Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,519,772

Editie 144 - De Kronieken der...


OWN

440 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

De Kronieken der Die Hard

Deze rubriek is geschreven door David22!

Welkom bij weer een nieuwe editie van "De Kronieken der..."! In deze editie zal ik wat dieper ingaan op de forumhistorie van Die Hard, co-leader van Covesight. Dus wil jij weten wie er nou eigenlijk schuil gaat achter Die Hard, of waar hij zijn naam aan te danken heeft? Lees dan verder!

GTAGames.nl afbeelding
GTA Ganggast, in het echte leven ook wel bekend als Jeff, registreerde zich op het forum op 29 juni 2006. Hij wilde namelijk wat informatie over Grand Theft Auto: San Andreas. Dit omdat hij toen al Vice City speelde, en een goede vriend van hem San Andreas aanraadde. Omdat Jeff toch geen kat in de zak wilde kopen, zocht hij een betrouwbare site voor informatie. Tsja, dan kom je uiteindelijk toch terecht op GTAForum.nl. Toen ging Jeff nog even wat verder rondkijken op het forum, en omdat hij het geheel er wel leuk en gezellig uit vond zien, bleef hij plakken.

diehardbendtherules.png

Het duurde niet lang voordat Jeff in het nieuws verscheen. Hij stond namelijk al in de allereerste OWN, bij de poll van de week. Dit met zijn topic "Het allermooiste vliegtuig van SA". Dit liet Dutchy3010 toen op de volgende manier weten:
En we doen nog een peiling deze week: 'Het allermooiste vliegtuig van GTA SA?', gemaakt door GTA Ganggast. Omdat ik geen verstand heb van GTA: San Andreas geef ik alleen even de resultaten. Op de laatste plaats komen: de Cropduster en de Skimmer, met maar liefst 0 stemmen! Daarna Andromada, Stuntplane, AT 400, Nevada en de Rustler. De absolute top is: de Shamal met 19 stemmen en op de 1e plaats: DE HYDRA! Met maarliefst 20 stemmen (25.32%).
Hierna bleef Jeff nog wel posten, maar niet onopvallend. Jeff postte ook niet veel, iets wat hij nog steeds niet doet. Zijn gemiddelde postcount per dag staat dan ook maar op 0.48, wat hem op een totaal van 524 posts brengt. Zijn 500ste post, zijn eerste echt mijlpaal, behaalde hij overigens op 11 mei van dit jaar. Jeff blijft echter nog steeds posten, maar het grootste gedeelte van zijn posts staat in het subforum van Covesight. Hier staat de postcount echter niet aan, dus zijn postcount wordt er niet hoger van. Maar dat getalletje maakt Jeff toch niets uit, want hij vindt gezelligheid belangrijker als status.

tcc.png

Ook het gangleven van Jeff is vrij basic. De eerste gang die hij joinde, was ook meteen zijn laaste, namelijk Covesight. Voor een eerste keer doet Jeff het echter wel goed, want hij heeft het eerst tot wethouder geschopt, en is nu zelfs co-leader. De populariteit van Jeff binnen de corporation neemt nu zelfde enorme hoogtes aan, omdat veel leden de huidige leader, NeoSyp, willen afzetten en Jeff op zijn plaats willen. Jeff joinde Covesight begin oktober vorig jaar, omdat hij graag zijn intrede wilde maken binnen de gangscene en hij het concept van Cove super vond.
Jeff koos de naam GTA Ganggast omdat hij het lekker origineel vond klinken, en omdat hij vond dat er een mooie 'flow' tussen alle g'tjes in de naam zat. Echter, nadat Jeff de Die Hard-films had gezien, moest en zou hij zijn naam hierin veranderen. Die naam vond hij nog origineler als GTA Ganggast, en het is een naam waar hij tot vandaag nog steeds blij mee is, en welke hij nog steeds origineel vind. Blijkbaar weet hij niet dat er op dit forum ook een die-hard, Die Hard gamer en Die-Hard gamer zijn, maar dat terzijde.
Vandaag de dag slijt Jeff de weinige posts die hij maakt vooral in Lifestyle en Covesight. Lifestyle is het enige forum waar hij een klein beetje zijn postcount opkrikt, omdat hij er maar heel weinig post. Jammer genoeg is Jeff nooit genomineerd voor awards, werkt hij niet mee aan projecten en is hij nooit gepromoveerd, want dit draagt bij aan het feit dat dit een zéér korte "De Kronieken der..." is. Mijn excuses dan ook hiervoor, om dit een beetje goed te maken laat ik jullie meebeslissen wie volgende week zal verschijnen in deze rubriek. Hieronder staan 5 namen, klik op de naam om te stemmen en misschien zie jij deze persoon volgende week wel terug in "De Kronieken der.."! Tot volgende week!

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...