Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,483

Editie 142 - De Kronieken der ...


OWN

410 views

 Sharegallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der $NeoSyp$

Deze rubriek is geschreven door David22!

Bemvindo, welkom bij weer een nieuwe editie van "De kronieken der..."! In deze editie zet ik de enige echte Portugese Corporationleader, $NeoSyp$, eens in het middelpunt van de belangstelling. Wil jij dus weten wie er nou achter $NeoSyp$ schuilt, lees dan verder!

GTAGames.nl afbeelding
Een jaartje of drie terug, op 12 mei 2006, registreerde ene Frostiemen zich op het forum. Deze man, welke in het echte leven aangesproken wordt als Sybren, had namelijk het idee dat hij een nieuwe easter egg had gevonden in Grand Theft Auto: San Andreas. Toen Sybren deze easter egg niet kon vinden op WikiGTA, postte hij deze op het forum. Toen bleek dat deze easter egg inderdaad niet ontdekt was, kreeg Sybren allerlei complimenten. Dit vond hij zo leuk, dat hij besloot op dit forum te blijven hangen. Een echte verklaring voor de naam "Frostiemen" heeft Sybren niet echt, het enige wat hij er nog over wist te vertellen was dat hij eigenlijk de naam Frostieman wilde, maar dat dit op de een of andere manier niet lukte.

GTAGames.nl afbeelding
Toen Sybren het forum eenmaal had ontdekt, deed hij vaak mee aan contests. Helaas had dit voor hem niet altijd een positieve uitwerking. Een goed voorbeeld hiervan is een race, waarbij Sybren beschuldigd werd van vals spel. De crew stelde uiteindelijk de beschuldiger in het gelijk, maar Sybren bleef ontkennen dat hij vals had gespeeld. Helaas leverde dit hem wel een dik strafblad op. Of hij inderdaad vals heeft gespeeld, zal ik maar in het midden laten. Verder heeft Sybren ook nog contests positief afgesloten, zoals de "Maak je eigen cover + verhaallijn" contest voor GTA IV. Hier heeft hij een mooie avatar en signature aan overgehouden, maar deze is in de tussentijd al zo verouderd dat hij deze niet meer draagt. De winnende cover kan je hiernaast bewonderen. Verder wint Sybren af en toe nog eens wat bij de Covesight Month Awards, maar deze awards zijn natuurlijk niet officieel.

Op 16 oktober 2006 besloot Sybren de naam frostiemen in te ruilen voor $NeoSyp$. Sybren gebruikte zelfs voor zijn forumavontuur deze naam al, alleen dan zonder de dollartekens. Dit deed hij onder andere op RuneScape. Ook hier vermeldde Sybren weer dat de naam hij eigenlijk wilde op de een of andere vage manier niet werkte, waardoor hij gedwongen was een andere naam te kiezen. Dus voegde hij aan het begin en aan het eind van de naam een $ toe. Toch vond hij deze naam niet vervelend, zelf zegt hij dat zijn naam door de dollartekens meer een geheel is geworden.

Als Sybren ergens een rijke forumhistorie heeft, is het wel in de gangscene. Omdat deze geschiedenis bij hem zo uitzonderlijk lang is, zal ik deze opsplitsen in twee alinea's. Eentje over The Duckdome en een paar andere gangs, en eentje over Covesight. De eerste gang waar Sybren in heeft gezeten was The Mario Gang, nadat hij was uitgenodigd door de leader. Hier was hij echter niet erg actief, omdat hij zich toentertijd vooral stortte op het helpen van mensen in het GTA San Andreas forum. Totdat Sybren The Duckdome in de gaten kreeg. Doordat hij contact kreeg met een aantal leden uit deze corp, besloot hij te joinen. Sybren had het bij The Duckdome geweldig naar zijn zin, en kreeg ook veel contact met de leiding. Zo ontmoette hij ook Pennywise The Clown, een vriend waarmee hij tegenwoordig nog steeds omgaat en waarmee hij ook Covesight heeft opgestart, maar hierover later meer. Later werd Sybren ook een van de leiders van deze Corporation. Hij stond aan het hoofd van vele projecten, zoals El Pato FM. Dit was een radiozender waarop muziek voor de leden van de Corporation gedraaid werd, maar na een bericht van PatrickW met uitleg dat dit project niet legaal was, besloot Sybren hier maar mee te stoppen. Toen richtte hij de opvolger van de radio op: El Pato TV. Dit waren video's waarin Sybren in pak te zien was, en de nieuwsberichten vanuit The Duckdome presenteerde. Voor een aflevering, zie elders in deze rubriek. Helaas ging het na verloop van tijd niet echt goed meer met The Duckdome, waardoor deze uiteindelijk moest stoppen.NYI_rUDgJyU

Vooral Pennywise The Clown en Sybren vonden het jammer dat The Duckdome was gestopt, en besloten een nieuwe gang op te richten. Het idee was om deze gang te laten draaien rondom een SA-MP server. Deze gang werd gesticht op 7 september van 2008, en is in de tussentijd zelfs Corporation. Het is een gang die de meesten van jullie wel zullen kennen: Covesight. Toen ik Sybren vroeg waarom hij een SA-MP server wilde gebruiken, gaf hij het volgende antwoord: " Ik denk dat het leuke eraan was, dat je echt contact kon hebben met de andere leden. Doordat je doet waar het hele forum om gaat, namelijk GTA gamen, bouw je toch een sterkere band op dan dat je enkel met elkaar praat in een topic.". Hoogtepunt van deze Corporation noemt Sybren toch wel de promotie tot Corp. Dit omdat het een nek-aan-nek-race was tussen Covesight, De Wilde Ganzen en Westdyke. Uiteindelijk won Covesight, maar met slechts enkele stemmen verschil tussen alle drie de gangs. Dieptepunt van de gang was toch wel de ban van de toenmalige leader, Pennywise The Clown, na enkele gepeperde uitspraken. Echter, ieder nadeel heeft zijn voordeel, een nieuw crewlid was snel gevonden. Helaas zakte de gangscene twee maanden na de promotie van Covesight in, en zo ook Covesight zelf. Sybren wist dit echter allemaal in goede banen te leiden, waardoor deze vriendelijke Portugees zich nu de trotse eigenaar van de grootste Corporation van GTAForum mag noemen.

sig1m.png

Het enige nadeel van leader zijn van de grootste Corporation van GTAForum is dat het tijd vreet. Sybren zegt zelf al graag nog actief te willen zijn in het San Andreas-forum, maar hier simpelweg geen tijd voor heeft. Ook kijkt hij nog wel eens in Opinie, maar een mening posten doet hij nooit. Vreemd, als je weet dat Sybren in het echte leven altijd haantje de voorste is om zijn mening te geven. Je zou dus kunnen stellen dat Sybren al zijn forumtijd in Covesight steekt. Dit is echter alleen maar een voordeel, omdat de grootste Corp van Cove zo ook kwalitatief kan blijven, en niet alleen kwantitatief. Ik wens Sybren hier nog veel succes mee, en hoop dat hij nog lang op het forum zal blijven, ook om Covesight in goede banen te leiden. Voor deze week is het wel weer genoeg geweest, ik zie jullie volgende week graag weer terug in een nieuwe "De Kronieken der...", en hierbij zeg ik toepasselijk, in het Portugees, adeus, tot ziens!
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...