Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579958

Editie 150 - De Tien


OWN

492 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_22594.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Iets meer dan een jaar geleden werd editie 100 van Oceans Weekly News gepubliceerd. Dat is iets meer dan een jaar geleden en in deze De Tien kijken we terug op dat jaar: we gaan kijken naar tien contests die gedurende de laatste 50 edities van OWN zijn gehouden. Heb jij dus nog geen idee voor een contest? Misschien kan je dan een tweede editie van één van deze contests organiseren!

San Andreas Challenge Contest

Op 13 augustus 2008 werd door Jay; en VWO-er (destijds SL en ML, inmiddels beide Moderator, red.) de San Andreas Challenge Contest gestart. In deze contest werden zij-missies en andere uitdagingen van GTA: San Andreas door de leden volbracht. Ondanks het grote aantal inschrijvingen, waren er slechts acht deelnemers die iets inleverden, waarvan slechts twee bij alle vijf de challenges. Het mag daarom niet verbazingwekkend zijn dat deze twee leden, _KoE_Mzungu en Hanneswasco, bovenaan de einduitslag stonden als nummers één en twee. Goede derde werd de destijds nog actieve Donwell, met één puntje voor nummer vier Ymosky.

Games Screen Contest



Ruim een maand na de SACC starte Flashingdemon666 (toen nog warrock_123_321) de Games Screen Contest. Niet geheel verrassend ging de strijd om het maken van zo grappig/mooi/leuk mogelijke screens bij een bepaald thema. Na drie ronden werd de winnaar bekend gemaakt; ene Bas met heel veel s'en. In de contest kwamen games als World of Warcraft en Bioshock voorbij, maar Basssss kon na screens van een rollercoaster, een zwart gat en iets met veel fantasie zijn overwinningskreet uitroepen: "Jeeeeeeeeeeeeeeeeejj!!!!!"

GTAGames.nl afbeelding
San Andreas Photographer

De maand oktober leverde weer een foto-contest op. Deze keer ging Hanneswasco op zoek naar de beste fotograaf in San Andreas en dat concept is al meerdere malen succesvol geweest. Ook nu bleek dat weer, want er werden screens aan de lopende band ingeleverd. Voor winnaar Svenie was het verrassend dat hij als beste uit de bus kwam. Hij was eerlijk en verwachtte dat Ikkes bovenaan zou staan, met name dankzij zijn screen in de laatste ronde, waarin een vliegtuig bij zonsopkomst richting San Fierro vliegt. Desondanks wint de fotograaf van het forum opnieuw een contest.

Expeditie Robinson



De langst lopende contest komt op naam van Expeditie Robinson: Forum Editie. Is het iets om trots op te zijn bij organisator Ikkes? Ja, want ondanks het lange tijdsbestek van 11 maanden na aankondiging bleven veel deelnemers gewoon actief, mits ze het eiland niet hoefden te verlaten. Toch was het gesprek van de dag de lange wachttijden tussen opdrachten, het niet komen opdagen van Ikkes en het beledigen van het andere team. De winnaar kwam uiteindelijk uit Team Noord (TomHagen), maar er zijn nog steeds geruchten van omkoping bij Ikkes. Wat daarvan waar is, u mag het zeggen.

GTAGames.nl afbeelding
GTA IV Photo Contest

Een nieuwe GTA betekent ook een nieuwe episode bij de foto-contests. Jay; en Visser23 besloten om de eerste GTA IV Photo Contest te houden, wat opnieuw een succes werd - maar niet voor Svenie. Onverwacht werd het voor hem niet het grootste succes als fotograaf, want Toeterneus was hem te slim af en overtrof hem met vier punten. Originaliteit was hét woord van de contest en daar werd Toeterneus om geprezen. Goede derde werd Hanneswasco, misschien wel dankzij die erotisch getinte screen van zijn favoriete personage?

FIFA 09 Contest



Naast succesvolle contests zijn er ook contests die dood lopen. Deze contest is een goed voorbeeld. De deelnemers moesten wedstrijden tegen elkaar spelen in FIFA 09 op de PlayStation 3 en dit concept werd door leden met beide handen aangegrepen. Toch verloren ze op de een of andere manier de interesse, spraken geen wedstrijden meer af en de contest liep op een vroegtijdig einde. Helaas voor Visser23, die een groot fan is van FIFA en het volgens anonieme bronnen regelmatig opneemt tegen Ikkes.

Vice City Street Racing II

Met hulp van Svenie organiseerde Jesperkaj in april dit jaar de tweede (of toch derde?) editie van VCSR. Het concept is bekend: rij zo snel mogelijk een rondje over een bepaald parcour en maak een screen van de tijd. In mijn herinnering leek de contest goed georganiseerd en was het een redelijk succes, maar achteraf terugkijkend zie je dat de eerste ronde niet eens van start is gegaan. Vergeten? Interesse verloren? Te weinig deelnemers? Het lijkt dat laatste te zijn, want 15 deelnemers in de tijd van GTA:IV lijkt toch wat te optimistisch. Voorlopig kwam er dus geen lid bij in het illustere rijtje van eerdere winnaars: HerrieM en Jow Tommy Verceti.

GTAGames.nl afbeelding

Beat Bierbuikje



Jowx noemde het in The Families het enige succesvolle project van BeaT DowN: Beat Bierbuikje. Regelmatig wordt er in de blog van BeaT DowN een nieuwe ronde gestart waarin jij het onder bizarre omstandigheden moet opnemen tegen de huidige leader van BeaT DowN. Online games en het pimpen van GTA-Sheep behoorden al tot de mogelijkheden. Op dit moment is er een zomerstop, maar als BeaT DowN terug is uit Monaco zal het spel weer als vanouds voortgezet worden.

GTA III Photocontest

In tegenstelling tot de vorige contest bij Vice City ging deze contest onder leiding van Galiorix wel van start. Het leverde mooie screens op, maar desondanks sloot Galiorix de contest vroegtijdig wegens het afhaken van de deelnemers. Na de eerste ronde stond Bierbuikje aan de leiding, maar dat is natuurlijk niet voldoende voor een volle badge. Eigenlijk zou dit een perfect onderwerp zijn voor MAF, want vroeger waren contests in de games voor San Andreas wél een succes.

GTA IV Open Tournaments



We zijn inmiddels in het heden aanbeland bij contests die ieder lid wel kent, mede doordat ze nog steeds lopen. Deze contest mag je misschien niet echt een contest noemen, maar als je het zwart op wit bekijkt, zul je toch zien dat deelnemers het tegen elkaar opnemen. Elke maand wordt er een nieuw thema bedacht en de beste op elk console krijgt vervolgens een mooie badge. Door vakanties zijn de laatste twee edities iets minder goed verlopen, maar met dierendag in aantocht moet het weer helemaal goed komen! Mocht je het bijbehorende subforum kwijt zijn: het staat nu onder MP: Trefpunt in de Multiplayer categorie.

5 reacties


Recommended Comments

De winnaar kwam uiteindelijk uit Team Noord (TomHagen), maar er zijn nog steeds geruchten van omkoping bij Ikkes. Wat daarvan waar is, u mag het zeggen.
Not guilty!
Link to comment
De winnaar kwam uiteindelijk uit Team Noord (TomHagen), maar er zijn nog steeds geruchten van omkoping bij Ikkes. Wat daarvan waar is, u mag het zeggen.
Not guilty!

Dat lieg je! Het scheelde slechts

Link to comment
het staat nu onder MP: Trefpunt in de Multiplayer categorie.

Inderdaad, we zijn verhuisd. :Y Mooi om te lezen dat dit ook bij OWN niet ontgaan is. Ik hoop dat we op onze nieuwe stek een beetje het gevoel kunnen wegnemen dat het een clan-only feestje is bij IV Open Tournaments. We zijn namelijk het tournooi begonnen voor al die leden op het forum die w

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...