Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579836

Editie 145 - Horoscoop


OWN

706 bezichtigingen

gallery_3251_43_5452.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5!

[hr=2]#3b91c3[/hr]





GTAGames.nl afbeelding
Je herkansingen/schoolexamens zijn voorbij. Tijd om wat rust te nemen, ga eens sporten. Of zoek een leuke hobby. Waar je tot rust kan komen, dat zal je vast enorm goed doen. Ook is dans misschien wel iets waar je je heerlijk in kan uitleven. Maar ten alle tijden: geniet. Je mag wel eens ontspannen, dat geld ook op het forum. Doe eens een week niet mee aan al je projecten, post eens een week niet actief. En pak eens een game uit de kast.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 januari - 19 februari <- Waterman





GTAGames.nl afbeelding
Je bent de laatste tijd veel bezig met evalueren, zeker de mensen waar je veel mee omgaat. Je houdt ze goed in de smiezen. Zeker of ze niks verkeerd doen, doen ze dat wel ben jij deze week in de bui dat je ze eens even flink op de vingers tikt. Dat moet je niet te veel doen, later vinden ze dat niet fijn meer. Of meteen al, wees ook eens wat liever tegen je ouders.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Vissen -> 20 februari - 20 maart





GTAGames.nl afbeelding
Rijk zijn, dat is alles wat je wilt. In een spelletje sims of in het echte leven, jij wordt steeds gieriger. Wat niet hoeft dat hoeft ook niet. Als je moeder kan trakeren op een ijsje, waarom zou jij het dan doen? Al helemaal als net veel geld hebt verdiend. De enige die daar plezier van mag hebben ben jij. En dat is niet altijd even goed. Onthoud dat goed!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 maart - 20 april <- Ram





GTAGames.nl afbeelding
Waarschijnlijk heb je vorige week de juiste keuze gemaakt, en gekozen voor je vriend. Heb je dit niet gedaan, dan ga je daar deze week achter komen. Je vriendin zal bekennen, en jou kennende wil jij haar dan niet meer zien. Daarom hoop ik maar dat je hebt gekozen voor je vriend, steek dan daar ook eens wat meer tijd in.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Stier -> 21 april - 20 mei





GTAGames.nl afbeelding
Iemand staat op je te wachten, altijd en overal stond ze al voor je klaar. Maar nu heeft ze jou nodig, wellicht is het je oma of je tante misschien een vriendin. Ze heeft je nu nodig, vroeg of laat zal ze gaan. Je kan nu beter al je tijd in haar steken, zoals het hoort. Maak er wat van, en maak juiste keuzes.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 mei - 21 juni <- Tweelingen





GTAGames.nl afbeelding
Nieuwe dingen komen en gaan, maar er zullen dingen gaan gebeuren waardoor jij je achtergelaten voelt. Maar ook positieve dingen zullen veranderen naar negatief. Je gaat de komende tijd een erg moeizame tijd tegemoet. Dit geld ook voor op het forum, je het niet zo heel veel zin om te posten. En je verveelt je snel, misschien is dit wel je laatste week hier?

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Kreeft -> 22 juni - 22 juli





GTAGames.nl afbeelding
Je zweet in deze warme tijden best wel veel natuurlijk, het rare is dat jij deze week heel veel zweet. Ookal zit je op je luie krent achter de PC. Toch zweet je je eigen een ongeluk. Door dat gezweet vinden je sociale contacten je niet echt meer staan. Ze noemen je een stinkaap, of een zwetende otter. Douche daarom elke dag, en trek elke dag schone kleren. Een busje deo kan ook wel helpen!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 juli - 23 augustus < Leeuw





GTAGames.nl afbeelding
Deze week heb je een prooi in het oog, en jij als snelle leeuw bent natuurlijk snel in handelen. Dat blijkt wel weer, de prooi die je de hele tijd in het oog hebt is de liefde van je leven. Geniet er van zolang het duurt. Het kan even zijn, maar ook voor een aantal jaar. Het leuke is, meestal scoor je de knapste meisjes. Maar nu ineens een lelijk mormel, maar toch. Je bent verliefd, in en in verliefd.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Maagd -> 24 augustus - 23 september





GTAGames.nl afbeelding
Je hebt al snel ruzie met een steenbok deze week. Het gaat ook heel moeizaam deze week. Je wordt snel verkeerd begrepen waardoor je daarna weer in een dipje komt. En je dat moet je weer oplossen. En daar heb je nou juist echt geen zin in. Maar daarom komt iemand anders met de oplossing, maar daar gebruik van. Een helehoop problemen zullen opgelost worden. Op het forum, ah. Hou je rustig! De meeste kreeften worden in deze tijd wat roder trouwens, smeer je dus goed in. Want verbranden doe jij snel. En dat wil je niet hebben!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



24 september - 23 oktober <- Weegschaal





GTAGames.nl afbeelding
Van alle kanten krijg je positieve opmerkingen, het lijkt wel of je ineens zo populair bent. Maar schijn bedriegt. Kijk deze week goed uit of je ook echt maagd blijft. Er loeren negatieve geluiden jou kant op. Op het forum is alles beter, je wordt actiever en laat wat beter van je horen. Daardoor zien mensen je staan, en schiet je postcount ineens mega omhoog. Geen spammertje worden hé.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Schorpioen -> 24 oktober - 22 november





GTAGames.nl afbeelding
Je zit urenlang op het strand te bakken in de zon, misschien moet je eens een duik nemen voordat je rood word. Neem wat meer tijd door in de schaduw, een rood lichaam kan pijnlijke gevolgen hebben. Pas op voor je ouders, in deze tijden kunnen ze een aangebrand humeur hebben. Hou je taai want er kunnen nog wel eens vreemde vogels tussen zitten.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 november - 21 december <- Boogschutter





GTAGames.nl afbeelding
Poeh, wat is het warm. Snel naar het zwembad. Je zal de komende dagen vaak in het zwembad liggen of op z'n minst buiten zitten. Je zal merken hoe mooi de wereld kan zijn in de vakantie en je zal er met alle lust van genieten. Je hebt nergens meer zin in, enkel datgene wat je dan verlangt. Een bezoekje naar je tante kan je dus wel vergeten. Waar je ouders chagrijnig van worden, probeer ruzies te ontwijken om deze week te kunnen overleven.
Steenbok -> 22 december - 20 januari

2 reacties


Recommended Comments

Mijn horoscoop klopt niet echt xD

van sporten raak ik juist niet uitgerust xD

Met sporten raakt je lichaam moe, maar je kan er wel je hoofd mee leeg maken. Rust in je hoofd. Moet je ook eens proberen. :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...