ook hier weer op uit was gekeken, probeerde hij BeaT DowN te joinen. Echter moesten ze hem daar toen niet hebben, dus werd hij afgewezen. Toen hij het even later bij The Oceans probeerde, stond hem hetzelfde verhaal te wachten. Toen joinde hij maar The Stroopwafel Company, waar hem hetzelfde verhaal als bij de Dubbel O Soldaten stond te wachten. Na het verlaten van deze gang probeerde hij weer BeaT DowN te joinen, maar dit keer wel met succes. Tegenwoordig is Nicky een van de bestuurders van BeaT DowN.

Toen ik Nicky vroeg of hij blij was met zijn nickname zamg0d1, antwoordde hij dat hij al eens een PB heeft gestuurd om zijn naam te laten veranderen naar Lord_Marshall, maar dit werd hem verboden vanwege warns. Nu is hij blij dat zijn nickname niet is veranderd, omdat hij tegenwoordig de nickname DragonFly gebruikt. Zodra hij de nodige warns heeft weggewerkt, zal hij zijn nickname hier dan ook in laten veranderen. Toen ik hem vroeg hoe hij bij de naam zamg0d1 was gekomen, gaf hij als antwoord dat dit de nickname was van een Runescape account was die hij had gekregen. En bij de registratie op GTAForum was hij inspiratieloos, dus had hij die naam maar gekozen.

Tegenwoordig houd Nicky zich vooral bezig met webdesign. Zo heeft hij een eigen mulitmedia forum, waar ik hier de titel niet van ga noemen vanwege de geen-reclame regel, welke de laatste tijd steeds beter bezocht wordt. Ook is hij niet vies van graphics. Hij kan aardig overweg met Photoshop, maar ook old-school met een potlood kan hij wel wat. Voorbeeld hiervan is zijn vogelvlucht perspectief tekening (deze, dus).

Tegenwoordig heeft Nicky de nodige misdaden weg te werken, maar daar ga ik verder niet actief op in. De kans dat Nicky het forum binnen nu en een korte periode verlaat, is maar klein. Dit omdat hij toch een belangrijke rol heeft in de leiding van BeaT DowN, en omdat hij het forum te gezellig vind om weg te gaan. Omdat hij ook nog van zijn misdaden heeft geleerd, is de kans op een ban klein. Ik wens zamg0d1 nog een fijn forumleven toe, en ik zie de lezer graag terug in de volgende editie van "De kronieken der..."!
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...