Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580654

Editie 20 - Interviews


Dutchy3010

541 bezichtigingen

blog-33831-1165621432.jpg

Een echte baas hebben we vandaag in de rubriek “interviews”. De eerste keer dat er maar één interview in OWN staat… Hij is het meest te vinden in San Andreas fora, iedereen die daar actief is kent hem wel. Hij is niet zo actief als dat hij graag zou willen, maar als hij er is, is hij van grote waarde voor het forum. Veel plezier met het lezen van het interview met BaasB!

Je bent geregistreerd op...?

Op 25 Juni 2005

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Onze computer kon GTA San Andreas niet aan, omdat je daar een DVD-Rom lezer voor nodig hebt, en dat heeft onze computer niet. Mijn zus en ik (het account was eigenlijk van ons samen) wouden in eerste instantie weten of er ook een CD-Rom versie van GTA San Andreas was.

En toen ben je er alleen op verder gegaan?

Na een stuk of 2 / 3 posts wel ja. :Y

Hoe kom je aan je forumnaam?

Oh, dat is een lang verhaal In eerste instantie omdat ik in die tijd (helaas) Baas B wel een goede rapper vond. Maar ook omdat Baas B (de rapper) Bart met zijn voornaam heet. De B in Baas B staat dan ook voor Baas Bart. En ik heet ook Bart met mijn voornaam, dus ik vond dat wel grappig, Baas B(art). En daar heb ik dan BaasB van gemaakt, omdat ik dacht dat je geen spaties in je nickname mocht gebruiken. Zo ben ik eigenlijk aan mijn forumnaam gekomen.

En daar had je zus helemaal geen aandeel in?

Zij vond het oké, haar boeide het niet echt.

Waarom ben je blijven hangen?

Ik had nog een paar vragen over GTA San Andreas. Daarnaast ontdekte ik dat je op GTAForum ook gewoon leuk over GTA San Andreas kon praten. En ik ontdekte ook dat het forum een stuk uitgebreider was dan alleen de GTA serie, zo had je bijvoorbeeld het onzin forum. Ik vond het erg leuk om daar te posten, een beetje discusieëren over allerlei dingen, enzovoort. En ik vond het ook leuk om mensen te helpen met San Andreas.

Maar tegenwoordig post je vrijwel niets meer in het onzin forum..?

Nee, klopt. Eigenlijk helemaal niks meer. Ik houd het liever op mensen helpen enzo.

Je bent dus het meest te vinden in de SA fora?

Ja, inderdaad :Y. En ook in het Graphics Forum post ik wel eens. Ik ben niet echt goed in Photoshop, dus op veel vragen daar kan ik geen antwoord geven. Maar af en toe post ik daar wel eens, ik heb er laatst bijvoorbeeld een tutorial gepost, en ik geef héél af en toe wel eens iemand tips voor een signature.

En waar post je nooit?

In het onzin forum, en in dingen die met modden en computers te maken hebben.

Heb je er ooit aan gedacht om te stoppen met het forum?

Nee, niet echt. Het is best verslavend om er rond te hangen, het blijft leuk :).

Niet echt? Wel een beetje dan?

Nee :puh:

Je begint weer actiever te worden als een paar weken terug.. Heeft dat een speciale reden?

Ik wou weer wat meer gaan posten, want iedereen vond dat ik zo weinig postte. En ik heb het nu iets minder druk met school, dat is ook een reden dat ik iets actiever kan zijn. En ik zou het ook nog wel leuk vinden om een keer hogerop te komen, maar daar moet je waarschijnlijk wel wat actiever voor zijn dan ik eerst was.

Van welke GTA weet je het minst af?

Dat zijn er een hele hoop. Ik heb eigenlijk alleen GTA San Andreas en GTA Vice City heel veel gespeeld. Ik heb een paar dagen GTA III gespeeld, maar ik vond er niks aan omdat ik GTA Vice City gewend was. Verder heb ik een paar keer GTA II bij een vriend van mij gespeeld. Maar behalve GTA San Andreas en GTA Vice City weet ik eigenlijk bijna niks van GTA.

Met welke mensen heb je veel contact?

Ik praat op MSN wel het vaakst met Typhoon, SummerBase, Advancegta, Disturbed (ook een lid van GTAForum, maar bijna niemand kent hem), en Ruurd31 als dat ook nog meegerekend mag worden. Verder heb ik met andere mensen van GTAForum ook wel contact, maar minder.

Wat vind je van de crew?

De meeste crewmembers doen het goed vind ik. Alleen in sommige situaties baal ik er wel van dat Global Moderators / Moderators het op een bepaalde manier aanpakken. Dan is er bijvoorbeeld een leuk topic, maar er wordt in gespamd, zodat het topic uit de hand loopt. En in plaats van diegene die spamde een warn te geven, wordt het topic opslot gegooid, daar worden diegenen die wel gewoon goed posten in het topic dan de dupe van. Maar ja, dat is mijn mening. Ik heb er wel respect voor hoe de crew werkt.

Wie van de crew waardeer je het meest?

GTA-Sheep, hij is erg aardig, en doet zijn werk goed

Wanneer ben je superlid geworden?

14 Januari 2006, al weer bijna een jaar geleden dus.

Was je verrast toen je SL werd?

Ja, best wel. Ik had het niet echt niet verwacht, maar ik was er wel héél erg blij mee :D.

Wat was je eerste gedachte nadat je de PM had ontvangen?

Ik was verbaasd. Ik dacht echt van: Superlid?? Wat???

Je bent net na de awards gepromoveerd, was je toen genomineerd?

Ja, ik geloof een keer. Door Gangsta.

Wat vind je ervan dat je genomineerd bent deze keer?

Leuk:). Het is leuk om te zien dat andere mensen waarderen wat je doet.

Wat vind je van de forum awards in zijn algemeenheid?

Een erg leuk idee :), zo kom je ook eens te weten wie de leden nou het beste, garppigste, behulpzaamste, enzovoort vinden. Maar het kan helaas ook uit de hand lopen, dat mensen aan vriendjespolitiek gaan doen, dat daar ruzie uit onstaat, dat soort dingen. Maar verder is het erg leuk. Alleen ik vind het promoveren als cadeau voor een award wel wat overdreven, ik bedoel: Verdient iemand het nou om gepromoveerd te worden omdat hij bijvoorbeeld een grappig lid is?

Grappig lid misschien niet, maar beste SL bijvoorbeeld?

Nee, eigenlijk ook niet. Ten eerste omdat een superlid vanzelf megalid wordt als hij/zij daar goed genoeg voor is. Normaal gesproken bepalen de megaleden of hoger wie er megalid wordt, maar nou ligt het bij iedereen, ook bij de superleden en leden. Als heel veel leden vinden dat bijvoorbeeld superlid 1 het beste superlid is, dan maakt hij/zij een hele grote kans om megalid te worden, omdat alle leden op hem zullen stemmen. En ten tweede kunnen er dan discussies over onstaan, bij welke award verdien je nou wel een promotie, en bij welke award niet?

Wat was jouw hoogtepunt op het forum?

Dat ik superlid werd. Dat was zeker weten het mooiste moment voor mij op het forum. En ook een hoogtepunt is dat ik nu in de volgende ronde van de GTAForum awards zit, daar ben ik heel blij mee.

Heb je ook een dieptepunt gehad?

Nee, eigenlijk niet. Behalve dan de tijd dat mensen mij de hele tijd voor waren, omdat ik nogal een langzame typer ben. Ik dacht dat andere mensen dan van mij dachten dat ik te laat begonnen was met posten, of dat ik iemand probeerde in te halen met posten. Maar in feite begon ik altijd al heel snel met posten, alleen ik werd ingehaald omdat ik zo langzaam was.

Wat vind je van de recente wijzigingen die het forum heeft ondergaan?

Mwah, gaat wel. Ik moest heel erg wennen aan de nieuwe skin, en die blogs vond ik eerlijk gezegd ook niet echt nodig. Maar ik ben wel heel blij met de extra capaciteit van de PB Inbox, en van de dingen die je kunt uploaden.

Wat denk jij van de gangs & corporations?

Ik zit zelf niet in een gang of corporation. En ik vind veel gangs maar onzin, allemaal met wapens enzo, en geld. Als je gewoon een gang hebt om gezellig wat in te praten, oke. Maar van die gangs waar het erom gaat dat je andere mensen uitmoord, vind ik maar onzin.

Aan wat erger je je op het forum?

Mensen die andere mensen inhalen met posten, mensen waardoor leuke topics opslot gaan, als er een topic gesloten wordt omdat het zogenaamd onzinnig is, maar het eigenlijk wel leuk is. Er zijn nog wel meer dingen, maar daar kan ik even niet op komen.

Wat vind je het grootste nadeel aan het forum?

Da's een moeilijke... Dat weet ik zo 1 2 3 niet. :puh:

Hoeveel tijd besteed je per dag aan het forum?

op zijn minst 1½ uur, en op zijn meest 2 uur. Meer mag ik helaas niet computeren. Maar alle tijd dat ik computer, besteed ik aan GTAForum.

Tot slot van de forumvragen: wie zou jij wel eens in een interview willen zien?

Joriz of PatrickW, ik zou wel eens wat meer over de admins willen weten :Y.

Persoonlijke Vragen

Wat voor opleiding doe je?

Havo / VWO, 2e klas

Wat is je favoriete schoolvak?

Gym :D en als dat niet telt, Engels.

En je beste?

Engels

Naar welke les ga je met tegenzin?

Duits. En ook de dingen zoals handvaardigheid en tekenen.

Wat wil je later worden?

Oh, dat zou ik echt nog niet weten. Misschien iets als gymleraar ofzo, dat je wat kan bewegen. Maar advocaat lijkt me ook wel wat, ook omdat mijn vader dat is. Maar daar heb je wel een goede opleiding voor nodig, dus ik moet eerst maar eens kijken hoe het op school gaat.

Over op een leuker onderwerp.. Wat zijn je hobby's?

Vooral voetballen. En andere sporten vind ik ook wel leuk. En ook computeren.

Gamen?

Nee, gamen doe ik niet zo vaak meer. Meer MSNen enzo, op GTAForum zitten. Maar ik doe wel af en toe savegame aanvragen, dat telt natuurlijk ook als gamen. En SA:MP doe ik ook soms.

Ben je een film/tv liefhebber?

Mwah, gaat wel. Eerst keek ik vaak films, maar nu niet meer. Ik kijk nog wel vaak tv, en dan vooral de muziekzenders zoals The Box/ TMF/ MTV.

Welke films vind je goed?

Dat zijn er een hoop, ik noem er even een paar: Gladiator, Spartacus, 8 Mile, American History X. Het zijn er een hele hoop meer hoor, maar deze schoten me te binnen.

Is het ook een bepaald genre wat je goed vind?

Uhm, niet echt. Ik vind actie/ komedie leuk als ik even een film wilt zien waarbij je je verstand op 0 kan zetten. Maar ik vind drama films soms ook heel mooi, maar daar moet ik dan wel voor in de stemming zijn Eigenlijk vind ik alle soorten films wel leuk, behalve die psychiatrische films, van die films waar iemand gek in wordt. Die films vind ik echt dood irritant.

Van welke games soort hou je?

Vooral shooters. Maar eigenlijk houd ik van van alles en nog wat.

Ga je in de kerstvakantie nog op vakantie?

Nee, wij blijven gewoon thuis.

Waar ben je allemaal al op vakantie geweest?

Dat zijn er maar heel weinig: Frankrijk en Griekenland. En in de carnavalsvakantie gaan we met het gezin naar Zwitserland, voor de wintersport. Snowboarden!! :D

Waar wil je nog eens een keer naar toe?

Weet ik eigenlijk niet. :$

Wat vind je lekker eten?

Friet, maar dat vind bijna iedereen :puh:. Verder houd ik wel van pannenkoeken/pannekoeken (:ch:), en pasta's.

Wat vind je niet lekker?

Hardgekookte aardappelen, en van veel vlees houd ik niet. Er zijn nog best veel dingen die ik niet lust, maar ik kan er weer even niet opkomen.

]Tot slot: wat vind je van OWN en dit interview?

OWN is een leuk initiatief, en ik hoop dat jullie er nog een tijdje mee doorgaan, want hij zou erg jammer zijn als zoiets leuks zou ophouden. En dit interview vond ik ook leuk.

Bedankt voor het interview!

Jij ook bedankt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...