Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580161

Editie 149 - Fiegel's Column


OWN

538 bezichtigingen

gallery_108553_47_1159.gif

deze rubriek is geschreven door: Fiegel5!

2de Editie van Fiegel's Colum is here. Terwijl de eerste mensen de eerste week vakantie hebben gehad of volgende week moeten. Heb ik nog lekker een weekje, en heb daarom jullie reacties van de vorige keer eens goed bekeken. En raad eens, jullie hebben precies zo geantwoord als ik had verwacht. Wonder boven wonder: Negatief :) . Verder ga ik daar niet over in, ik kan daarop gaan reageren. Maar dan wordt het er niet beter van. Daarom een nieuw onderwerp, onze grote vriend Michael Jackson…

Iedereen weet dat MJ ondertussen is overleden, net voor zijn grootste concertreeks van zijn leven. Dat is al weer een tijdje geleden, maar ondertussen komen geruchten natuurlijk al naar boven dat hij niet dood is. Dat zijn lichaam niet begraven zou zijn, zo kwam ook het eerste topic op GTAForum naar boven. En wie ben ik om daar even geen aandacht aan te besteden?
Zelf als een Niet MJ fan denk ik wel dat het goed mogelijk kan zijn dat Michael Jackson nog leeft. Als je ziet hoeveel problemen hij op dat moment had. En de concerten die hij moest doen. Ja dan kan ik me toch voorstellen dat je soms niet wou bestaan. Je dood faken is dan een simpele uitweg.

Die concerten waren juist zin uitweg, met die concerten kon hij waarschijnlijk alles weer rechtzetten en nog eens 11 keer zijn neus verzetten en zijn oren 3kwart ronddraaien. Weet je wel niet wat dat oplevert al je dat allemaal zelf organiseert. Denk alleen maar aan de drank die op zon avond naar binnen gaat..

Ook scoren goed natuurlijk, en zoals verwacht zijn ook die al vrijgeven op internet. Een van de meest herkenbare is wel deze waar je Michael uit een busje ziet springen.



GbxWKwko6YQ

Persoonlijk vind ik het er totaal niet uitzien als Micheal, het lijkt meer op een zwerver met rasta haar. Het busje ziet er uit als een politie busje. Of van een ziekenhuis ofzo, trouwens. Vele van jullie beginnen over de dochter van MJ, maar wie zegt dat MJ het wel aan zijn vrouw en kinderen heeft verteld? Wie weet ligt hij nu wel onder het mes om zich te laten veranderen in een totaal nieuwe identiteit. Maar wie, wie weet ligt ie ook niet gewoon weg te rotten onder de grond?

Fiegel5

4 reacties


Recommended Comments

Als je de intro + quote + youtubefilmpje wegdenkt heb je een, misschien twee alinea's. Veel te kort! Daarnaast slaagt de inhoud ook nergens op. Deze 'column' is echt slecht, sorry.

PS: MJ organiseerde het niet, hij kreeg gewoon geld om op te treden. Hij kreeg natuurlijk niet de directe winst van de drank.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...