Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580000

Editie 150 - In Your Opinion


OWN

527 bezichtigingen

gallery_108553_47_10358.png

deze rubriek is geschreven door: Ymosky!

[hr=3]#3b91c3[/hr]De stelling van vorige keer:

Welkom! De afgelopen twee weken schitterde deze rubriek door afwezigheid, maar met een jubileumeditie kan ik het niet maken om mezelf te verstoppen, nietwaar?

Allereerst even ons geheugen opfrissen, 2 weken terug werd er nagedacht over "Online studeren", de kansen van slagen en mislukken met uiteindelijk de vraag of het jou zou lukken een online studie succesvol af te ronden..

Studie bleek wel een gevoelig onderwerp, zeker als de vakantie amper voorbij is., maar toch namen er 11 mensen de moeite om een extra keertje te klikken. Zoals je hieronder kunt zien, de twijfelaars en ja-zeggers winnen dit keer.

poll_editie_147.png[hr=3]#3b91c3[/hr]

"Jongere werkt ambulance tegen", stond er vandaag op de voorpagina van NU.nl te lezen., het bijbehorende artikel ging over een 16 jarige jongen die dreigde het personeel te slaan als zij niet snel genoeg zouden helpen. Wat doen die stomme bomen daar 's nachts ook langs de weg.. Keken natuurlijk weer niet goed naar links en naar rechts voor het oversteken. Dat ambulance personeel is ook al veul te traag.. hop opschieten, nog een paar uur en ik moet weer de vakken in de Albert Hein gaan bijvullen, wat? je schiet niet op? Dan zal ik eens gauw die ambulance van je de vernieling in helpen..!

GTAGames.nl afbeelding
Ach.. ik weet het ook wel, hier in Nederland niet eens iets heel spectaculairs meer wanneer hulpdiensten worden lastig gevallen bij hun werk. Geeft zo'n beetje hetzelfde gevoel wat je krijgt als je weer eens het zoveelste topic ziet verschijnen in "Feedback". Maar toch.. hoe komt zo iemand in vredesnaam op het idee om dat te doen? Ik weet uit ervaring dat het een hele opluchting kan zijn als je in de verte een ambulance met loeiende sirene hoort aankomen wanneer je hem nodig hebt. En toen het ambulancepersoneel ter plaatse was wisten ze pa-lief die zo'n beetje voor pampus lag weer vlot overeind te krijgen. Hoe kom je dan op het bizarre idee om zulke mensen te gaan tegenwerken, en zelfs hun materieel te vernielen?

Aan de ander kant.. waarom die ophef, waarom zou zo iemand überhaupt opgepakt moeten worden door de politie? Waarom al die aandacht? Een stevige brandweerman had hem wat mij betreft gerust een flink pak slaag voor z'n zotte harses kunnen geven.. ZO.. en nou klaar met die flauwekul. Stevig vastsnoeren op zo'n brancard en je hebt er voorlopig even geen last van.. tsja, helaas zal dat volgens de "normen" van onze maatschappij niet meer verantwoord zijn, niet meer van deze tijd.. maar wel effectief! Ik zou haast nog gaan geloven dat het vroeger bezig was...

Last, but not least: wat voor straf zou zo'n jongen daarvoor kunnen krijgen? Word het 4 uur afwas in het plaatselijke bejaardentehuis of zou het een straf zijn die echt help.. Moet zo iemand extra zwaar gestraft worden om het gaat om het verhinderen van de hulpdiensten tijdens hun werk? Dat laatste is de vraag die jij in de poll van deze week kunt beantwoorden! Brand maar los zou ik zeggen..

[hr=3]#3b91c3[/hr]Verhinderen van hulpdiensten bij hun werk extra zwaar straffen!

[table=simple]• stelling eens

stelling oneens

bekijk de tussenstand[/table][hr=3]#3b91c3[/hr]Geef hierboven aan of je het eens of oneens bent met deze stelling. In de volgende editie van deze column zal de uitslag worden vermeld.

3 reacties


Recommended Comments

Eens, hulpdiensten moeten helpen, en als ze gehinderd worden met helpen, is dat erger dan als ze een burger lastig vallen, want die is normaal gesproken niet bezig met het helpen. Hulpdiensten verdienen toch eigenlijk een beetje een beschermde status.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...