Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579831

Editie 147 - Reporter Bulldog


OWN

641 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_21571.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Deze week een korte Reporter Bulldog. Vanwege de warmte en dingen in mijn prive leven heb ik niet veel tijd gehad om te bedenken waar ik het deze week over ging doen. Ik denk zelf ook dat we volgende week geen Reporter Bulldog is aangezien wij hier in Delfzijl een festival hebben genaamd : Delfsail 2009. Deze week wil ik toch iets vertellen en dat doe ik dan ook maar over een grote brand in Kantens.

Brand Legt Monumentaal Woning in de as

GTAGames.nl afbeelding
Vorige week tijdens een feest in de stad Groningen ging mijn pieper af terwijl ik achter het huis lekker in de zon zat. Er werd een Melding gedaan van een Woningbrand 30km verderop. Normaal ga ik niet op dit soort dingen af en in eerste instantie twijfelde ik ook. Ik wist dat al me collages in de Stad Groningen waren en dat er niemand aanwezig was om te fotograferen. Maar na twee minuten ging de telefoon en werd ik gevraagd als ik een kijkje kon nemen. Ik wist dat het erg ver weg was en ik was er ook nog nooit geweest, maar zonder enige informatie stapte ik in de auto en maakte de lange trip naar het dorpje Kantens. Ter plaatse zag ik dat er al wel wat fotograferen stonden van hun regio. Gelukkig heb ik daar niks mee te maken dus ik heb mijn auto ergens in een straat neer gezet en ben opzoek gegaan naar de plek waar ik het dichtste bij kon komen. En ik had geluk. In een straat liep een jongeman en hij ging de hoek om en was verdwenen. Verbaast keek ik om me heen waar hij gebleven was en op dat moment zag ik ook een smal stukje waar ik richting het huis kon lopen. Tot mijn verbazing stond in ineens naast het brandend huis. En dat was natuurlijk perfect voor mooie foto's. De politie die het lint aan het hekje had geknoopt waar ik stond werd even later weg gehaald, want de hoogwerker uit mijn stad moest komen om van bovenaf het vuur te bestrijden.

GTAGames.nl afbeelding
Gelukkig werden wij niet weg gestuurd, maar de mensen die op straat stonden konden circa 10 meter verderop gaan staan waaronder ook een paar fotografen. Ik had mijn plekje kunnen behouden en was daar ook zeer tevreden over. Na ongeveer een kwartier zag ik ineens een bekende auto en ik wist dat het mijn collega's (concurrentie) uit Delfzijl was. Ik was niet helemaal blij daarmee, maar hun moeten evengoed een kans krijgen als mij. Ik kan tevens tegen Concurrentie en maak mij daar ook helemaal geen zorgen over. Na een half uur kwam ook onze hoogwerker ter plaatse die ze gingen opzetten en waarmee ze met een warmte zoeker konden zien waar het nog brande of waar er nog extreme hitte was. Ik had er op dat moment al anderhalf uur gestaan en het werd voor mij tijd om naar huis te gaan.. Nadat ik nog een paar foto's had gemaakt heb ik me auto weer opgezocht en gelukkig gevonden.

Voor meer foto's klik

7 reacties


Recommended Comments

Bedankt voor de reacties. Megapilot. Ik had inderdaad erg veel last van tijdsdruk. Daarnaast heeft me internet de laagste dagen kuren waardoor ik niet op internet kon en geen tijd had om de Rubrieken te schrijven. Ik moest 3 rubrieken schrijven in 2 uur tijd. Ik heb veel tijd gestoken in Interviews en ik heb helaas zelf niks kunnen doorlezen. Daardoor komen er helaas spelfouten in voor, maar dit moet verder geen ramp wezen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...