Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580472

Editie 20 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

408 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Pietje II's Labiele Entertainment

Deze rubriek is geschreven door

Pietje II

Het vervolg van

dit verhaal gaat deze week verder!

Ik had dus een grote bobbel geraakt, té groot als je het mij vraagt. Ik stapte uit, en keek wat ik geraakt had...

Het was een man! De man was helemaal in het zwart gekleed, met daaronder een donkerpaarse glinsterende vest, en hij had een hoge hoed op. Hij lag met een fles Whisky letterlijk 'in de goot' (de goot dat boven hem hing was losgeraakt). Hij produceerde een vreemd geluid, dat erg veel weg had van kreunen van ellende...

Ik ging onmiddellijk naar deze man toe en hielp hem overeind. Een standaardvoorwaarde om lid te worden bij The Oceans is dat je EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) moet kennen, dus ik had het genoegen mijn EHBO-kunsten op deze man uit te kunnen proberen (met alle gevolgen van dien).

Vervolgens tilde ik de man op en droeg hem in mijn auto. Ik reed terug naar The Oceans Crib, en toen ik uiteindelijk de man naar een rustig plekje had gedragen in de crib vroeg ik hem wie hij was. "Ik ben goochelaar," zei de man. "Nou ja, ex-goochelaar dan..." zei de man snikkend. "Ik was gewoon slecht. 'Crap', zo omschreef het publiek mij. Ik raakte failliet. De machtige Klunzini (zo heet ik) ging ten onder! Mijn prachtige huis, mijn lieve hond, mijn auto... alles raakte ik kwijt. Zelfs mijn vrouw ging vreemd met de buurman!"

Jowx stond ondertussen achter de deur mee te luisteren. Hij kreeg zodoende een plan... Nadat ik ongeveer tien minuten met de ex-goochelaar gesproken had, kwam Jowx het kamertje binnen. Hij had een geniepige lach op zijn gezicht... Hj vroeg aan de ex-goochelaar of hij wel konijntjes uit zijn hoed kon toveren. Dat is toch wel een verreiste... "Nou, nee," zei de ex-goochelaar verdrietig. "Ik kan helemaal niks. Wèèèèèèèèèh!" "Probeer dan eens," zei Jowx. "Vooruit dan maar," zei de ex-goochelaar, "ik heb toch niks te verliezen..." Hij nam zijn hoge hoed van zijn hoofd, en riep een onverstaanbare spreuk. Het was iets in de trant van: "Hocus joxus pietatus jetisas palingias, daaaaaaaaaah zomervisius raving rabbiticus te pas!" Er gebeurde niets. "Zien jullie nu wel!" huilde de ex-goochelaar. "Ik kan er gewoon helemaal niets van!" "Juich niet te vroeg (doh :cab:)," zei Jowx. Er viel een diepe stilte. De hoed van de ex-goochelaar stond nog altijd op zijn kop tussen de benen van de ex-goochelaar. Opeens klonk er een klein zuchtje... die overgaat naar een steeds harder geluid. "Daa... daaaaaaaaaaah!" kwam er vanuit de hoed. Opeens floepten twee knalwitte oren boven de rand van de hoed. Opeens sprong een Raving Rabbit uit de hoed, en viel op de grond. Hij stond op, en begon door de kamer heen te rennen alsof-ie achtervolgd werd. "Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!" riep het er ook steeds bij. "Zie je nu wel dat je het kan!" riepen ik en Jowx in koor. "Ik wil je een contract aanbieden," zei ik. "Vanaf nu word je weer goochelaar, in plaats van 'ex'-goochelaar. Jij gaat voor ons optreden, Klunzini, en je zorgt ervoor dat er onvergetelijke shows opgevoerd gaan worden!" "Echt waar?" zei Klunzini de goochelaar, huilend van blijdschap. "Ja, echt waar," zei Jowx, "als je maar niet steeds zo gaat zitten janken, daar kan ik niet tegen! :t" Het gezicht van Klunzini stond opeens helemaal neutraal. Dat wil zeggen: geen enkele emotie meer, dus ook geen huilen! "Oké," zei de goochelaar opeens schattig.

Volgende week de eerste show van Klunzini!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...