Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94473

Een groot afscheid


2fast{0}

519 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

BeatDowncopy-1.png

BeaT DowN, wie kent dat tegenwoordig niet? Het meest toonaangevende en oudste Corporation van het forum. Natuurlijk speelde zich hiervoor een hele hoop af. BeaT DowN was in het begin geen eens BeaT DowN maar heette PTBD. Van deze naam heb ik snel afgezien en is toen ook al snel BeaT DowN gaan heten. Het feit dat ik een nieuwe gang aanmaakte had er puur mee te maken dat de andere gangs mij totaal niet aanspraken. Ik ben toen begonnen met het zoeken naar een Co-Leader. Aangezien ik veel in het GTA IV forum rond snuffelde was B4rtsimps0n al snel mijn Co-Leader en volgde zowel moechy als GTA-fan2 al de eerste 2 leden. En ja, met 4 leden mochten wij toen een gang talk beginnen. Het begon erg rustig maar werd met de dag groter en groter en ook het ledenaantal schoot dagelijks omhoog, mijn geluk kon niet op want ik had een succesvolle gang neergezet. Een gang dat soms de Corporations van die tijd verbeterde met een grotere ledenaantal.

Toen we voor de 2de keer in de Corporation verkiezingen stonden was de strijd losgebarsten want ja, het ging tussen ons en The Royal Gaurdian. Het spande erom maar wij wisten zowel de eerste als de tweede ronde te overleven en bekwamen Corporation. Ons subforum werd gelijk diezelfde dag geopend en al gelijk werd het erg druk in het subforum dat we vandaag nog steeds in gebruik hebben. Niet snel volgde er al een overplaatsing van ons grote gang talk naar het subforum. Tegenwoordig gebruiken we dat topic nog steeds, maar dan alleen als Lounge. Iedereen die BeaT DowN kent, weet van dit topic af. Naast de lounge hadden we als crew ook verschillende spellen neergezet voor leden en andere topics waar leden zich konden vermaken. Helaas was dit niet altijd genoeg want leden die vroeger ons topic altijd inkwamen en geen lid waren konden het subforum niet in. Hiervoor hadden wij het 'Spamfestijn' verzonnen waar ook leden van buitenaf een 3 dagen het subforum in konden en eens konden mee genieten met het plezier dat er binnen BeaT DowN was. Omdat het Spamfestijn tot een succes werd geroepen hebben we besloten dit vaker te doen en nog steeds met een groot succes. Naast het Spamfestijn hebben wij het subforum nog vaker gebruikt voor andere feesten, want ook de niet leden van BeaT DowN maken wat het vandaag de dag is. naast dat we nu al langer dan een jaar Corporation zijn zijn we ook overgebleven als enige Corporation en nog steeds met succes.

Ik heb me 2 jaar lang al ingezet voor BeaT DowN met plezier. Ik kende het al vanaf het begin en heb het met de dag zien groeien. Natuurlijk was dit nooit gelukt met het aantal leden dat zich heeft aangemeld en zich heeft ingezet voor BeaT DowN. Ook hun wil ik natuurlijk bedanken voor het helpen met de Corporation. Die 2 jaar dat ik me heb ingezet voor BeaT DowN heb ik het vaak alleen moeten doen, ik besloot alles zelf. Toen we Corporation werden zag ik gewoon dat de leden ook mee wilden beslissen. Daarvoor heb ik een nieuwe Co-Leader aangesteld, en later is daarbij ook nog een ledenraad bij gekomen die mee kon beslissen over een aantal zaken. Met een nieuwe team van 4 leden konden we alles makkelijker bespreken. We hadden ons eigen overleg topic in BeaT DowN dat alleen wij konden zien. ook als er iets was in BeaT DowN zochten we dat uit en als er iets te beslissen viel deed ik dat ook niet meer alleen, maar als team. Naast dat wij meer met elkaar moesten overleggen hebben wij het toelaten van nieuwe leden overgelaten aan onze leden die tegenwoordig mogen stemmen wie wel en wie niet in BeaT DowN mag om zo BeaT DowN al ten eerste gezelliger te maken want ja als meer dan 50% niet wil dat het lid word toegelaten kun je al nagaan dat het niet bepaald gezelliger word. Door al deze functies werd BeaT DowN telkens meer afhankelijker van zijn leden.

Tot mijn spijt moet ik dan ook vaarwel zeggen van de Leader stoel. Dit omdat ik de tijd, en het plezier niet zo vaak meer terug vind op het forum en ik BeaT DowN meer voor mezelf wil houden dan dat ik er iets goeds mee doe. Daarom wil ik mijn plaats overdragen naar een andere leader zodat BeaT DowN zichzelf verder kan zien groeien. Natuurlijk blijf ik wel lid van BeaT DowN zolang het nog kan en zal ik er ook nog wel eens te vinden zijn. Maar ik hoop dat met de nieuwe crew BeaT DowN zich nog groter kan laten groeien en dat het zoals voorheen gewoon een groot succes blijft.

Ik neem hierbij afscheid als Leader en wens 'Bierbuikje' veel geluk als nieuwe leader. 'GTAGijsso' ondersteund hem daarin als Co-Leader, en ook hem wens in het aller beste toe! Zamg0d1 zal samen met mij in de ledenraad blijven.

Groeten, 2fast{0} - ExLeader

BeaT DowN - The best place to be!

8 reacties


Recommended Comments

Helaas eindigt hier het avontuur voor de beste leader van BeaT DowN. Al sinds ik bij BeaT DowN zit was jij een soort van Godfather. Ik kwam op 2 maart bij BeaT DowN, net voor het moment dat we corporation werden. Je was veel aanwezig en het was altijd heel gezellig met jou. Jij sleepte ons door de 2e (voor mij 1e) corp verkiezingen heen en dat was succesvol. Daarna kwam ik steeds meer in contact met jouw. Ik probeerde al wat meer te helpen met BeaT DowN, maar dat was nog maar klein. Op 1 Januari, toen ik co-leader werd, werd het contact steeds groter. We praatten veel over projecten en andere mededelingen.

De ene keer waren de onderwerpen heel serieus, dan was er iets gaande in BD wat heel belangrijk was en de andere keren was het ontzettend droog en hadden we het vooral over alles wat buiten de corp gebeurde. Het leukste moment vond ik stiekem het moment waarop jij met Jowx een gesprek had. TOC was net opgeheven en jij ging met Jowx in gesprek, tot gevolg dat je verbannen werd als 'ongeluk'. Dat was eerst wel schrikken, maar later vond ik het ontzettend leuk. :-) Jij kon er geloof ik, vooral tijdens het geband zijn, helemaal niet om lachen.

Je hebt veel tijd gestoken in BeaT DowN, zo heb je bijna alle signatures gemaakt en het merendeel van de projecten is door jouw gestart. Jij bent heel belangrijk voor de corporation en ik vind het ontzettend jammer dat je je leader status verlaat. Gelukkig blijf je crew-lid zodat ik altijd nog met vragen naar je toe kan komen.

Ik hoop dat je ooit nog weer de leader-status overneemt en verder gaat als eerst, en ik hoop dat jij dat ook graag wilt.

Gelukkig blijf je lid en daar ben ik heel blij om,

Mvg,

Bierbuikje

Link to comment

Dude, dit had ik dus echt niet zien aankomen. Man, wat een klap zeg. Pff, ik weet even niet wat ik moet zeggen. BeaT DowN zal echt nooit meer hetzelfde zijn. Je hebt 2 jaar lang echt heel goed gepresteerd, 2 jaar lang heb ik onder jouw vleugels plezier gehad hier. Zonder BeaT DowN, was ik hier allang weg.

Mijn BD verhaal begon allemaal op 17 oktober 2007, ik kwam nog maar net door de eisen (had op die dag ook 100 posts), en ik begreep het concept 'gang' nog niet eens. Ik melde me aan, en ik kreeg echt een heel warm welkom. Ik voelde me thuis. De bar, de grappen, de mensen. Het leek wel perfect.

De tijd verstreek, mensen kwamen en gingen weer, maar er bleef altijd een select groepje trouw aan Cor. Rond de release van GTA IV, werden wij een corporation. Allemaal dolblij. BeaT DowN stond tussen die grootmachten! Het was niet te geloven, maar goed. Rond die tijd hadden we al 2 Co-Leaders versleten, en M4X was ook niet geweldig. Onze beste Cor moest alles doen. Het lukte Cor niet meer om alles te regelen en besloot dus een nieuwe Co aan te stellen. BB won en hij werd de 4e Co-Leader. Even later werd er een ledenraad opgericht. Nu met z'n 4en kon het zeker niet mis gaan.

En vandaag, 27 augustus 2009, is Bierbuikje onze nieuwe Leader, ben ik de 5e Co-Leader en is Zamg0d1 onze rechterhand.

Cor, het was een waar plezier om onder en met jou te werken. Weinig kunnen wat jij kan. Jij hebt nu de beste Corp van dit moment opgezet, en dat is heel wat moeilijker dan wat wij moeten doen, ervoor te zorgen dat BeaT DowN op het juiste spoor blijft. Jij neemt waardig afscheid en ik zal jou nooit vergeten als leader.

Gijs

Link to comment

Ik denk dat BeaT DowN je erg dankbaar is voor je inzet, 2fas{0}! Je hebt in twee jaar een gang naar zeer succesvolle corporation geleid en daar mag je trots op zijn! :Y

Bierbuikje veel succes als nieuwe leader, maar van wat ik allemaal heb meegekregen, zal dat geen groot probleem zijn! :tu:

Link to comment

Heb het verhaaltje maar over geslagen, maar ik weet dat je goede dingen hebt gedaan. Jammer, en succes BierBuikje. Moet wel zeggen dat jij wel veel verandert bent sinds dat we ooit samen in cove in een roze hustler zaten..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...