Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,483

Editie 148 - De Kronieken der...


OWN

383 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

De kronieken der Flitskikker

Deze rubriek is geschreven door Visser23!

Flitskikker, iedereen kent hem wel. Flitskikker is een collega van Jowx en GTA-Sheep in de Lifestyle fora. Kikker wordt bijna nooit bij zijn volledige forumnaam genoemd. Overal heeft hij wel een bijnaam, namelijk 'Flitsie', of 'Flits'. Ook in het echt heeft hij zelfs een bijnaam. Het blijkt een erg slim persoon te zijn aangezien hij in het echt ook wel Einstein wordt genoemd. Flitskikker is geregistreerd op het forum op 20 juli in het jaartal 2005. Hij zocht iets in de download database, maar hoe hij toen hier actief is gekomen weet hij niet precies meer. Dit kwam waarschijnlijk doordat hij een vraag gesteld had en toen is blijven hangen. Waarom hij is blijven hangen kwam ook waarschijnlijk door de sfeer.

De sfeer beviel me wel, snel antwoord ook wel. En natuurlijk vriendelijke en behulpzame mensen. En omdat GTA mij ook beviel. Logisch dat ik dan op zo'n forum blijf en de artikelen mij aan spreken.

Flitskikker plaatste zijn eerste bericht acht dagen na zijn registratie. Vanaf hier werd hij gelijk actief. Hij had namelijk al 37 berichten geplaatst in twee dagen. Iedereen wil natuurlijk meteen weten wat zijn eerste bericht was. Dat is niet zo moeilijk om te zien. Toch maar een quote voor de liefhebbers.

GTA London??? Nee, nooit gespeeld nope.gif .

Deze berichten zijn echter wel anders geworden. Flitskikker was actief in de GTA III, Vice City en San Andreas fora, maar ook was hij actief in de Computer fora. Hierdoor werd hij onder andere Superlid, op vijf mei 2006. Flitskikker werd na de promotie steeds meer actief in de categorie ‘Overige’ op het forum. Het jaar 2006 bleef voor de rest erg rustig in het forumleven van Flitskikker. Dit was het hetzelfde geval bij 2007, hier gebeurde namelijk niks op één ding na. De Forumawards. Doordat de inmiddels blauwe kikker ook wel in de Grafische fora kwam, heeft hij eens geprobeerd om een badge te ontwerpen voor de Forumawards 2007. Deze badge werd verkozen tot beste badge, en dus werd deze gebruikt bij de Forumawards.

kerst.png

2008 werd wel een stukje drukken voor Flitskikker. In dit jaar ontwikkelde hij de beroemde Flitskikker Infotool. Hij was erg actief, als Superlid in de overige fora. Hij won dus bij de Forumawards 2008 ook de prijs ‘Beste Superlid’. Zeven dagen later was het dan eindelijk zover, Flitskikker werd onder de groene verf gespoten en zag eruit als een echte kikker. Nu is Flitskikker moderator van Lifestyle, wat ook in 2009 is gebeurd. Op negen juni 2009 werd Flitskikker moderator, en is nu echte collega’s met Jowx en GTA-Sheep in de Lifestyle fora. Niet veel dagen later kreeg onze kikker zijn zevende pip op zijn profiel te staan: hij had 2500 berichten gepost! Op naar de 5000 dus!

Download en test nu de beta (Build 83) van de nieuwe versie 2.6!

Het is een beta versie, dus er zitten vast nog fouten in. Het zou fijn zijn als jullie helpen deze fouten op te sporen zodat ik ze kan verwijderen in de 2.6 release. Deze is gepland op 1 september.

Screenshots zijn ook welkom, zodat ik kan kijken of alles goed wordt weergegeven.

6442ts.jpg

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...