Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,505,348

Editie 147 - Nieuws, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

362 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

[hr=3]black[/hr]

Nieuws

Stoffelijke overschotten kind en vrouw gevonden

In een plaatste vlakbij Oosterhout, Dorst heerst nu grote onrust. Gister, vrijdag, zijn de stoffelijke overschoten van een kind en een vrouw aangetroffen in een woning aan de rand van het bos. Een vriendin van de bewoonster heeft de politie gebeld nadat ze de boel niet meer vertrouwde. De politie is naar binnen gegaan en heeft dat de twee lichamen aangetroffen. De technische recherche heeft een onderzoek gestart dat vannacht is beëindigd. Aanwijzingen duiden erop dat het om een familiedrama gaat. De 39 jarige vrouwelijke bewoonster heeft eerst haar twee jarig zoontje om het leven gebracht en daarna haarzelf ook. Ook is het duidelijk waarom de vriendin de politie heeft gebeld. Ze had namelijk elke dag met haar vriendin contact via de telefoon, maar nu had zelf al een paar dagen niets meer van haar gehoord.

Uitspraak rechter over een Officier uit VelpDe rechter heeft eindelijk uitspraak gedaan over een Officier uit Velp. Deze werd vier maanden geleden aangehouden wegens poging tot moord op haar vrouw. Hierdoor zit de man nu vast. De vrouw van de officier heeft onder andere een bericht geplaatst in de Telegraaf waarin duidelijk was dat er al vaker huishoudelijk geweld is gepleegd. De vrouw is daarentegen niet in het ziekenhuis belandt, wel is er slachtofferhulp aangeboden. Nu is er ook een onderzoek gestart door de rijksrecherche. De zaak wordt gewoon behandeld als alle andere zaken, dus de of hij officier is maakt niks uit. ''Hetgeen waarvan hij wordt verdacht, heeft niets met zijn functie te maken en had buiten het werk plaats. De pro-formazitting heeft gewoon op de rol gestaan en die is openbaar'' maakte de woordvoerster bekend.

Ruiter opzettelijk mishandeldVrijdagavond werd een ruiter bij het plaatsje Wijlre aangereden door een terreinwagen. Het paard en de ruiter vielen. De bestuurders stopten echter wel, maar met een heel ander plan dan dat normaal is. Ze stapten allebei uit en sloegen de man met een knuppel. Waarschijnlijk was er ook nog een steekwapen in het spel, volgens de politie. Na dit allemaal reden de daders weg en zijn nog steeds spoorloos. Het slachtoffer heeft met moeite een huis bereikt en vroeg daar om hulp. De ruiter was er erg slecht aan toe en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht waar hij nog steeds verblijft.

Sport

Van Gaal noemt zichzelf geen dicatorVan Gaal heeft de indruk gewekt in Duitsland om een alleenheerser te zijn. Van Gaal wil hier echter niks van weten. De indruk is gewekt door enkele optredens met de pers. In een interview liet hij weten dat hij geen dictator is. Wel geeft hij toe dat hij een man met discipline is. “Zo ben ik zelf ook opgevoed” zei de Amsterdammer. Ook heeft hij nog geen regels opgesteld, zoals hij bij AZ wel deed. “Ik heb tot nog toe alleen maar waargenomen. Ik leg geen regels van bovenaf op, ik constateer eerst zaken en neem vervolgens maatregelen”. Toch zal hij waarschijnlijk wel regels gaan opstellen, en dit maakt dus de indruk dat Van Gaal een dictator is.

Golf en Rugby mogelijk Olympische sporten.In 2016 komen de Olympische Spelen al weer, dit keer met waarschijnlijk iets nieuw. Misschien worden golf en rugby de twee nieuwe sporten op de Olympische Spelen. Het is nog niet officieel besloten, maar het is wel voorgesteld. Ook zijn de sporten nog niet op het programma van de Olympische Spelen in 2016 te vinden. Een woordvoerder hoopt wel dat de sporten er komen, maar er moet eerst gestemd worden waarin een meerderheid het voorstel goed moet keuren. Wel is er een nieuwe sport voor de Dames. Er komt boksen voor dames op de Olympische Spelen, een mooie aanwinst dus. Dit was de enige Olympische Sport waar vrouwen niet aan mee deden.Nadal’s eerste wedstrijd na blessure voelde vreemd aan

Op het tennistoernooi in Montreal maakten twee belangrijke tennissers een rentree. Federer speelde woensdag weer zijn eerste spel na zijn Wimbledon-zege en vaderschap. De dag erna, donderdag kwam Nadal aan bod. Hij is twee maanden geblesseerd geweest en maakte dus ook zijn rentree. Echter zag hij na de eerste set zijn tegenstander al opgeven. Een wedstrijd spelen voelde nog wel vreemd voor Nadal. “Het voelde gek, maar dat is normaal als je een paar maanden niet meer hebt gespeeld”.

Lifestyle

Woninginbraken sterk gestegenAfgelopen zaterdag maakte Jelle Egas bekend dat er de eerste zes maanden van dit jaar veel meer woninginbraken zijn geweest dan de eerste zes maanden van vorig jaar. In de eerste zes maanden van vorig jaar waren er in totaal 310 woninginbraken in heel Nederland. Dit jaar is dat sterk opgelopen, en dat komt dan op een totaal van 437 woninginbraken. De totale overvallen ligt deze eerste zes maanden op 1410 terwijl dat vorig jaar in de eerste zes maanden 1120 waren. Ook is er een opvallende stijging van criminelen die bij andere criminelen inbreken. Het gaat vooral om het drugsgeld. 'Slechts' 10 tot 15 procent van de overvallen wordt bij 'gewone' mensen gepleegd.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Sorry dat ik het zeg, maar waarom staat er niks over de geweldige come-back van Kim Clijsters? Deze haalde de voorpagina's met haar topspel en hierover zie ik niks in 'Sport'? :? Voor de rest ziet het er goed uit en leest het vlot. Keep it up!

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...