Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580668

Editie 20 - Game On


Dutchy3010

554 bezichtigingen

blog-33831-1165621667.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SamShine'

180 Playstation 3's gestolen

In Japan zijn er 180 Playstation 3's uit een warenhuis gestolen. De criminelen hebben de 3 plateau's met elk 60 Playstation's uit het magazijn gestolen. Het was zo druk dat de medewerkers van de winkel niks door moeten hebben gehad. Er is gelukkig voor Sony en de winkel nog hoop, aangezien alle PS3's voorzien zijn van een serienummer waardoor ze snel opgespoord kunnen worden.

Bron: Insidegamer.nl

PS3 met Linux zwak?

Een aantal hobbyisten hebben de PS3 getest terwijl deze bezig was met het 'afspelen' van Linux. Uit de test bleek dat Sony's nieuwste paradepaard gebruikt maakt van maar 1 van de 8 cores, en had zelfs minder vermogen dan een Power Mac G5.

Hij draaide maar op één kern van 3,2Ghz, wat een probleem was, ook de hoeveelheid werkgeheugen, de 256 MB van de PS3 tegenover 1280 MB van Power Mac G5 zorgde ervoor dat Linux nog niet soepel loopt. Een bezoeker van het zogenoemde 'Duitse Heise Online' beweert zelfs dat de PlayStation 3 in Linux slechter presteert dan een Pentium III... Of dit waar is moeten wij natuurlijk nog even afwachten.

Bron: Insidegamer.nl

Jappanners in de rij voor Blue Dragon

Dat de Xbox 360 in Japan niet zo goed loopt is een bewegelijk feit, zo blijkt maar eens. Want toen de game Blue Dragon daar afgelopen donderdag uitkwam stonden de 'Jappen' massaal in de rij om een exclusieve Blue Dragen-pack te halen, kan Microsoft dan eindelijk doorbreken?

Bron: Ownage.nl

Releaselijst

Het is een magere week voor de doorsnee gamer... Buiten de release van de opvolger van Rollecoaster Tycoon (Thrillville) is er voor de niet-Nintendo gamer niets te malen. Voor de 'wel'-Nintendo gamer is het echter een klein feestje; Double Agent komt namelijk uit voor de pas-gereleasde Nintendo Wii (waar je in de toekomst meer over kunt lezen in Game On :)). Ook komt Zelda er 'weer', deze keer met de Gamecube versie van 'The Legend of Zelda: Twilight Princess', die terecht game van de week is.
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (Wii)
  • Bionicle Heroes (NDS)
  • De Sims 2: Huisdieren (PSP)
  • Justice League Heroes: The Flash (GBA)
  • Point Blank DS (NDS)
  • Star Wars: Lethal Alliance (NDS)
  • Thrillville (PSP)
  • Totally Spies! 2: Undercover (NDS)
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (Wii)
  • The Legend of Zelda: Twilight Princess (NGC)

Bron: Insidegamer.nl

Fifa 07

Zoals elk jaar komt EA natuurlijk weer met de bekende Fifa-game, dit jaar is dat uiteraard Fifa 07. Ik heb de game uiteraard gelijk in huis gehaald, wat ik eigenlijk elk jaar doe met Fifa, want ik vind het echt een topgame, fantastisch!

Elk jaar vernieuwt er natuurlijk wel wat, maar een heel nieuw spel komt er niet meer. Er worden enkel dingen uitgebreid, waaronder dit jaar deze:

Coach

In dit speltype zijn wat updates gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld jeugdspelers die klaar zijn voor het eerste team een contract aanbieden om te komen spelen met de grote jongens.

Verder zijn de geldbedragen veel realistischer geworden (met transfers van miljoenen). En voor de rest zijn er nog een aantal kleine dingetjes meer, bijvoorbeeld een overzicht van je uitgaven.

Gameplay

Elk jaar is de nieuwe gameplay van Fifa weer eventjes wennen. Ook nu is de gameplay weer wat verbeterd, dus ik moest even inkomen tijdens het spelen. De spelers staan nu echt 'los' van de bal. Daarmee wil ik zeggen dat je nu echt zelf naar de bal moet lopen, wat in de vorige versie van Fifa toch ook een beetje vanzelf ging als je er dichtbij was. Ook overtredingen met elkaar wegduwen met het koppen van een bal zijn in het spel gezet.

blog-33831-1165621780.jpgblog-33831-1165621787.jpg

Verder ben ik toch wel blij dat er eindelijk nieuw commentaar is van onze Evert ten Apel en Joeri Mulder. De versies van het jaar 2005 en 2006 leken qua commentaar namenlijk ontzettend op elkaar, er waren maar een paar nieuwe uitspraken. Nu echter zijn er nog wel een paar uitspraken van de vorige games, maar het meeste is compleet vernieuwd.

Als laatste zijn de veldgeluiden verbeterd en de toeschouwers gillen werkelijk met je ploeg mee. Maak je een foute actie, of wissel je verkeerd, joelen de fans. Maak je echter een mooie goal of speel je jezelf mooi vrij, dan heeft dat het gevolg dat je publiek je bejubeld.

Over het algemeen dus veel goede verbeteringen, en voor de echte Fifa fan is dit nieuwe deel zeker weten een must-have.

Gameplay - 4

Graphics - 4.5

Sounds - 5

Verniewing - 4

Gemiddeld - 4.4

Schaal van 1 tot 5

Deze review is gemaakt door Froodooo voor OWN Game On.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...