Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580224

Editie 146 - Yme's Column


OWN

481 bezichtigingen

gallery_13783_45_2136.gif

deze rubriek is geschreven door: Ymosky!

[hr=3]#3b91c3[/hr]De stelling van vorige week:

De "vakantie" voor de OWN redactie is alweer voorbij, dus gaan we met frisse moed weer aan de slag! In de afgelopen 3 weken konden jullie stemmen en reageren op de vraag of het wel of niet verantwoord is het graf van Willem van Oranje voor geschiedkundig onderzoek te openen. In het plaatje hieronder vind je de uistlag van de poll.

polleditie145.png[hr=3]#3b91c3[/hr]

Weer terug van vakantie! De ene zal ver weg zijn geweest, een ander zal dicht bij huis zijn gebleven en ook zullen er vast zijn die hun vakantie hebben doorgebracht in achtertuinesië. En ook zullen er genoeg mensen zijn die nog steeds op vakantie zijn of nog op vakantie gaan.. maar.. waarom gaan we eigenlijk op vakantie?

GTAGames.nl afbeelding
Op vakantie gaan kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Omdat we er "even lekker tussenuit" willen, omdat we willen uitrusten zonder alle 'normale' dagelijkse zorgen aan het hoofd. We kunnen op vakantie gaan om vreemde landen te zien, andere culturen mee te maken, de natuur, het landschap of gewoon om dagen lui en lamlendig aan het strand te liggen met een flinke alcohol voorraad bij de hand.. maar voor dat laatste kun je net zo goed thuis blijven..

Op dit forum zullen ook heel wat leden zitten die op vakantie gaan omdat ze simpelweg met pa en ma mee moeten. misschien zijn er mensen die helemaal niet vakantie willen, of juist graag met vrienden zouden gaan maar het nog niet mogen.

En na de vakantie? Dan gaan we natuurlijk weer helemaal opgefrist naar school of aan het werk! En dan hebben we er toch ook wel weer zin in om de slag te gaan, klasgenoten weer eens terugzien, beginnen aan een nieuw schooljaar of op een andere school. Of misschien ga je wel hetzelfde jaar nog een keer doen.. dan ben je de ijverigste van allemaal! Natuurlijk beginnen we na de vakantie eventjes rustig aan, het dagelijkse schoolgaan of werken is weer eventjes wennen nadat we een poosje rust hebben gehad.

Ook met deze rubriek zal ik maar wat rustig aan beginnen.. een niet al te serieus onderwerp, dat is zo vermoeiend... Je zou haast zeggen dat we eens op vakantie moeten gaan.

[hr=3]#3b91c3[/hr]Ga je graag op vakantie?

[table=simple]• Ja, natuurlijk!

Nee, niet echt..

bekijk de tussenstand[/table][hr=3]#3b91c3[/hr]Geef hierboven aan of je het eens of oneens bent met deze stelling. In de volgende editie van deze column zal de uitslag worden vermeld.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...