Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579282

Editie 143 - News, Sport, Lifestyle


OWN

525 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_Bulldog!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

[hr=3]black[/hr]

Nieuws

De zomer zorgt voor burenruzies

GTAGames.nl afbeelding
Als je denkt dat de zomer alleen maar pret is op stranden, dan heb je het goed mis. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de zomer één van de tijdperken van het jaar is dat buren elkaar in de haren vliegen. De politie krijgt het dus de komende maanden weer aardig druk met de buurtjes die elkaar dag in dag uit in de haren vliegen. In de maand mei begint het meestal al mensen zijn wat meer buiten en ergeren zich dan ook snel aan de kleinste dingen. Ramen die openstaan waardoor geluidsoverlast ontstaan, overhangende takken die de zon wegnemen of een barbecue die voor rook zorgt waardoor andere mensen zich er weer aan gaan ergeren. Zo ontstaan de meeste ruzies. Ik zou daarom tegen onze lezertjes dus willen zeggen. Hou vooral je buren deze zomer in de gaten, want voor je het weet vliegen ze jullie in de haren.

Dronken Schipper valt Politie aan

GTAGames.nl afbeelding
In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding van gevaarlijk vaargedrag. Toen de politie eenmaal ter plaatse was en aan boord wou stappen weigerde de man zijn boot te stoppen. De politie agent die daarop met peperspray is gaan spuiten raakte de man in het gezicht waardoor de man barstte van woede en op de politie boot sprong om de politie agent aan te vallen. De politie agent die alert reageerde loste twee waarschuwing schoten, waarna de schipper enig sinds kalmeerde en in de handboeien kon worden geslagen. Ook zaten er vijf andere mannen in de boot, maar die wisten door het voorval met de 37-jarige schipper te ontkomen. De politie agent zelf was alleen licht gewond geraakt bij het voorval.

Dertien gewonden door onweer

GTAGames.nl afbeelding
Toen er een Romeins feest werd gehouden in het Duitse Xanten ging het goed mis. Mensen die naar het feest stonden te kijken tussen de ruïnes van de vroegere Romeinse stad Colonia Ulpia Traiana. Gingen onder bomen staan toen het noodweer losbrak. De bliksem sloeg in op één van de bomen en daarbij raakte dertien mensen gewond. Er waren vijf personen die met ernstige brandwonden werden vervoer naar ziekenhuizen met een helikopter of ambulance. De ter plaatse hulpdiensten wisten met succes een kind te reanimeren die daarna ook met spoed is afgevoerd naar een ziekenhuis. Er waren zeker tienduizend mensen bij het festival toen het goed misging. Er werden zeker twintigduizend bezoekers verwacht, maar door het voorval is de festival nu afgelast.

[hr=3]black[/hr]

Sport

Moerenhout Nederlands kampioen

GTAGames.nl afbeelding
Koos Moerenhout is in landgraaf Nederlands Kampioen geworden. De wielrenner uit achterhuizen die de ronde van Frankrijk niet rijd voor zijn ploeg (Rabobank) Tijdens het wielrenner ontsnapte de wielrenner uit de kopgroep en en werd niet meer achterhaald door de rest van de wielrenners. En kond daardoor als eerste over de finish komen. Deze overwinning betekend de tweede Nederlandse titel voor de wielrenner. In 2007 haalde de wielrenner namelijk ook al de Nederlandse titel. In de slotfase van de wedstrijd was er een kopgroep van zes renners uiteindelijk waren de tweede en derde plaats gereserveerd voor Kenny van Hummel en Joost van Leijen.

Real biedt 32 miljoen voor Benzema

GTAGames.nl afbeelding
Volgens de Spaanse Media richt de club Real Madrid zich nu op de speler Karim Benzema. De club zou 32 miljoen overhebben voor franse aanvaller. De aanvaller voetbalt op dit moment bij de club Olympique Lyon. Benzema werd voor Real Madrid een optie naar dat hun onderhandeling met Valencia stuk liepen. Ook heet de woordvoerder van de club Olympique Lyon gemeld dat Real Madrid inderdaad contact met hun hebben gehad over de speler, maar dat was tot dusver het enigste wat het nieuws was. Ook zouden Klaas-Jan Huntelaar of Arjan Robben onderdeel kunnen zijn van de franse speler naar de club.

[hr=3]black[/hr]

Lifestyle

Geldzorgen op vakantie niet nodig

GTAGames.nl afbeelding
Mensen schijnen zich vaak druk te maken op hun vakantie om hun geld. Dat is gebleken uit onderzoek. Iedereen die op vakantie gaat zou hun financiën goed in orde moeten maken dat adviseert het Nibud. Je gaat namelijk op vakantie om plezier te hebben en niet om te stressen over je geld. Zo zouden mensen goed maatregelen kunnen treffen. Ze zouden bijvoorbeeld zoveel mogelijk stekkers uit het stop contact kunnen halen. Ook voicemail uitschakelen en alleen contact hebben met familie per sms is veel goedkoper. Ook kopen veel mensen die in het buitenland zijn veel Nederlandse Producten. In het buitenland zijn die meestal veel duurder dan hier in Nederland. Ook koffie drinken of een andere drank drinken op plekken waar veel toeristen zitten is niet goed. Hier zijn de drankjes meestal veel duurder dan op plekken waar het gewoon rustig is. Een belangrijk puntje van op vakantie gaan is dus een Budget instellen voor wat je kan besteden op vakantie en veel dingen in orde maken voordat je op vakantie gaat!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...