Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 20 - Ongezouten


Dutchy3010

492 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1165620251.jpg

Al weken achter elkaar plaats ik hier berichten van mensen die hun hart willen luchten. Deze keer plaats ik er geen van anderen, maar één van mezelf. Hierin stel ik een onderwerp aan de kaak die mij ontzettend irriteerd. Wil jij nou ook je hart luchten? Stuur dan een PM naar Dutchy3010. Je kunt kiezen: anoniem of met naam. Als je kiest voor anoniem, wordt je naam aan niemand bekendgemaakt!

Naam: Dutchy3010

Jullie kennen het allemaal wel… Je ziet een topic, waar niemand in schrijft. Dus je gaat reageren, een lekker lang bericht, met veel informatie erin verwerkt, waar de topicstarter of vragensteller zeker wat aan heeft. Vol trots presenteer je het bericht en dan? Dan zie je dat iemand die toevallig sneller typt of een bericht post van mindere waarde, snel voor is gegaan. Wat een ramp, de wereld vergaat en het leven stort in… Je bent zo boos, je maakt een EDIT of post een nieuw bericht: Ik was voor, je zag me toch wel schrijven? Wie herkent deze situatie nou niet?

Zelf kan ik me wel indenken dat iemand zich zo boos zou maken over het snel voorkruipen wat mensen doen. Dit is natuurlijk ook helemaal niet netjes, maar ook het systeem kan fouten maken. Zo ben je eruit als je een link zoekt, of als je toevallig twee vensters open heb staan en in het andere venster voor het laatst hebt geklikt.

En dan komt de EDIT, wat natuurlijk ook weer reactie uitlokt van degene die snel voorgekropen is. Het is trouwens nog maar de vraag óf die voorgekropen is, of dat hij gewoon door het systeem niet in het topic werd aangegeven. Maar wat wordt er bereikt met de EDIT? Helemaal niets, de post erboven staat er, of je nou sneller was of niet. Het enige wat ermee uitgelokt wordt, is een ruzie(tje). Als je dan zo nodig iemand erop wilt wijzen, dan is de PM een hele mooi uitkomst.

Je schiet er dus helemaal niets mee op, dus waarom zou je dan een ruzietje uitlokken? Om aan andere mensen te laten zien dat je toch sneller bent? Ten eerste, misschien was je wel niet sneller, en ten tweede, als iemand snel een berichtje typt is die toch van mindere kwaliteit. Dan is het juist een voordeel: jij hebt dan een veel beter bericht, en dus valt het op dat jij er meer van weet. Dus hou die onvolwassen EDIT’s voortaan gewoon voor je, en ervoor een post plaatsen is al helemaal onnodig. Behoorlijk vaak denk ik: jongens, word volwassen, laat ze maar inhalen: beter 2x een goed antwoord, als helemaal niet!

2 reacties


Recommended Comments

Goed gezegd dutchy, bij mij was er ook eens iemand voor me, ook al typte ik ervoor, maar mijn tekst was toch wel lekker beter en die persoon bedankt mij daar ook voor..

Dus zo erg zijn die voorkruipers niet, want de topic starter leest niet alleen de eerste reactie maar ook de 2de, en als die beter, en langer is dan zou die persoon je daar sneller voor bedanken denk ik :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...