Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579749

Editie 142 - De Tien


OWN

545 bezichtigingen

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Deze week gaan we naar al het vrouwelijk schoon kijken op deze planeet. Een tijd geleden probeerde we de mening van het forum te vragen. Dit viel helaas niet in de smaak. Vandaar dat ik er deze week voor heb gekozen om de mening van FHM in de top tien op te nemen. Volgens de FHM zijn de volgende dames de lekkerste, fijnste, gezelligste en mooiste dames die wij in 2008 hebben mogen bewonderen!

10. Kate Beckinsale

Deze Britse actrice is 36 jaar oud. In 1990 begon haar acteercarriere in de televisieserie 'One Against The Wind'. Hierin speelde zij Barb Lindell. De film ging over de tweede wereldoorlog. Tijdens haar eerste jaar op Oxford werd zij gevraagd voor een rol in 'Much Ado About Nothing'. Dit was in 1993. Hierna heeft zij nog in veel meer films gespeeld, onder andere in Haunted, Pearl Harbor en Underworld. Haar nieuwste film stamt uit 2007 en heet Vacancy, waar zij de rol van Amy Fox op zich nam. Zij is niet nieuw wat betreft dit soort lijsten. In de Maxim HOT 100 uit 2003 stond zij al op nummer 16. Ook wat betreft FHM is zij niet nieuw. In 2005 kwam zij op 71, en in 2006 op 78. In 2008 is zij vele plaatsen gestegen, en kunnen we haar vinden op de tiende plek.

9. Blake Lively

GTAGames.nl afbeelding
Op nummer negen staat wederom een actrice. Hier gaat het over de Amerikaanse Blake Lively. Zij is momenteel 22 jaar oud. Haar carriere begon al op erg vroege leeftijd. In 1998, toen zij 11 jaar was, speelde ze in 'Sandman'. Hierin speelde zij Trixie. Later heeft zij nog in verschillende andere films gespeeld, zoals Simon Says, Elvis and Anabelle en The Private Lives of Pippa Lee. Haar nieuwste film komt, net zoals laatst genoemde, uit dit jaar, 2009. De film heet New York, I Love You. Hierin speelt ze een vriendin, de naam van haar is niet bekend. Volgens FHM was zij op 8 na de mooiste vrouw van heel de wereld.

8. Tricia Helfer

En we gaan alweer naar nummer acht toe. Net zoals nummer negen, is dit een blondine. Deze 35-jarige actrice komt uit Canada. Zij is echter niet al haar hele leven een actrice. Op 17-jarige leeftijd werd zij ontdekt door een talentenjager van een modellenbureau. Dit was in 1992. Zij heeft vele modeshows gelopen en heeft op vele covers van mode magazines gestaan. In februari van 2007 stond zij zelfs in de Playboy. Dit was al wel in haar carriere als actrice. Deze carriere begin namelijk in 2002, toen zij van New York naar Los Angeles verhuisde om een daar als actrive te beginnen. Haar allereerste rol was als Sarah in de serie Jeremiah. Datzelfde jaar heeft zij in CSI gespeeld. Hier was zij Ashleigh James. Naast deze series, en nog een aantal andere, heeft zij ook in een viertal films gespeeld. Dit begon in 2003 in de film White Rush waar zij Eva is. Haar nieuwste film komt uit dit jaar, en heet Battlestar Galactica: The Plan. In 2007 speelde zij ook al in de voorloper van die film: Battlestar Galactica: Razor. FHM zette haar op nummer acht neer van deze lijst.

7. Hilary Duff

GTAGames.nl afbeelding
Op nummer zeven staat wederom een blondine. Ik heb het hier over de 22-jarige Hilary Duff. Zij is begonnen als actrice. Later is zij ook gaan zingen en inmiddels ontwerpt ze ook haar eigen kleding, genaamd 'Stuff by Hilary Duff'. In 2006 heeft zij een parfum op de markt gebracht. Die heet 'With Love... Hilary Duff'. In 1998 begon haar acteercarriere in de series 'Caspar Meets Wendy' en 'Playing By Heart'. In Nederland is zij echter beroemd geworden door de populaire tienerserie 'Lizzie McGuire'. Hierin speelt zij de hoofdrol, Lizzie McGuire. Van deze serie is in 2003 ook een film gemaakt. Naast deze serie heeft zij ook in 'Agent Cody Banks', 'A Cinderella Story' en 'Material Girls' gespeeld. Ook als zangeres is zij succesvol. Met haar single 'So Yesterday' kwam zij in 2003 in de hitlijsten op nummer 5. Haar nieuwste single 'Stranger' kwam in Amerika op nummer 7. FHM zette haar op dezelfde plek, nummer 7.

6. Emmanuelle Chrique

Ook op nummer 6 staat een actrice. Deze 32-jarige Canadese heet Emmanuelle Chriqui. Haar carriere begon in 1995. Zij mocht één aflevering meespelen in 'Kung Fu: The Legend Continues'. Haar eerste film was tevens in dat jaar. In 'Harrison Bergeron' mocht zij de rol van Jeannie op haar nemen. Verder heeft zij ook nog in 'The O.C.', "Adam and Eve' en 'Women in Trouble' gespeeld. Op dit moment speelt zij in de serie 'Entourage', waar zij al 14 afleveringen aan meedoet. Verder zijn er drie films in 2010 waar zij in mee zal spelen. FHM vond haar mooi genoeg voor een zesde plek in deze lijst.

5. Scarlett Johansson

GTAGames.nl afbeelding
Op deze lijst zijn enkel nog maar actrices verschenen. Nummer 5 is hier geen uitzondering van. Scarlett Johansson zien wij op nummer 5 staan. Deze Amerikaanse blondine is 25 jaar oud. Op 3-jarige leeftijd wilde zij al actrice worden, en keek dan ook al op jonge leeftijd naar films voor volwassenen. In 1994 begon officieel haar carriere als actrice in de film North, waar zij Laura Nelson speelde. Zij heeft vele films al op haar naam staan, waaronder 'Home Alone 3', 'Ghost World' en 'The Prestige'. Dit zijn wel wat bekendere films, al ken ik ze niet. Haar nieuwste film is 'Will Eisner's The Spirit'. In 2010 zal er nog een film van haar komen, genaamd 'Iron Man 2'. Door verschillende bladen als de Maxim, Esquire en Playboy werd zij tot mooiste vrouw ter wereld gerekend. FHM zette haar op een vijfde plek.

4. Elisha Cuthbert

Bijna zijn we bij de top drie aangekomen. Maar daarvoor hebben we nog nummer vier. Hier staat de 27- jarige Elisha Cuthbert. Deze actrice komt uit Canada. Ja, je ziet het goed. Weer een actrice. Haar carriere begon in 1996. Zij speelde toen Sarah in de film 'Dancing on the Moon'. Daarna heeft zij redelijk wat titels op haar naam staan. Zij speelde bijvoorbeeld 'American Goddess Carol' in 'Love Actualy'. Dit was in 2003. In 2004 speelde ze ´Danielle´ in ´The Girl Next Door´. Haar nieuwste film is alweer even geleden. Die stamt uit 2007 en heette ´My Sassy Girl´. Hier mocht zij de rol van ´Jordan Roark´ spelen. Naast haar carriere als actrice is zij ook nog een fan van ijshockey. Ze heeft dan ook een seizoenspas van de Los Angeles Kings. Zij heeft dan ook twee jaar een relatie gehad met Sean Avery, een ijshockeyer. FHM zetten haar op nummer 4.

3. Jessica Alba

GTAGames.nl afbeelding
Voor mij de absolute droomvrouw. FHM vond haar niet mooier dan een derde plek. Zij heeft in vele bekende films gespeeld. In 1994 was haar eerste film. Hier stapte ze in de schoenen van Gail in de film ´Camp Nowhere´. Later heeft ze ook nog in ´Honey´, ´Fantastic Four´, ´Into The Blue´ en ´Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer' gespeeld. Deze schone heeft dus al vele films op haar naam staan, en ook niet de minste. FHM vond haar mooi genoeg voor een derde plek in deze top tien.

2. Jessica Biel

Bijna zijn we bij de nummer 1 aangekomen. Daarvoor hebben we eerst het genoegen nummer twee mee te nemen in deze top tien. Deze 27-jarige actrice komt oorspronkelijk uit Amerika. Haar acteercarriere begon in 1996 in de serie '7th Heaven'. Hierin speelde zij tot 2003. In 1997 kwam haar eerste filmrol. Ze speelde Casey Jackson in de film genaamd "Ulee's Gold'. Later heeft zij in meerder films gespeeld, zoals 'Summer Catch', 'Cellular' en 'Next'. Haar nieuwste film is uit dit jaar. Deze film heet 'Powder Blue'. FHM vond haar bijna de mooiste vrouw van 2008, maar toch net niet. Een tweede plek voor haar.

1. Megan Fox

GTAGames.nl afbeelding
En dit is officieel (volgens FHM dan) de mooiste vrouw van 2008. De 23-jarige actrice komt uit Amerika. Ze heeft nog niet heel films op haar naam staan, maar is wel erg bekend. Van 2004 tot 2006 heeft zij even een rol gehad in de komedie Hope & Faith. Haar filmcarriere begon al eerder. In 2001 kon zij Brianna Wallace goed genoeg nadoen om die rol te krijgen in 'Holiday in the Sun'. Ook heeft zij in de populaire film 'Transformers' gespeeld. Binnenkort (over vier dagen) komt het vervolg ervan uit. In 'Transformers: Revenge of the Fallen' speelt zij ook weer. Andere bekende films van haar zijn 'Whore' en 'Jennifer's Body'. FHM vond haar het mooiste van allemaal.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...