Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579898

Editie 146 - Reporter Bulldog


OWN

487 bezichtigingen

gallery_3251_43_21571.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Deze week gewoon weer een Reporter Bulldog. Door de afgelopen vakanties en afwezigheid van veel leden was er een kleine miscommunicatie waardoor ik niet de tijd heb gehad om Reporter Bulldog te schrijven, maar daardoor heb ik wel weer wat nieuwe verhalen te vertellen. Zo gebeurde er in de vakantie een ernstig ongeluk en dit ga ik jullie deze week vertellen.

Persoon beknelt bij ongeval Hogerlandsterweg

GTAGames.nl afbeelding
Het is donderdag ergens in de middag als mijn pieper afgaat voor een Ongeval Beknelling. In eerste instantie wist ik waar het was. Het is namelijk een belangrijke weg die langs mijn huis loopt, maar op de pieper stond ook een getal 48,4. Nu ken ik niet alles uit mijn hoofd van de getallen en weet ik dus ook niet welke kant ik moet oprijden van de weg. Gelukkig gaat mijn telefoon en een collega belt mij net op het moment dat ik naar de auto wil gaan. Ik vraag vlug waar het ongeveer kan zijn en er word mij vertelt dat ik richting Holwierde moet rijden. Ik stap in de auto en begin met rijden. Ik ben al redelijk op weg als ik de brandweer achter mij zie. Gelukkig zit ik net bij een parkeerplaats voor auto's met pech en kan ik daar even vlug gaan staan. Als de brandweer voorbij is gescheurd rij ik er ook zo vlug als ik kan achteraan. Als ik dan ter plaatse kom zie ik al wat voor een ravage het is. Een auto zit totaal in de puin en de brandweer is bezig het slachtoffer te stabiliseren in de auto. Wat vaak een standaard procedure is bij dit soort ongevallen is dat de brandweer het dak eraf knipt en ook dit word dan gedaan. Terwijl ik daar sta hoor ik ook van andere fotograferen dat de Trauma helikopter uit Groningen onderweg is naar het ongeval. Nog geen vijf minuten nadat ze het hebben gezegd horen we de rotorbladen van de helikopter al, maar tot onze verbazing vliegt het over ons heen en verdwijnt weer aan de horizon. Ook op dat moment merken we dat het slachtoffer in de auto gewond is, maar niet zo ernstig gewond dat hij vervoert moet worden naar het USMG.

Overal ligt puin op de weg en de auto heeft een flinke klap gemaakt. We weten tot de dag van vandaag niet wat er precies is gebeurt, maar wat wel duidelijk was is dat de auto een klap in zijn zijkant heeft gehad.

GTAGames.nl afbeelding
[ Wij vermoeden door de chaos dat de auto ook over de kop is gevlogen, maar dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Na ruim een half uur heeft de brandweer het dak van de auto gehaald en kan het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De opruim werkzaamheden beginnen en ik maak nog een paar foto's het begint ondertussen ook te regen en me camera moet niet te nat worden. Ik heb mijn auto dit keer weer op een mooie plek staan helemaal vrij van de rest van de toeschouwers. Er rijd veel verkeer op die weg. Dus af en toe stopte er auto's om een kijkje te nemen wat er precies gebeurt was. Een paar dagen later hoor ik van een kameraad op msn dat het om zijn oom ging en dat hij zwaar gewond was. Op het moment van het ongeluk was dit niet geconstateerd en de bestuurder heeft geluk gehad.

Een week later staat ook mijn foto in de krant. Voor meer foto's kijk op Ongeval Beknelling Hogerlandsterweg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...