Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580105

Editie 151 - Fiegel's Column


OWN

437 bezichtigingen

gallery_108553_47_1159.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5!

Editie 151, een editie na 150. Langzaam komt de redactie zon 2 dagen voor publicatie weer tot leven. Klikken de redactieleden word weer aan en het wekelijkse gewoonte begint weer. Zo ook voor mij, dus ik moest weer aan de bak met Fiegel's Column. Deze week in een nieuw jasje, met tegenwoordig vaste onderdelen.

Fiegel's ongezouten mening over...

G&C. Juist ja, GTAForum's enige plek waar je volop mag praten over wat je die dag eerder hebt meegemaakt, gegeten hebt. En alle onzin die kwijt wilt is daar welkom. Tegenwoordig sterft het nogal heel snel uit. De gangs die er nieuw bijkomen slaan nergens op. Gewoon het standaard gebeuren. We nemen een thema, we nemen een bar. We verzinnen drankjes, en juist we zijn klaar. Zon ruim jaar geleden probeerde iemand daar verandering in te brengen. Neosyp presenteerde Covesight, covesight draaide om een SA MP server. Nu, 2 jaar later is daar niks meer van over. Net zoals alle andere originele concepten, zoals The Oceans met een casino. Nee, wat hebben wij tegenwoordig? Allemaal hetzelfde. Dezelfde rotzooi, en natuurlijk conceptrippers. Zo heeft men het voor elkaar gekregen om Covesight neer te halen met een nieuwe gang. En alles wat Cove aan negatief had bij hun positief te maken. Jep, zo kan ik dat ook. En wat hebben we over? 1 Corp, en een aantal gangs. Wat krijgen we dan, De Wilde Ganzen als corp. Nou, das geweldig. Dat hebben jullie mooi voor elkaar jongens!

Ik vraag me dan ook af, DWG wordt Corp. Heel leuk en aardig, maar is dat het niveau om corp te worden? Is dat het? Een gang uitvinden en daar ronduit spammen tot je 4000 pagina's hebt en dan met al je hebben en houwen verhuizen naar een subforum en daar verder gaan met diezelfde onzin? Erg jammer, en ik hoop dat er voor die tijd nog een aantal nieuwe gangs komen die wel het goede voorbeeld kunnen geven!

5 Vragen aan..

Deze week stelde ik voor de eerste keer 5 vragen aan BierBuikje, leader van BeatDown en pretfret eerste klas. Deze had nog net genoeg tijd om mijn vragen te beantwoorden.Ik stel elke week deze vragen aan een ander persoon, dus elke week andere antwoorden. Nouja, deze week bierbuikje. Wat wil je nog meer? Juist ja, de antwoorden :) .

Fiegel5

BierBuikje

GTAForum, wat houdt dat voor jou in?

Ik zit altijd in G&C, volg de chinatown wars fora en de OWN. verder doe ik er niet zoveel op.

'Vroegah was alles beter' luid een veelkomende uistpraak de laatste tijd. Wat vind jij hiervan?

Ik maak me daar niet zo druk over, wel vind ik dat het niveau van G&C is gezakt ten opzichte van eerder.Daar mag wel eens een goede gang bijkomen vind ik.

Wie mogen van jou de nieuwe Corporations worden?

Ik vind dat de beste gangs van het moment corporation moeten zijn, en dat zijn op dit moment 'De wilde ganzen' en 'Desert Storm'. De wilde ganzen is al wat langer actief en succesvol en Desert Storm is snel heel goed geworden.

Wat vind je van de huidige crew van nu? Vele leden zeuren hierover, maar wat vind jij?

Niet zoveel moeite mee, ik baal wel als ik een warn heb, maar achteraf is het toch altijd weer terecht.

De topics die de laatste tijd uit de grond gestampt worden vinden een aantal leden niet meer leuk. Wat is jou mening daarover?

Ik vind het niveau van die topics laag, sommige topics gaan echt nergens over

Horoscoop van de maand:



Wist je dat?

*Dutchy3010 vorige week 2 keer een interview voor OWN moest ondergaan?

*Fiegel5 zich afvraagt wat NandroDavids nu weer te mouwen heeft?

*OWN binnen korte tijd, en 3 jaar bestaat en de 150ste editie publiceerde?

Voor deze week zit Fiegel's column er weer op, volgende week geef ik overnieuw ergens mijn ongezoute mening over. En vind je de vaste onderdelen weer terug, met een nieuwe informatie. Tot dan!

Fiegel5

Maagd -> 24 augustus - 23 september


GTAGames.nl afbeelding
Blijf uit de buurt van je vijanden. Deze week hebben ze meer in ze dan jij in de gaten hebt. Ze proberen je het leven zuur te maken. Dag in, dag uit. Eens de komende week draait dit om, dan vind jij iets om ze zo gigantisch terug te pakken. Probeer de komende week rustig aan te doen, school is net begonnen en dus moet je rustig opbouwen. Wees lief, doe je huiswerk en pest nog geen brugwupen. Laat het gewoon allemaal lekker aan je voorbij gaan, dit geld zo ook op het forum. Alleen doe je het hier niet om brugwupen te pesten, maar om de warns te voorkomen. Want het zal lijken dat alles deze week jouw kant op komt. Denk na voordat je post!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...