Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,503,578

Editie 142 - News, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

435 views

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_Bulldog & Fiegel5

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

[hr=3]black[/hr]

Nieuws

Drie Militairen gewond in Afghanistan

GTAGames.nl afbeelding
Voor de zoveelste keer zijn er weer Nederlandse Militairen betrokken bij een aanslag van de Taliban. De drie militairen waren op patrouille in Uruzgan toen ze op een bermbom zijn gereden. Twee van de gewonde Militairen zijn er slecht aan toe en een van de soldaten is in kritieke toestand naar het militair hospitaal in Kandahar gebracht.

De andere twee worden in kamp Holland behandelt aan hun verwondingen. Hoe het op dit moment met de soldaten is, is niet bekend. Dit melde Defensie vanavond. Het ongeval vond plaats rond vier uur ten oosten van Deh Rawod. De familie van de slachtoffers zijn al ingelicht over dit ernstige incident.

Verenigde Staten voorbereid op aanval van Noord-Korea

GTAGames.nl afbeelding
De Verenigde Staten heeft zich compleet voorbereid op een aanval van Noord-Korea op Hawaii. Volgens een krant uit Japan gaat Noord-Korea op 4 juli (Independence Day) een raket afvuren. De Amerikaanse Regering heeft daarom besloten om opsporings apparatuur en wapens overgebracht naar Hawaii. Noord-Korea had al eerder deze week toegegeven bezig te zijn met nieuwe kern wapens. Waarvoor deze gebruikt gaan worden is dus niet duidelijk. Amerika heeft zich voorbereid en ook meer landen zullen hun staat van paraatheid verhogen. Korea wil niet luisteren naar de Sancties die zijn opgelegd.

Internetsite geopend voor gedupeerden Benno L

GTAGames.nl afbeelding
Deze week heeft iedereen het al wel gehoord de zwemleraar die was opgepakt omdat hij verdacht werd van het misbruiken van minderjarige kinderen. Kort daarna zijn er heel veel foto's van verschillende kinderen op zij computer aangetroffen en werd de man aangeklaagd voor verkrachting,Pedofilie enzovoort. Nu is er ook een internetsite geopend voor de mensen die hun kinderen bij deze man zwemles hebben gegeven. Op deze website kunnen mensen op een gesloten forum met elkaar in contact komen vragen gaan stellen over de man gaan discussiëren en dergelijke. Deze website is opgericht door een paar ouders van kinderen die hier ook bij betrokken zouden kunnen zijn. Ook zijn onder de kinderen verschillende kinderen in de leeftijd van 6 topt 16 jaar oud en ook een paar kinderen met een verstandelijke beperking.

[hr=3]black[/hr]

Sport

Leonardo verlaat Ajax

GTAGames.nl afbeelding
De Braziliaanse aanvaller Leonardo vertrekt na tweeënhalf jaar bij Ajax. De club heeft besloten de contract van de speler niet te verlegen. De 26-jarige voetballer kwam bij Ajax niet vaak toe aan voetballen. Hij is geblesseerd geweest aan zijn knie en kreeg bij de leiding van Marco van basten geen basisplaats. Leonardo wilde zelf al vertrekken tijden de winterstop, maar besloot toch bij Ajax te blijven omdat zijn transfer bij een andere club niet was gelukt. Nu ook de nieuwe trainer van ajax geen basis plaats voor de voetballer heeft gaat hij opzoek naar een nieuwe club waar hij wel mag voetballen.

Rafael Nadal maakt moeilijke beslissing

GTAGames.nl afbeelding
Een aangeslagen Rafael Nadal heeft besloten dat hij niet mee gaat doen aan de Wimbledon. De spanjaard maakte deze keuze omdat hij zichzelf niet fit genoeg vind voor het toernooi en het niet ziet zitten. Hij vind het een van de moeilijkste beslissingen die hij in ze carriere heeft moeten nemen. Hij heeft de afgelopen erg ze best gedaan om er toch bij te kunnen zijn, maar helaas is dat niet gelukt. Hij zegt wel dat hij zo snel mogelijk terug wil keren. Het is voor de eerste sinds 2002 dat de tenniser niet bij het toernooi aanwezig zal ziin. Destijds kon Goran Ivanisevic een jaar na zijn titel niet meespelen.

[hr=3]black[/hr]

Lifestyle

GTAGames.nl afbeelding
Vele vaders willen graag van hun kinderen iets zelfgemaakt. De vaders hadden liever een zelfgemaakt cadeautje voor Vaderdag dan een doosje bonbons. Tekeningen, doosjes om iets te bewaren. Als het maar door hun eigen kind gemaakt is. Dit wil 61 procent graag, maar 31 procent is ook wel in voor een geurtje. Ohja, even ter herinnering. Morgen is het Vaderdag! dus verwen je vader maar goed.
Sign in to follow this  


10 Comments


Recommended Comments

Foutjes..

Een aangeslagen Rafael Nadal heeft besloten dat hij niet mee gaat doen aan de Wimbledon.

Is het niet; Het Wimbledon-tournooi?

Hij heeft de afgelopen erg ze best gedaan om er toch bij te kunnen zijn, maar helaas is dat niet gelukt.

Afgelopen jaar?

Het is voor de eerste sinds 2002 dat de tenniser niet bij het toernooi aanwezig zal ziin. Destijds kon Goran Ivanisevic een jaar na zijn titel niet meespelen.

Eerste keer?

Kort daarna zijn er heel veel foto's van verschillende kinderen op zij computer aangetroffen en werd de man aangeklaagd voor verkrachting,Pedofilie enzovoort.

zij=>zijn ; Pedofilie=>pedofilie

Nu is er ook een internetsite geopend voor de mensen die hun kinderen bij deze man zwemles hebben gegeven.

hebben gegeven => hebben laten volgen of iets dergelijks.

De club heeft besloten de contract van de speler niet te verlegen.

de contract => het contract

klik.

verlegen=>verlengen

Nu ook de nieuwe trainer van ajax geen basis plaats voor de voetballer heeft gaat hij opzoek naar een nieuwe club waar hij wel mag voetballen.

ajax=>Ajax basis plaats=>basisplaats opzoek=>op zoek

De spanjaard

De spanjaard=>De Spanjaard

Hij vind het een van de moeilijkste beslissingen die hij in ze carriere heeft moeten nemen.

Hij vind=> derde persoon, stam +t= hij vindt

dus verwen je vader maar goed.

dus=>Dus

Ik heb het nu eens vlug overlezen, de volgende keer een paar keer nalezen, dunkt me. Dit leest namelijk niet lekker. Desondanks vind ik het mooi geschreven hoor! :)

Share this comment


Link to comment
Het is maar een opmerking hoor..

Misschien moet je eens gaan soliciteren en vragen of je op spelling mag controleren. ;)

Share this comment


Link to comment

Heb ook zo me redenen dat het niet wil lukken, Daarbij hebben we al een spellingcontrole, maar aangezien NSL een beetje laat online stond door de problemen die ik had, is er dus geen controle geweest. En dat staat het online en take it how it is..

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...