Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,483

Editie 143 - De Kronieken der...


OWN

507 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

De Kronieken der Bierbuikje

Deze rubriek is geschreven door David22!

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij weer een nieuwe editie van "De Kronieken der.."! In deze editie zal ik een wat meer aandacht aan een van de weinige die-hard Miley Cyrus fans, Bierbuikje, geven. Dus wil je weten waaraan Bierbuikje zijn naam te danken heeft, en of hij Miley Cyrus-foto's uitwisselt met GreyFox-Smurf? Lees dan verder! Veel leesplezier!

Bierbuikje registreerde zich op 20 oktober 2007 onder de naam bierbuikje. Dezelfde naam als hij nu heeft dus, alleen zonder de hoofdletter B. Deze registratie voerde hij uit omdat hij, net zoals het lid wat ik vorige week behandelde in "De Kronieken der..." (NeoSyp), dacht wat Easter Eggs gevonden te hebben. Maar in tegenstelling tot NeoSyp, waren de Easter Eggs van Bierbuikje al gevonden. Hierna brak voor Bierbuikje een periode van inactiviteit aan, tot januari 2008. Toen werd hij weer actiever, en begon ook mee te praten over andere leden van de Grand Theft Auto serie, zoals San Andreas.

GTAGames.nl afbeelding
De meeste leden zullen Bierbuikje echter van twee dingen kennen. Een van deze redenen is BeaT DowN, maar hier kom ik later nog op terug. De tweede reden is zijn gekte van Miley Cyrus. Bierbuikje was werkelijk helemaal gek van haar, en dat liet hij merken ook. Zo heeft hij ooit nog een topic geopend, met allemaal signatures van Miley. Hierdoor kwam Bierbuikje ook in contact met GreyFox-Smurf, een ander lid wat ook compleet weg was van Miley. Vaak waren zij op MSN met elkaar hun passie aan het delen: foto's van Miley. Tegenwoordig is Bierbuikje niet zo'n Miley Cyrus-fan meer, maar toch ziet hij nog graag foto's van haar.

mileycyrus3yc4.png

Maar toch kennen de meeste mensen Bierbuikje van BeaT DowN, waar hij sinds 4 maart 2008 lid is. Toch is BD niet de eerste gang waar Bierbuikje lid werd. Voordat hij BeaT DowN joinde, was hij namelijk nog lid van Route 66, maar dit beviel hem niet zo. Bij BeaT DowN heeft Bierbuikje het echter verder geschopt. Hij is namelijk sinds 1 januari 2009 co-leader van deze Corporation. Je kan dus stellen dat het jaar voor Bierbuikje goed begon. Bij BD organiseert Bierbuikje ook regelmatig leuke dingen. Zo heeft hij ooit een aan de leiding van een Spamfestijn gestaan, en organiseert hij nu "Beat Bierbuikje", een contest waarbij Bierbuikje elke week een score van een bepaald spelletje post, en anderen deze score moeten verbeteren.

GTAGames.nl afbeelding
Ergens in de lente van 2008 liet bierbuikje een hoofdletter vooraan zijn naam zetten, omdat hij dat mooier vond staan. Hij gebruikt de naam Bierbuikje omdat hij deze naam ook al gebruikte bij online games, en hij graag overal dezelfde naam wilde hebben. Op zich is de naam "Bierbuikje" best vreemd, omdat hij zelf aangeeft helemaal geen bier te lusten, en liever Flügel drinkt. Echter, in groep 8 hield Bierbuikje een spreekbeurt over bier, en hij vond de naam wel grappig. Bierbruikje heeft ook nog enkele mods gemaakt, vaak kleine, simpele toevoegingen aan San Andreas. De mod die hij het meest geslaagd vond is een mod waarbij je met een minigun vanuit een auto kon schieten. Ook heeft hij nog eens een mod gemaakt waarbij je de "illegale" effecten uit Grand Theft Auto IV in San Andreas had. Dit werd echter door veel mensen niet goed ontvangen, omdat ze het niet begrepen. Vele dachten dat dit hun San Andreas illegaal zou maken, of dat de mod voor IV was.

Tegenwoordig houd Bierbuikje zich vooral bezig met het helpen van mensen in het Chinatown Wars forum, en met BeaT DowN. SCM-modding heeft hij achter zich gelaten, en posten in het "Mijlpalen"-topic laat hij ook wel achterwege. Dit vanwege een warn die Jowx mooi kon omschijven als "Het negeren van aanwijzingen van de crew". Bierbuikje is nu hard bezig deze warn weg te werken, en hier wil ik hem dan ook veel succes mee wensen. Verder zie ik jou, de lezer, volgende week graag terug in een nieuwe editie van "De Kronieken der..."!
 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...