Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580206

Editie 20 - Lid van de Week


Dutchy3010

365 bezichtigingen

blog-33831-1165621283.jpg

Lid van de week is helemaal vernieuwd!

Waarom deze vernieuwing?

Dit is gedaan om verschillende redenen. Ten eerste is het zo dat ik, Dutchy3010, altijd de mensen koos. Het is natuurlijk een grotere eer lid van de week te worden als meerdere mensen kunnen kiezen. Hiernaast kan het zo zijn dat de mensen die het verdienen om Lid van de Week te worden, al in interviews geweest zijn. Er was ook nooit echt een verschil tussen LvdW en interviews. Op deze manier maken we duidelijk verschil. Daarnaast kunnen op deze manier mensen van alle rangen worden gekozen, want dat ligt gewoon aan jullie!

Hoe gaat het in zijn werk?

1) In het subforum van Oceans geven de leden elke week 4 nominaties op. Het zijn dus alleen de leden van de Oceans die dit kunnen doen. Wil je ook nomineren? Join dan de Oceans...

2) De 4 leden die het meest genoemd zijn, worden in een poll in de rubriek "Lid van de Week" gezet.

3) Van zaterdag tot en met zaterdag kan er gestemd worden.

4) Een week na de opening van de poll wordt de uiteindelijke winnaar bekend, die de eer en prijzen in ontvangst kan nemen!

De prijzen

1) In een inhoudsblok aan de linkerkant staat je naam, gebruikelijke avatar en link naar je profiel (dus zoals het nu al staat).

2) Een avatar, met je naam + lid van de Week met de datum erbij.

3) Eer/roem :puh:

Gedurende de stemming, mag er niet worden gereageerd op de poll. Dit om het beïnvloeden van en door anderen te voorkomen. Stem eerlijk, op iemand die deze week erg opgevallen is, en kies niet iemand die je het meest mag. Kies degene die het echt verdient om Lid van de Week te worden!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...