Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579813

Editie 145 - News, Sport, Lifestyle


OWN

582 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door

Basssss!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden.

[hr=3]lightblue[/hr]

Nieuws

Vakantie in Tsjechië word einde

GTAGames.nl afbeelding
Vrijdag zijn twee Nederlandse mannen omgekomen bij een auto-ongeluk in Zuid-Bohemen in Tsjechië. Ze werden bij het oversteken van een spoorwegovergang aangereden door een trein, drie van de vijf inzittenden van de auto overleefden het en de meer dan honderd passagiers van de trein waren ongedeerd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dat zaterdag bevestigt. Vermoedelijk had de bestuurder niet goed opgelet en zag de trein niet aankomen bij de onbewaakte overgang, waarna de auto vervolgens tientallen meters werd meegesleurd voordat de trein tot stilstand kwam. Een van de inzittenden van de auto was op slag dood. De tweede werd met een traumahelicopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar hij later stierf aan zijn verwondingen. Een van de overige inzittenden er een gebroken arm aan over. Het kostte de brandweer meer dan een uur om de mannen uit het autowrak te krijgen.

Wilde achtervolging door misverstand

GTAGames.nl afbeelding
Een vreemd misverstand leidde afgelopen vrijdagavond tot een wilde achtervolging op A58 van Vlissingen naar Goes, dat meldde de politie zaterdag. Toen drie vrienden uit Veere over de A58 reden ten hoogte van Arnemuiden reden meende één van hun een bekendheid te signaleren in de auto voor hun, waarna hij vervolgens vroeg aan de bestuurder of hij er naast wou gaan rijden om een foto van hem te maken. Op het moment dat het gebeurde kwam de jongen er achter dat hij zich vergist had. De 38-jarige automobilist van de andere auto ergerde zich aan hun gedrag en wou duidelijkheid, hij gebaarde de jongens om hiervoor te stoppen. Toen de jongens dat niet deden en verderreden zetten de man een achtervolging in. Ondertussen beldde één van de jongens de politie over hun situatie, die daarna adviseerde om naar het politiebureau in Goes te rijden. Echter was het bij een stoplicht in Goes te laat en de achtervolger uit Middelburg versperde de weg om vervolgens de auto van de jongens in te slaan en een paar keer te bespugen. Uiteindelijk werd het bureau bereikt en de agenten ontvingen de jongens en hun achtervolger direct. De 38-jarige man verloor zijn rijbewijs en kreeg een proces-verbaal na dit incident.

[hr=3]lightblue[/hr]

Sport

Allach technische directeur RKC

GTAGames.nl afbeelding
De promovendus RKC Waalwijk heeft een nieuwe technische directeur. Het is Mohammed Allach.

Allach was voorheen actief bij FC Twente. Hierbij zal hij een groot deel van de taken overnemen van de oud-algemeen directeur Henry van der Vegt die naar Willem II is vertrokken. Allach kondigde zijn vertrek bij Twente aan met als rede dat hij een te grote reistijd had tussen zijn woonplaats (De Haag) en zijn werkplek (Enschede).

'Ik ben verheugd om zo kort na de beëindiging van mijn dienstverband bij FC Twente deze uitdaging bij RKC aan te kunnen gaan. Ik ken RKC als een warme, gezellige club die in het verleden uit beperkte mogelijkheden een maximaal rendement wist te halen. Daarbij ben ik mij bewust van de mogelijkheden, maar ook zeker van de onmogelijkheden van deze club.' Dit zegt Allach op de website van RKC.

Het bestuur van RKC was ook erg blij met Allach: "Wij zijn als bestuur erg content met het feit dat we per 1 augustus een zeer adequate invulling kunnen geven aan de technische zaken die na het vertrek van Henry van der Vegt opnieuw moesten worden ingevuld. Buiten het feit dat Mohammed de nodige bagage als speler heeft, bezit hij ruime ervaring als technisch verantwoordelijke. Daarbij komt dat Mohammed direct inzetbaar is en bekend is met de huidige selectie en technische staf." voetbalnieuws.eu

[hr=3]lightblue[/hr]

Lifestyle

Vrouw staat gemiddeld bijna jaar in kledingkast

GTAGames.nl afbeelding
Wat de Britse krant The Telegraph meldde, volgens hun staan vrouwen maar liefst 287 dagen van hun hele leven in de kledingkast. Op basis van het onderzoek van de Britse winkelketen genaamd Matalan. Vrouwen lijken zich vaak zorgen te maken over welke kleding ze aan moeten trekken voor uitgaan of andere bezigheden. Het zoeken naar een juiste outfit voor het uitgaan kostte vaak bijna 20 minuten, als meeste tijd per situatie. Het zoeken op een doordeweekse dag kostte 16 minuten, vervolgens kwam de weekendoutfit met 14 minuten. Andere momenten waarbij vrouwen in de kast staan is bij vakanties, wat gemiddeld 52 minuten kost, en feestdagen, wat 36 minuten is. Tijdens de vakantie doen vrouwen er maar 10 minuten over voor de juiste outfit, in tegenstelling tot voor de vakantie. De helft van de vrouwen probeerd voor het slapengaan nog wat outfits en 's ochtends worden er ook gemiddeld twee outfits geprobeerd voordat de kledingkast word verlaten. 2500 Vrouwen tussen de 16 en 60 jaar deden mee aan dit onderzoek.

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...