Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579988

Editie 148 - Nieuws, Sport, Lifestyle


OWN

495 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door David22

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

[hr=3]black[/hr]

Nieuws

Kind komt onder betonblokken en overlijdt

In Vollenhove, dat ligt in Overijssel, is vannacht een jongetje van 8 overleden. Dit gebeurde door een tragisch ongeluk. De jongen was met vrienden verstoppertje aan het spelen op een bedrijventerrein toen hij onder een stapel betonblokken kwam. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De jongen is vannacht overleden, was wat de politie vandaag in een persconferentie bekend maakte.

Slachtoffer strandfeest door kogel omgekomen



In Hoek van Holland is deze zaterdag een 19-jarige Rotterdammer op een strandfeest omgekomen. Zes andere mensen in de leeftijdscategorie 19 tot 23 jaar uit onder andere Capelle aan den IJssel, Monster en Honselerdijk raakten gewond. Een korte tijd was het onbekend hoe deze mensen gewond waren geraakt, maar nu blijkt dat deze getroffen zijn door een kogel. De herkomst van deze kogel is echter nog steeds onbekend. Drie van de gewonden zijn in de tussentijd echter het ziekenhuis al uit. Het OM heeft bekend gemaakt dat er waarschijnlijk meer mensen aanwezig waren op het feest als dat het festivalterrein aankon. "Het terrein was geschikt voor 25.000 mensen, maar ook buiten de hekken stonden veel mensen", aldus het Openbaar Ministerie.

Twee vliegtuigcrashes in Duitsland en nog een in Frankrijk



Bij drie vliegtuigongelukken in Europa zijn dit weekend 11 mensen om het leven gekomen. In Duitsland kwamen er vier inzittenden van een helikopter om het leven toen de helikopter een klein vliegtuigje raakte. De piloot van het vliegtuigje was echter wel in staat het vliegtuig aan de grond te zetten, maar hij raakte wel zwaargewond. Diezelfde dag kwamen er ook twee mensen om het leven toen een watervliegtuig na een rondvlucht bij de landing over de kop sloeg en in het water landde. De piloot overleefde het ongeluk, maar de passagiers zaten klem in het wrak en verdronken. Daarnaast kwamen er vandaag ook nog een vijf mensen in Frankrijk om het leven toen een vliegtuig neerstortte in de buurt van de Franse Riviera. Deze crash veroorzaakte een kleine brand, maar deze kon snel geblust worden. Het vliegtuigje had waarschijnlijk motorproblemen.

Sport

Federer wint toernooi van Cincinnati



Roger Federer heeft vandaag het ATP-toernooi van Cincinnati gewonnen. Voor Federer is dit zijn 61e overwinnig, en zijn 16e overwinning in de Master Series. Federer won in 2005 en 2007 ook al van Cincinatti. Ook dit jaar kon niemand hem stoppen. Zijn tegenstander, Djokovic, wist in de eerste set slechts een game te winnen, maar vanaf toen ging het bergafwaarts voor de Serviër. Eerst nam hij een 3-0 voorsprong, en kreeg bij 5-4 een setpunt. Federer poetste die achterstand echter weg, en won de tweede set met 7-5 en greep daarmee ook de toernooizege.

Hockysters zeker van halve finale EK.



De Nederlandse hockeydames kunnen het dinsdag bij de laatste groepswedstrijd lekker rustig aan doen. Na de verpletterende overwinning op Azerbeidzjan (10-0), kon ook Engeland de hockeydames niet uit hun overwinnigsroes halen. Nederland won namelijk met 5-0 van Engeland, waaronder 4 goals van Maarte Paumen. Dankzij deze twee overwinningen is Nederland zeker van een plek in de halve finale.

Feyenoord koploper naar overwinning op Roda JC



Het nieuwe trainingsschema wat trainer bij Mario Been heeft ingevoerd bij Feyenoord, brengt de volksclub veel geluk. Na een zege van 4-0 op Roda JC, is Rotterdam sinds tijden weer koploper. En dit gevoel hebben de fans in de Kuip lang moeten missen. Been moet het echter niet van grote namen hebben, tijdens de uitwedstrijd tegen Heracles zaten onder andere Makaay, Hofland en de Cler op de bank. Landzaat was zelfs naar de tribune verbannen. Bij de rust van de wedstrijd tegen Roda was het verschil al gemaakt, het was toen al 3-0. ''Dit was het Feyenoord dat ik zeker voor eigen publiek graag wil zien'', zei Been na afloop.

Lifestyle

Student verkiest seks boven drank



Uit een onderzoek van Studenten.nl is gebleken dat bijna tweederde (64%) van de eerstejaarsstudenten vooral uit is op seks. Drank vinden deze jongeren veel minder interessant, slechts 3% van de jongeren geeft aan dit het belangrijkst te vinden tijdens het begin van de studie, en dit is dan ook de minst populaire optie.

2 reacties


Recommended Comments

Student verkiest seks boven drank

Uit een onderzoek van Studenten.nl is gebleken dat bijna tweederde (64%) van de eerstejaarsstudenten vooral uit is op seks. Drank vinden deze jongeren veel minder interessant, slechts 3% van de jongeren geeft aan dit het belangrijkst te vinden tijdens het begin van de studie, en dit is dan ook de minst populaire optie.

Zo hoort het. :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...